سلام
محتوای مخفی: اسسپویلر
سلام
محتوای مخفی: اسسپویلر
بازی بسیار خوش ساخت و جالب هست .
البته منم چون فعلا بایونتا بازی میکنم فقط در حد نیم ساعت دانته بازی کردم تا ببینم چطوره .
فکر کنم امتیاز های سایتها طبق معمول شدیدا نا عادلانست .
اگه بهونه ی همه اینه که بازی زیادی تکراری میشه ، فکر نکنم دیگه از اون AC 1 بیشتر تکراری باشه ، پس چرا به اون نمره ی بالا دادن .طبق معمول نباید به این امتیاز ها توجه کرد .
والا چی بگم ؟
من یکی که جلوی بقیه بازی نمی کنم چون یکم زیادی دیگه +18 هست .
اون یکی از مراحل Malbolage هستش که میگه بدون ریست شدن کمبو همه ی دشمنان رو بکش...دو راه داره...
1.استفاده از صلیب برای آماتورها 2.استفاده از کمبو های لول 7و6 به صورت Non-stop
1.دقیقا درست فکر کردی جانم...امتیاز ها نا عادلانه ست.ولی شما تقریبا میتونی به امتیاز های بازی رایانه و IGN.COM توجه کنی.
2.زیادم دیگه +18 نیست.تنها صحنه ی نا مناسبش انیمیشن آخرشه...![]()
خوب بازی عصری با 10 تا بازی دیگه رسید بدستم و یکم بازی کردم
از همون اول logo های developer و publisher خیلی جالب کار شده بود
منو بندی های خوشکلی هم داشت بازی
و یک نکته فوق العاده CG MOive های بازی هست که خارق العاده کار شده
به خصوص اونجایی که پای اسب میره توی گودال پر از اب گل الود
خود بازی خیلی روان هست
گرافیک و نورپردازی خیلی خوبی داره
در نگاه اول به شدت شبیه به God of war هست بازی از hud و osd گرفته تا combo های بازی و حتی همون مرحله ابتدایی بازی و سیستم button mashing
و همه این موارد هم عالی کار شده
هیجان و ریتم بازی به شدن بالاست ( حد اقل تو این 2 مرحله )
boss اول بازی هم خیلی لذت بخش بود کشتنش
خلاصه اینم یک نیمچه review از من گرچه دوستان مدت ها قبل این بازی رو زیر و رو کردن
Last edited by pedram_sad; 20-02-2010 at 21:05.
کانسپت های این بازی فوق العاده است...گرچه به نظر شبیه GOW میاد ولی بعد از مدتی بازی متوجه میشین که خوش ساخت تر از اونه.
در ضمن اون بازی ها اسمشون Button Smashing هستش...نه Mashing البته با رعایت احترام پدرام جان
بلی این بازی بخش بزرگی که اصلا وقت زیادی گرفته از سازندگانش طراحی Boss ها و Pros & Cons هستش.
از Review شما هم ممنون.
منبع :Button mashing – The aimless pressing of multiple buttons in a single instance for the purpose of performing an action in-game.
البته بهش smashing هم گاهی گفته میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یکم این چند روز این رو گیر کرده بودم، بایونتا هم به دستم رسید مشغول اون شدم.
به نظر من بایونتا یه تقلید تقریبا ضعیف از DMC هست که یارو اومده مثلا ادای میان پرده های اون رو در بیاره، منتها اونقدر طولانی شده که دیگه اکثر میان پرده ها رو باید بزنی بره!
اونوقت میان به این بازی به این خوبی میدن 6!! به اون میدن 9! چقدر عوضی هستین آخه؟
اون بایونتا همین که تعداد دشمنها از 6 تا بیشتر میشه فریم ریت میاد زیر 6! اما من تا حالا ندیدم تو شلوغترین و پر جزئیات ترین صفنه دانته یکم گیر کنه!
کل بازی از اول تا آخر یدونه Loading نداره!
آقا یکی به ما یه ندایی بده، من الان اون جایی رو رد کردم که مادرش رو پیدا کرد. یه مدتیه صحنه های +18 کم شده. باز الان زیاد میشه؟
چه کنیم؟
دوستان من این بازی امروز گرفتم ولی کم کم با حرفهای شما دارم می ترسم بازی کنم ! آخه کنسول من تو حال هستش و خونواده می بینن که دارم چی بازی می کنم بازی واقعا صحنش زیاده و باید به مونیتور وصل کنم واسه بازی؟
بازي بسيار صحنه داره ! اندام برهنه رو به زيبايي هرچه تمام تر نشون ميده . يك عدد French Kiss هم داره ! خلاصه اينكه تنها بازي كني بهتره اكه ميدوني خانواده گير ميدت بهت .
يك عدد French Kiss هم داره
اولا حال نیست و هال هست.دوستان من این بازی امروز گرفتم ولی کم کم با حرفهای شما دارم می ترسم بازی کنم ! آخه کنسول من تو حال هستش و خونواده می بینن که دارم چی بازی می کنم بازی واقعا صحنش زیاده و باید به مونیتور وصل کنم واسه بازی؟
بعدشم تازه خودتم نباید نگاه کنی،چون میری پیش دانته ینی چهندم
من مرده شعار این بازیم
GO TO HELL
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)