کلا بازی مشکل داره.یک دفعه من داشتم با فرانسه بازی می کردم بازی توی رفتن به ترن بعد سر پرچم هلند می پرید بیرون و don't sent می داد. مجبور شدم به سیو های قبلی برگردم و جزیره هایش رو بخرم و بعد با تصرف پایتخت نیشنش را نابود کنم.
کلا بازی مشکل داره.یک دفعه من داشتم با فرانسه بازی می کردم بازی توی رفتن به ترن بعد سر پرچم هلند می پرید بیرون و don't sent می داد. مجبور شدم به سیو های قبلی برگردم و جزیره هایش رو بخرم و بعد با تصرف پایتخت نیشنش را نابود کنم.
خوب دیگه این مشکلاتی هست که دوستان کپی گر برای بازی به وجود اووردن چیز خاصی نیست
رضا جان کمپینگو یه گزینشو زدی که تاریخی بشه خوب اگه کمپینگ باشه باید domintation رو بزنی تا با از بین بردن تمام کشور ها و تصرف جهان برنده بشی حتما یه گزینه اشتباه زدی دیگه.
سلام
جسارت نشه ها .
ولی من این بازی رو 2 روز پیش گرفتم تا امروز که بازی کردم هیچی حالیم نشد : دی
شما هم همینطوری بودید یا من نا امید شم ؟ : دی
Last edited by Moh3en_DDD; 25-06-2009 at 14:02.
سلام منم این طوری بودم ولی با مرور زمان درست شدم و را حت بازی میکنم .
در ضمن این بازی خیلی قشنگه.
این بازی عالیه.من این بازی با اینکه خیلی هم سبکشو بازی کردم ولی چهار دفعه با سه نیشن بازی کردم تا کامل بازی رو یاد گرفتم.از من می شنوی حتما ادامه بده.
سلام
من یه چنتا سوال داشتم :
1- فقط از راه تجارت ( این ترید راه ها ) میشه پول در آورد ؟
2- مشخصات سیستم من اینه :
Ram 4 GB
9600m Gforce
intel 2 core 2.66 ghz
ولی وقتی میرم ترن بعدی خیلی طول میکشه ! مشخصات سیستمم پایینه یا باید کار دیگه ای کرد ؟
اول که بازی رو خریدم فکر می کردم مثل age of empire باشه یا تو اون مایه ولی با گرافه بالا تر ولی بعدش پشیمون شدم خیلی بازی بی معنی هست اصلا نمیشه اسمشو بازی گذاشت هیچ هیجانی نداره موقه که دو طرف در حال نبرد هستند چیزی از نبرد دیده نمیشه طبیعی در نیاوردن در کل امتیازه من بهش صفر هست پولمم هدر شد 5 تومان
خوب دیگه اون نفهمیدن شما از بازیهاین سری بازی ها سخته و تو مخ هر کس در عرض 1 ثانیه جا نمیگیره اگه یکمی صبر میکردی و سوال میکردی این مشکلات به وجود نمیومد در مورد اون هیچ چیز از نبر معلوم نیست که این بازی استراتجیک دومینیاتونه برای تصرف جهان وقتی هم نبرد معلوم میشه که دوتا سرباز بهم برسن حمله کنن بعد از اونم چندتا گزینه میاد که جنگو خودتون رهبری کنید یا به صورت اتوماتیک کامپیوتر انجام بده این بازی حوصله میخواد تمام!
درمورد سوال محسن جان هم نه از راه تاکس یا همون مالیات هم میشه پول دراوورد دست شمام هست که چقدر باشه اما باید شرایطو ببینید حتی بعضی جاها بخاطر تاکس زیاد شورش میشه!
در مورد تارن ها هم به خاطر این طول میکشه که شما صبر میکنید تا 50 کشوری که در مقابل شما قرار دارن کارهاشونو انجام بدن.
عزیز حتما بازیت مشکل داره یا سیستمت پایینه . این یه بازی فوقوالعاده است.خیلی حاله تازه بهش 9.5 دادن.شوخی که نیست![]()
مهم ترین منبع درامد مالیات ها هستن، طبیعتا هر چی مناطق بیشتری رو در اختیار داشته باشین پول بیشتری هم گیرتون میاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)