تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 181 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1803

نام تاپيک: ◄ ™ Dell اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

پس با خیال راحت از لپتاپ با آداپتور استفاده کن،ایشالا که حالا حالاها باتریش مشکلی پیدا نمیکنه.
    به احتمال زیاد این pdf ترجمست و خودشون ننوشتن،پس جای نگرانی نیست.
    راستی شما XP نصب نکردی یا قصد نداری نصب کنی؟(البته اگه واقعا نیاز نداری نصب نکنی بهتره)
    ظاهرا کسی لینک درایور هارو تحویل نگرفت.
    من خیلی سعی کردم تا دانلود بشه اما لینکاش خرابن که براتون جای دیگه آپلود می کردم ..
    فعلا که ویستا نصبه ویندوز خوبیه تا الان که موردی نداشته که عوضش کنم اما درایورای xp دارم و نمیدونم ویندوز ویستای که سی دی شو گذاشتن برامون مثل همینه یا نه...و فکر کنم توی صفحه های اول این تاپیکم گذاشته بودن درایورای xp

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

ممنون که به فکر بودی.اون درایورایی که توی صفحه اول بود قبلا دانلود کردم،کارمم راه افتاد.ولی ظاهرا نسخه بتا بودن و درایور بلوتوث هم داخلشون نبود.ولی این پکیج بعد از اون اومده و final هست و درایور بلوتوث هم داخلش داره.ورژنشم طبیعتا بالاتره.همین روزا میرم کافی نت دانلود میکنم.بازم ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان باز هم تذکر میدم . اینجا تاپیک مشاوره خرید و فروش نیست

اگر بار دیگر بحث قیمت و آدرس فروشگاه و گارانتی و ... شد مثل یک چت روم ، کلا تاپیک قفل و پاک میشه ...

مشکلات هم در بخش مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری تالار مطرح کنید

تذکر نهایی بود لطفا دقت کنید...

4. 4 کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام من هم xps m1530 خریدم
    اقا میگم حالا که مودمش اکسرناله.درایور نیاز داره؟یا مثل ویندوز اکس پی.روی سیستم خودم تا مودم رو بهش وصل میکردک اتوماتیک میشناختش.این هم همین جوریه؟یا باید مودمش تعریف بشه؟یه راهنمایی بکنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

باید درایورش رو نصب کنی تا سیستم اونو بشناسه.درایورش توی سی دیه درایورها (همون مشکیه) هست.
    Last edited by soroush1362; 14-10-2008 at 01:12.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

سلام من هم xps m1530 خریدم
    اقا میگم حالا که مودمش اکسرناله.درایور نیاز داره؟یا مثل ویندوز اکس پی.روی سیستم خودم تا مودم رو بهش وصل میکردک اتوماتیک میشناختش.این هم همین جوریه؟یا باید مودمش تعریف بشه؟یه راهنمایی بکنید ممنون میشم
    من که درایوری نصب نکردم !
    احتمالا قبلا نصب کرده بودن

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

درسته،احتمالا درایور مودم شما از قبل نصب بوده.ولی من خودم نصب کردم.البته مودم روش نبود،بعد جدا از نمایندگی گرفتم.گفتن یادشون رفته بزارن توی پکیج!!!!!!!!!!!!!!
    به هر حال درایور مودم توی دی وی دیه مشکی هست که هم توی Xp جواب میده هم توی ویستا.
    البته فکر نمیکنم فهمیدن اینکه سیستم مودمو میشناسه یا نیاز به نصب درایور هست کار چندان پیچیده ای باشه،اینم ازون سوالا بود

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

عزیزم من از لب تاپم 1000 کیلومتر فاصله دارم فرذایی که خریدمش امدم دانشگاه.واسه همین نمیتونسم امتحان کنم و این سوال رو پرسیدم
    حالا یه چیزی
    مودم اکسترال کامپیوترم 2 تا سوکت داشت یکی فون یکی لاین
    اما مال لب تاپ یه دونه داشت
    من چه جوری باید وصلش کنم؟یه سوکت به لب تاب میخوره یکی به مودم؟کدوم به مودم میخوره؟فون رو به مودم بزنم یا لاین رو؟
    من فردا بر میگردم خونه دیگه از این سوالها نمی پرسم که سروش حان بهم بخنده!!
    یا علی

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    ђiя@z$

پيش فرض

ببخشید مصطفی حان،قصد جسارت نداشتم فقط سوالت یکم ابتدایی بود که الان علتشو فهمیدم.
    مودم اکسترنالی که روی لپتاپ هست 1 سوکت داره که مستقیم به خط تلفن وصل میشه ، اتصالش به لپتاپم از طریق پورت USB هست.
    اون مودمی که خودت داری سوکت Line به خط تلفن وصل میشه و اگه بخوای در کنار کامپیوتر از تلفنم استفاده کنی میتونی دستگاه تلفن رو به سوکت Phone وصل کنی.

11. این کاربر از soroush1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من داشتم بازی Grid رو میریختم
    بعد که ریختم.گفت سی دی اول رو واسه اجرای بازی بگذار.گذاشتم.اما دیگه نخوندش.خیلی صبر کردم اما نخوندش.دمی رو گذاشتم اون روهم نخوند.بی خیالش شدم گفتم یه چیز دیگه ایی بگذارم
    امدم فیفت 09 رو گذاشتم داخلش اون رو هم نخوند
    گفتم شاید قاط زده!!!بگذار ریستش کنم
    ریست کردم اما ریست نشد...گفتم بگذار پس کلا خاموشش کنم.منتها به جای سات دان.رفتم اون دکمه ی پاور رو زدم که فکر کنم مثل اسلیپ عمل میکنه
    حالا سیستم عین خاموشه...اما معلومه خاموش نیست.دکمه ی پاور کنار محل قرار گیری هندزفری روشنه و ابیه
    دکمه ی پاور رو هم میزنم دیگه روشن نمیکنه.یعنی پاور یه لحظه ابی میشه و بعد خاموش میشه دوباره
    نمیدونم.حتی دکمه ی مولتی مدیا بیرون اوردن سی دی فعاله و الان میزنم میاره بیرون
    اون دکمه ی کنار عکس خونه هم الان روشن و ابیه
    یعنی چه مرگش شده؟من که کاریش نکردم
    الن شارزش رو کشیده ام بگذارم باطری تموم شه شاید اینجوری کامل خاموش شه بعد ببینم روشن میشه یا نه
    دیگه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم
    صفحه کاملا سیاه و عین اینه که خاموشه
    کسی اگه نظری داره یا میتونه کمکی بده دریغ نکنه
    ترسیدم باطریش رو در بیارم.فقط شارژر رو ازش جدا کرده ام تا شارز تموم کنه و خاموش بشه
    حتی الان بعد چند دقیقه دست میزنم معلومه داره کار میکنه.صدای فنی چیزی ازش نم یاد.اما سمت چپ هنوز داغه و نشون میده خاموش نیست
    تو رو خدا کمک کنید.یعنی چیش شده؟الن دستم رو قسمت چپ مسیگذارم داغه !!!شاید کمی بیشتر از حالت کارهای عادی
    مدل لب تاپم هم که گفتم
    Dell Xps M1530

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •