آقــــــــــایی... ای بابا ما کی باشیم که بیایم و نیایم فرق بکنه ؟! اگه عرضه اش رو داشتم همون کامارو 71 6 سیلندر رو می خریدم.. من که تا حالا پدال گاز کامارو هم ندیدم !!
آقــــــــــایی... ای بابا ما کی باشیم که بیایم و نیایم فرق بکنه ؟! اگه عرضه اش رو داشتم همون کامارو 71 6 سیلندر رو می خریدم.. من که تا حالا پدال گاز کامارو هم ندیدم !!
سعید این چه حرفیه
تو سروری یکی از آمریکایی باز های قدیمی اینجا
راستش منم تا حالا میتونستم یه ماشین آمریکایی بخرم محمد تا حالا چند تا مشین توپ نشونم داده که نشده برم دنبالشون یه بیوک ریوریا 74 یه پونتیاک لمانز 72 .خودمم تا حالا یه فورد ماستنگ 70 و یه کامارو 75 از دست دادم.
یعین واسه یه آمریکایی باز و ماشین باز فلاکت اینا هم گیر دادن به من یه ماشین بخر بشه بعدا بفروشیش
خدیا چرا به ما ها پول فراوان نمیدی تا چشم این ملت رو در بیاریم
اینم از محمد ما 6-7 ماه ماشین خریده هیچیش سر جاش نیست
محمد راستی ایمپالا پلاک شد؟
سلامون علیکم.
عرضم به حضور شما نه هنوز پلاک نشده.ولی دنبالش هستیم.بابا خیلی گیر میدن سر یه چیز کوچیک.اصلآ انگار نمیخوان به ماشین های آمریکایی پلاک بدن.
به پیکان لگن مدل 50 راحت پلاک میدن اما به ماشین ما...
راستی 3 شب پیش با ایمپالا بیرون بودم که یه دفعه یه ایمپالا 74 اومد کنارم و پیشنهاد معاوضه داد.منم یکم خام شدم ولی بعد به خودم اومدم و دیدم ماشین خودمون تمیزتره.یکم به خاطر اینکه 8 سیلندر بود خام شدم.
سلام.
خیلی فرق میکنه...خودت متوجه نمیشی.
اون کامارو هم قسمت نبود یکم صبر کن
بیا اصفهان ببین.نمیای که همش تعارف میکنی.البته بزار یه رنگ بپاشم روش بعد بیا!
شوخی کردم هر وقت اومدی قدمت به روی چشم.
نوکرتم رامین جان.. لطف داری... ایشالله خدا یه پولی به همه ی بچه های با حال این تاپیک و بچه های با مرام دیگه بده که یه ماشین بگیرن.. خداییش بچه های اینجا خیلی بچه های گلی اند... نه اهل پز دادن هستند و نه اهل کل کل و ... . خلاصه امیدوارم همه به یه نوایی برسیم.. همـــه...
ایمپالای شما که حرف ندارهچرا پلاک نمی کنن پس ؟
نوکرتم ممد جان..حتما مزاحمت میشم .. خیلی مردی... دنبال قضیه چراغ عقب هم باش..
اگه قصد پیچوندن داشت، که به خودم بگو برم سراغش..
سلام.
والا گیر شیشه جلو ایمپالا هستیم از یه طرف دیگه پدرم وقت نمیکنه.یعنی نمیتونه زیاد علاف این کارها بشه.شیشه جلو هم گیر نیووردیم.
امروز زنگ زدم به اوراقیه دوباره گوشی رو بر نمیداره.
محمد به خدا بعد این برنامه مسخره دولت در مرد ماشینهای قدیمی هم دلالای ماشینهای قدیمی هملاین لوازم یدکی فروشها همشئن دم در آوردن .
تا پول نقد و درست نمیبینن اینطوری بازی در میارن.
یه بار بهش یه پول قلمبه هر چی خودش بخواد بدی از زیر سنگم برات جور میکنه.
ایشالله زودتر شیشه پیدا شه واسه ایمپالا جان... محمد مگه شماره تلفن محل کار اون یارو رو نداری ؟ بر نمی داره ؟
سلام.
چند روز پیش بابام یه طرح خیلی جالب داد برای اگزوز کامارو.
داشتم با پدرم درباره ی اون ایمپالا64 8 سیلندره که داشت بحث میکردیم که بابام گفت دوتا اگزوز داشت و اگزوزهاش به طور فابریک از بغل درب های عقب اومده بود بیرون.خیلی باید قشنگ باشه.
مثلآ اگزوزهای بیوک رو دیدید از پشت تایر اومده بیرون؟این از جلوی تایر اومده بود بیرون.
به فکرم اومد که برای کامارو همچین کاری رو بکنیم.
نظرتون چیه؟
سعید میتونی با 3dmax این کار رو شبیه سازی کنی؟
محمد اون طرح خیلی قشنگ میشه یه جفت اگزوز استیل هم باشه که محشره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)