تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 35 اولاول ... 2329303132333435 آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 345

نام تاپيک: سورن ELX

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان . خداییش بیا یه راهنمایی به ما بده. سورن elx ef7 مدل 91 دارم. از اول تا حالا بین سرعت 130 تا 140 صدای موتور به طرز وحشتناکی به داخل میامد. بردم نمایندگی بعضی قطعات را عوض کردند و لی خیلی توفیقی نداشت. مشکل از کجاست؟ میشه حلش کرد ؟ چون کارت طلایی اش در حال اتمام است. ضمنا فقط به خاطر همین مشکل می خواهم با یه پارس دوگانه معمولی صفر تعویض کنم و یه چیزی سر بدم. خیلی کلافه ام کرده؟ کمکم کن بیزحمت؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان . خداییش بیا یه راهنمایی به ما بده. سورن elx ef7 مدل 91 دارم. از اول تا حالا بین سرعت 130 تا 140 صدای موتور به طرز وحشتناکی به داخل میامد. بردم نمایندگی بعضی قطعات را عوض کردند و لی خیلی توفیقی نداشت. مشکل از کجاست؟ میشه حلش کرد ؟ چون کارت طلایی اش در حال اتمام است. ضمنا فقط به خاطر همین مشکل می خواهم با یه پارس دوگانه معمولی صفر تعویض کنم و یه چیزی سر بدم. خیلی کلافه ام کرده؟ کمکم کن بیزحمت؟
    دوست من مورد شما خیلی عجیبه. ! ماشین چقدر کار کرده؟ چه روغنی میریزید؟ از چه بنزینی استفاده می کنید؟ از مکمل هم استفاده می کنید؟ تا حالا تصادف داشتید؟ زیر 130 تا چی؟ بازم صدای موتور زیاده؟(شاید ایراد از سوپاپها و یا سرسیلندر باشه. اونا رو چک کردین؟ ماشین نمد روی کاپوت رو داره؟ (چون دیدم برای بعضی سورنها رو برداشته بودن)

3. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام. ماشین 28 هزار تا کار کرده. روغن رو خودم نمیریزم. در سرویس های 10 هزارتایی خود ایران خودرو روغن میریزه. بنزین سوپر اگر گیرم بیاد میریزم ولی اکثرا بنزین معمولی. از مکمل به دلیل منع (مندرج در روی درب باک) استفاده نمیکنم. تصادف الحمدلله نداشتم. زیر 130 تا صدای موتور نمیاد. ماشین نمد هم داره. از ابتدای تحویل خودرو این صدا می آمد

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام. ماشین 28 هزار تا کار کرده. روغن رو خودم نمیریزم. در سرویس های 10 هزارتایی خود ایران خودرو روغن میریزه. بنزین سوپر اگر گیرم بیاد میریزم ولی اکثرا بنزین معمولی. از مکمل به دلیل منع (مندرج در روی درب باک) استفاده نمیکنم. تصادف الحمدلله نداشتم. زیر 130 تا صدای موتور نمیاد. ماشین نمد هم داره. از ابتدای تحویل خودرو این صدا می آمد
    اگه زیر 130 تا صدای موتور کم هستش احتمال زیاد دلیلش استفاده از بنزین معمولی هست و یا روغن آشغالی که ایران خودرو استفاده می کنه. هر دوی این موارد باعث افزایش صدای موتور می شه. البته بنزین سوپر هم مشکلاتی رو ایجاد می کنه مثلا موقع سرد بودن ماشین بزور روشن می شه با بنزین سوپر. تعویض روغن ایران خودرو هم که واویلاس. من خودم هر بار بردم نمایندگی رغن آشغال ریختن. باز آخری که اصلا روغن نریختن فقط سرریز کرده بودن. کلی رفتم دادو بیدار که روغنش 10000 تا کار کرده طبق دفترچه باید عوض می شده میگفتن نه به ما گفتن باید سرریز کنی کافیه. اونم چه روغن آشغالی. رفتم خودم روغنو عوض کردم. تازه تعمیرگاه مرکزی تو تهران بود این وای بحال بقیه

6. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان. برای ماشینم (سورن ELX EF7) چه روغنی بریزم خوبه؟ پس شما میگویید عیب موتور یا گیربکس نیست؟ اگر مشکل حادیه زود آبش کنم بره؟ نطر شما چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliaghil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان. برای ماشینم (سورن ELX EF7) چه روغنی بریزم خوبه؟ پس شما میگویید عیب موتور یا گیربکس نیست؟ اگر مشکل حادیه زود آبش کنم بره؟ نطر شما چیه؟
    روغن بستگی داره که چه فصلی از سال باشی الان با توجه به اینکه داریم میریم سمت گرما از روغن 20w50 استفاده کن، کاسترول خوبه، elf هم خوبه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliaghil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز، اینکه میگی زیر ۱۳۰ صدا نمیاد ولی بالای ۱۳۰ تا صدا شنیده میشه طبیعیه مشکلی نیست، اگه زیر ۱۳۰ مشکل صدا دارین اون وقت میشه گفت مشکل وجود داره، سعی کن بیشتر وقتا سوپر بزنی، هر کی بهت میگه نزن، برای خودش میگه

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه مشکل حادی نیست. من از ادینول سنتیک اصل آلمانی (ادینول 10W40 با ظرف چهار لیتر سبز کمرنگ) استفاده می کنم. بعضی وقتها هم elf ولی elf تبخیرش برای این موتور زیاده باید هر از چندگاهی سرریز کنی. روغن گیربکسم عوض کردم اونم ادینول 75W90 ریختم. این ماشینو اگه آب کنی دیگه نمی تونی بخری. مطمئن باش. این ماشین از لحاظ موتوری حرف نداره. فقط باید بهش برسی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

روغن بستگی داره که چه فصلی از سال باشی الان با توجه به اینکه داریم میریم سمت گرما از روغن 20w50 استفاده کن، کاسترول خوبه، elf هم خوبه

روغن 20w40 برای موتور ملی ضرر داره و به قطعات داخل موتور آسیب می زنه. به هیچ وجه توصیه نمی شه. کاسترول هم تقلبی زیاد داره

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز، اینکه میگی زیر ۱۳۰ صدا نمیاد ولی بالای ۱۳۰ تا صدا شنیده میشه طبیعیه مشکلی نیست، اگه زیر ۱۳۰ مشکل صدا دارین اون وقت میشه گفت مشکل وجود داره، سعی کن بیشتر وقتا سوپر بزنی، هر کی بهت میگه نزن، برای خودش میگه

بله سوپر بنزین این ماشین هست ولی بعد یه مدت که بزنی می فهمی صبح ها ماشین با چه دردسری روشن می شه. منم تا یک ماه پیش جز سوپر نمی زدم. ماشین صبح ها به زور روشن می شد. کلی شمع و سیستم سوخت رسانی رو خرجش کردم درست نشد که نشد. الان بنزین معمولی میزنم ماشین عالی کار می کنه و راحت روشن می شه.
    Last edited by shadows_funeral; 28-03-2013 at 19:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •