این بازی دیونه کننده هستش دلم نیومد دوباره ازش تعریف نکنم من روزی 4 ساعت دارم باهاش کلنجار
میرم عجب بازی عظیمی واقعا خیلی روش کار شده نمره 10 هم براش کمه.![]()
این بازی دیونه کننده هستش دلم نیومد دوباره ازش تعریف نکنم من روزی 4 ساعت دارم باهاش کلنجار
میرم عجب بازی عظیمی واقعا خیلی روش کار شده نمره 10 هم براش کمه.![]()
خوب من هم بالاخره این بازی رو تو 4 دی وی دی گرفتم . این بهترین ادامه بازی هست که تا بحال من دیدم و واقعا از همه نظر نسبت به نسخه شماره یک پیشرفت داشته و یک ابر بازی هست. اولین چیزی که نظر من رو تو بازی جلب کرد پیشرفت گرافیکی بازی نسبت به شماره قبل بود که نور پردازی ها و مدل سازی ها و بافت های بازی بسیار بیشتر کار شده بود چهره کاراکتر ها از نظر جزییات فرقی نکرده بود و در نسخه قبلی هم به همین خوبی بود ولی لباس و زره و تکسچر کاراکترها خیلی بهتر شده و کامل کننده گرافیک کاراکترها شده است و دیگر هیچ نقصی به مدل سازی و تکسچرینگ کاراکتر ها نمی توان گرفت.
گیم پلی و هوش مصنوعی نیز در بازی بسیار پیشرفت داشته . دشمنان شما بهتر کاور گیری می کنند و برای حمله به شما برنامه ریزی می کنند . سیستم کاورگیری بازی کامل شده و شما خیلی راحتتر می تونید پشت موانع پنهان شوید . سیستم همکاری در بازی نیز بسیار عالی است و در کمتر بازی اینگونه همکاری با یاران بازی نقش تعیین کننده داشته است.
چیزی که در بازی من رو میخکوب کرد زمانی بود تاثیری بود که پایان شماره قبل در این نسخه گذاشت . بطوری که من در آخر داستان قبل باعث شده بودم در حمله به citadel یکی از کنسول های این شهر کشته شود و udina رو به عنوان کنسول معرفی کردم و همچین در یکی از مراحله kaiden رو از دست داده بودم. در این نسخه بدون اینکه کاراکتر ذخیره ام رو بارگذاری کنم . داستان به این بازی منتقل شده و همه قضیه کشته شدن کنسول ها رو یاد آوری می کردند و همچینین از دست دادن kaiden. مهمتر از همه اینکه وقتی به citadel رفتم متوجه شدم که به خاطر انتخاب من نقش انسان ها در citadel بیشتر شده بود و تمامی امنیت این شهر یعنی بخش c_sec به انسان واگذار شده بود . و دیگر نژادها به این خاطر عصبانی بودند و گروههای ضد نسل بشر تشکیل داده بودند. سناتور udina هم که من به کنسول بودن انتخاب کرده بودم تحت تاثیر قدرت قرار گرفته بود و کاری در جهت بهتر شدن امور نمی کرد.
در کل این بازی یکی از بهترین بازی هایی هست که تا بحال بازی کردم بازی بسیار عظیمی که مطمئنا در ذهن هر بازیباز به یک خاطره و یک اسطوره تبدیل می شود و از همه لحاظ از جمله هوش مصنوعی گرافیک داستان گیم پلی حرف اول را می زند.
امتیاز من :
گیم پلی : 9.5
گرافیک : 10
داستان : 10
هوش مصنوعی : 10
امتیاز کلی : 9.8
Last edited by Prince_ of _Persia; 03-02-2010 at 08:52.
