دوست فهیم استقلالی اینجا تاپیک تلویزیونه نه ورزشی . باید 360 درجه تغییر کنیم .
دوست فهیم استقلالی اینجا تاپیک تلویزیونه نه ورزشی . باید 360 درجه تغییر کنیم .
خدا کنه این شصت چی بالاخره یه ذره آدم شه. بعضی جاها اعصاب آدمو خورد میکنه. فکر کنم تو مربیگری یه کاره ای بشه.
تیکش به این دختره هم باحاله که میگه خیلی اقایی . تا حالاش که تمام شخصیتاش تو این دوره مشابه سازی شده کسی نمیدونه این دختره به کی برمیگرده ؟ ولی به نظر من باشگاه پرسپوایس فصل قبلو به تصویر کشیده(به غیر از شخصیت هدایتی )کمک مربیه که جای استیلیه که با نیکبخت و شیث بر ضد قطبی دست به یکی شده بودن
ولی به نظر من بیشتر شبیه به افشین پیروانی هست تا حمید استیلی.
البته شخصیت اون دختر که خیلی فوتبال دوسته و رفتار پسرانه داره شاید این تذکر رو میده که چرا خانمها نمیتونن بیان فوتبال تماشا کنن.
در واقع یه جورایی داره از ورود خانمها به ورزشگاه حمایت میکنه.![]()
آقا این پسره سامان چقدر مامانیه : دی
داره قشنگ میشه ، من که خوشم نمیومد الان دارم 3 قسمتشو می بینم !
خیلی تیکه های توپی رو میندازه
اونجاش باحال بود که همه داشتن آرایش می کردن
یا به اون جلفه می گفتن چی چی دیکاپریو
امشب خیلی به پروین تیکه انداخت اونجا که بیوک میرزایی رفت تو رختکن داشت فحش میداد شصت چی اومد بیرون به بوقی گفت ایشون خیلی بیتربیتن : دی
همین طور بازی کردن اجباری سامان در تیم مثل پسر پروین در استیل آذین
و همین طور پول دادن به لیدرها و کله پاچه خوردن هم که کاملا علی پروینی بود
اره قبول دارم که کاراش و پاچه خواریاش شبیه پیروانیه اما اونجا که تو گروه اونایی بودکه میخوان به مدیری ضربه بزنن رو شبیه دعوای استیلی و شیث با قطبی بود که زیراب قطبیرو میزدن و تو تمرینا بهش گیر میدادن
من کاری به مهران مدیری ندارم
من میخواستم جواب اونایی رو بدم که به خیالشون خیلی با مزه تشریف دارن و هی دارن تیکه پرونی میکنن
و گرنه من این مشکلات رو انکار نمی کنم و همه اینها توی فوتبال مزخرف ایران وجود داره
باید به مدیری هم افرین گفت که داره واقعیت های ورزش کشور رو نشون میده
البته اگه اون بالاتر ها رو هم میتونست نشون بده خیلی خوب میشد
دوستان یه سوآل: توی یکی از قسمتها ، مسعود چی گفت که پژمان بازغی بیسیم زد گفت یه آب قند برای خودم میخوام؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)