راست میگه ،بگو ما هم بدونیم![]()
راست میگه ،بگو ما هم بدونیم![]()
چرا اینجا این قدر ساکته؟ حالا گوشی وارد بازار شده دوستان باید نظر زیاد بدن در مورد محاسن یا معایب !!!!!!!!!!!!!
کسی در مورد فیلمبرداری این گوشی میدونه که bitrate اون چنده کلا یه اطلاعات کامل بده@ مثلا من واسه 73 رو میگم سایزش 352*288 فرمت mp4 و bitrate اون =kbs 739 کیفیت از 10 نمره 5 میگیره من اینجوری میخوام بگین ممنون میشم
720*480 هستش و فرمت 3gp (الجی رو گوشی های حرفه ایش بهترین فرمت رو میذاشت (avi با انکودینگ divx!) ولی نمی دونم چرا رو این و دو سه تا گوشی دیگه این فرمت رو گذاشته!). بیت ریت اون رو نمی دونم راستش! کیفیت 8 از 10. به خاطر اینکه رنوار خیلی بهتر از اینه.کسی در مورد فیلمبرداری این گوشی میدونه که bitrate اون چنده کلا یه اطلاعات کامل بده@ مثلا من واسه 73 رو میگم سایزش 352*288 فرمت mp4 و bitrate اون =kbs 739 کیفیت از 10 نمره 5 میگیره من اینجوری میخوام بگین ممنون میشم
بالاخره معلوم نشد مشکل خاموش شدن صفحه نمایش حل شد یا نه؟؟؟؟
اگه این گوشی رو دارین لطفا در این مورد توضیح بدین.ممنون
آقایون خانوما ویوتی بخرین خودتون رو راحت کنین
از همه نظر هم امتحانش رو پس داده
کیفیت عالی فیلمبرداری
فلش استروب
اینترفیس فوق العاده منعطف
تم همه گوشی ها داره واسش طراحی میشه
پشتیبانی قوی در اینترنت
امکان دسترسی به تنظیمات گویش .تنظیم قدرت صدا ...کیفیت فیلم برداری و .....
اینو با ویوتی مقایسه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟...
در اینکه ویوتی گوشی خوبیه شکی نیست...ولی این گوشی از همه لحاظی از ویوتی سره...اونم چند سر و گردن...
چراکسی جواب منو نمی ده! راسته که رو گوشی های lg و مشخصا ویوتی نصب برنامه مخصوصا تم خیلی سخته؟؟
و اینکه قیمت LG KM900 Arena الامن چنده؟ممنون
من آخرین بار که برای خرید کوکی رفته بودم قیمت 418 با گارانتی دارم. الان باید پایین تر هم اومده باشه.
سلام دوستان لطفا جواب بدین می خوام بخرمش ! آخر تصمیمم رو بین جت و آرنا گرفتم و آرنا میخرم البته با کمی تعصب به ال جی چون جت هم مزایایی نسبت به آرنا داشت -----حالا ولش اگه میشه سریع به سوالام جواب بدین ( اونایی که این گوشی رو دارن یا باش کار کردن) -------
1-صدای تو اسپیکر در حد چه گوشی هست ؟(واسه اینکه ملموس باسه گفتم با یه گوشی بگین )
2-عکاسی و فیلمبرداری اون در حده چه گوشی هست؟
3-حساسیت و سرعت پاسخ گویی به لمسش در حد چه گوشی؟
همین دیگه و خواهشا با گوشی هایی مقایسه کنین که معروف باشن و دمه دسته همه!!!!!!! و اگه نکته ی دیگری در مورد این گوشی میدونید که ما رو از خریدش منصرف کنه یا به خریدش تشویق بگین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)