من نمی دونم این jornal که میگید کجاست!شما وقتی Escape رو بزنی و وارد قسمت Jornal بشی نوشته باید چیکار کنی و کجا بری
اینا ماموریت های اصلی هستند ( تقریبا )
سلام
شاید ورژن داخل سی دی به سرویس پک 3 نمی خوره
موقعی که گیر می کنه ارور میده ( یعنی چیزی نمینویسه؟) .... ؟؟؟؟
یا فقط هنگ میکنه.>>>؟؟؟
فکر کنم درصد صلح دوستی باشه
باید در طول بازی افزایشش می دادی
وقتی که داخل ماموریت هستی و صحبت می کنی باید گزینه های صلح دوستانه رو انتخاب کنی تا پاراگونت افزایش پیدا کنه.
یا جاهایی که می خواد به کسی کمک کنی و میگه راست کلیک موس رو بزنی ( برای چند ثانیه )
در مقابل پاراگون رنجر قرار داره که معلومه چی هست دیگه.
برای اطلاع از میزان پاراگون می تونی به قسمت Squad داخل منو بری.
کلید بالا سمت چپ صفحه کلید رو که نوشته Esc رو بزن
بعد داخل منوها سمت چپ پایین نوشته Journal ، اگه تاحالا داخلش نرفته باشی به حالت چشمکزن هستش.Press ENTER to look up in Wiktionary or CTRL+ENTER to look up in Wikipedia
Last edited by virus2009; 03-02-2010 at 12:37.
کاملا تایید میشهنوشته شده توسط Prince_ of _Persia [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو Gamespot بهش 10 امتیاز دادم
شما هم برین امتیاز بدین تا به 9.5 یا بالاتر برسه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان نگفتین چه قدر طول کشید تا آخرش رفتین؟
من الان یه هفته نمی تونم بازی کنم و به خاطر همین الان هیجانم برای این بازی خیلی زیاد هستش چون من عاشق سبک نقش آفرینی هستم.
من که یک هفته اس بازی می کنم هنوز 4 نفر دیگه مونده تا یارام بشم
ولی عجب بازیه ها ...!!!
من ورژن یکش رو بازی نکردم
اگه الان بازی کنم خوبه ؟؟
منظورم اینه که برای فهمیدن داستان بازی کنم بهتره یا کلا بیخیال شم ....؟؟؟؟
اقا این جزو یکی از بهترین بازی هایی هست که واقعا ارزش داره پاش بشینی،من الان تمام افرادم رو جمع کردم،4روزه شب تا صبح نشستم بازی میکنم!!!!!!!
الان توی یک جایی گیر افتادم اعصابم رو خرد کرده،بچه ها کسی بازی رو تمام کرده؟
باید مخ یک عدد خانم رو بزنم تا....
هر چی با کلمات بازی میکنم راه نمیده!
بچه ها کسی اینجا رو رد کرده؟!
ببخشید من وقت نکردم تاپیک رو کامل بخونم!
خیلی ممنون دوست خوبassassins کلا قضیه اش جداست.زیرا اون کمی هم تاریخ قاطیش هست و بیشتر تاریخیه.ولی نه اگه از اساسینز سر در اوردی فکر کنم بتونی از پس اینم بر بیای.
موفق باشید.
کلی امیدوار شدم . گفته تااخر هفته بازی رو میاره ! حتما میگیرمش !
راستی با این اوصاف از نسخه یکش به زبان کمتری احتیاج داره دیگه ؟ چون از نسخه اول چیزی نفهمیدم !![]()
بیشترین لذت بازی ماله وقتی هست که یکش رو بازی کرده باشی و داستان رو به این بازی منتقل کنید من نمی دونم داستان بر ای شما که یکش رو بازی نکردید چطور پیش می ره یعنی پیش فرض داستانش چی هست ؟ citadel بیشتر دست انسانها ست ، کنسول چی یکنفرشون از انسانهاست یا نه . کلا بازی تو انتخابهای شما خیلی فرق می کنه . حتما یکش رو امتحان کن تا کامل سر از داستان در بیاری.من که یک هفته اس بازی می کنم هنوز 4 نفر دیگه مونده تا یارام بشم
ولی عجب بازیه ها ...!!!
من ورژن یکش رو بازی نکردم
اگه الان بازی کنم خوبه ؟؟
منظورم اینه که برای فهمیدن داستان بازی کنم بهتره یا کلا بیخیال شم ....؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)