با سلام و خسته نباشی
یه مشکلی دارم در 7
user name , password برای کانکشن تعریف میکنم و گزینه save رو روشن میکنم ولی وقتی قطع میشم و دوباره میخوام کانکت شم مثل تصویر زیر میشه
چرا؟
قبلا اینجوری نبود
قبلش هم گزینه save رو روشن میکنم
لطفا راهنمایی کنید
با سلام و خسته نباشی
یه مشکلی دارم در 7
user name , password برای کانکشن تعریف میکنم و گزینه save رو روشن میکنم ولی وقتی قطع میشم و دوباره میخوام کانکت شم مثل تصویر زیر میشه
چرا؟
قبلا اینجوری نبود
قبلش هم گزینه save رو روشن میکنم
لطفا راهنمایی کنید
save رو انتخاب کن بعد
anyone who...
رو انتخاب کن...
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم نمیدونم چی شد درست شد شاید همینکارو کرده بود!(چون کار دیگه ای نکرده بودم!)
[QUOTEبا سلام و خسته نباشی
یه مشکلی دارم در 7
user name , password برای کانکشن تعریف میکنم و گزینه save رو روشن میکنم ولی وقتی قطع میشم و دوباره میخوام کانکت شم مثل تصویر زیر میشه[/QUOTE]
کانکشن در ویندوز سون وقتی یوزرو پسورد رو نگه میداره که اتصال به درستی انجام و قطع بشه.
فکر میکنم برای قطع ارتباط از شیوه های نا متعارف مثل کشیدن سیم تلفن استفاده میکنید.
یک بار کانکت بشید و Disconnect کنید. فکر میکنم رفع بشه.
گفتم که تیک میزنم
از دیسکانکت استفاده میکنم
راهنمایی کنید
سلام
منم امروز 7 نصب کردم
درایور مادر بوردمو میخونه اما هر کاری میکنم نصب نمیکنه
باید چی کار کنم
مادر بردم asus pk5 هست
دوستان يك سوالي داشتم راجع به Windows 7
توي ويستا كساني كه لپ تاپ دارند پورت IEEE يا I.Link 1394 رو به عنوان يك Connection شبكه نميشناسه مثل يك پورت Rj45 ولي در ويندوز XP از اين قابليت پشتيباني ميشه
ميخواستم بدونم توي ويندوز 7 هم مثل ويستا هستش يا مثل XP ميشه به عنوان پورت انتقال ديتا بين 2 كامپيوتر تحت شبكه استفاده كرد ؟؟
ممنون
بله برای من هم مشابه ویستا هستش.دوستان يك سوالي داشتم راجع به Windows 7
توي ويستا كساني كه لپ تاپ دارند پورت IEEE يا I.Link 1394 رو به عنوان يك Connection شبكه نميشناسه مثل يك پورت Rj45 ولي در ويندوز XP از اين قابليت پشتيباني ميشه
ميخواستم بدونم توي ويندوز 7 هم مثل ويستا هستش يا مثل XP ميشه به عنوان پورت انتقال ديتا بين 2 كامپيوتر تحت شبكه استفاده كرد ؟؟
ممنون
توی XP فکر کنم مثل RJ85 بود.
حالا من تو پیام خصوصیتون در این مورد کارتون دارم.
حالا که میخونه صبر کن نسخه ی فاینال بیاد و بعد درایور رو دانلود کن.سلام
منم امروز 7 نصب کردم
درایور مادر بوردمو میخونه اما هر کاری میکنم نصب نمیکنه
باید چی کار کنم
مادر بردم asus pk5 هست
سلام
حداقل و حداکثر سخت افزار پیشنهادی ماکروسافت برای ویندوز 7 چی هست؟ لینک دارین برای مقایسه؟
سیستم مورد نیاز برای ویندوز ویستا این ویندوز رو هم جواب میده. نیاز به هیچ چیز اضافی نیست. و البته بهتر جواب میده چون 7 از ویستا سبکتر هستش.سلام
حداقل و حداکثر سخت افزار پیشنهادی ماکروسافت برای ویندوز 7 چی هست؟ لینک دارین برای مقایسه؟
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)