شما اصلا" نیازی به سکمن ندارید...
با نصب این برنامه Cert مخصوص BiNPDA برای شما نصب میشه برای نصب ریلیز های اون ها بدون نیاز به ساین
شاد باشی![]()
شما اصلا" نیازی به سکمن ندارید...
با نصب این برنامه Cert مخصوص BiNPDA برای شما نصب میشه برای نصب ریلیز های اون ها بدون نیاز به ساین
شاد باشی![]()
گوشي من هك شد ممنون
6620 كلاسيك دارم
براي من هم تو مرحله instal rootcerts گير ميكرد من رفتم از پوشه hellox كه بعد از نصب برنامه تو مموري درست شده بود رم پچر و مودو رو تك تك نصب كردم بعد رفتم تو رم پچر و open4all و فعال كردم حل شد و الان گوشي هك شده به همين راحتي
جناب egeng عزیز. روشی سراغ داری که بدون نیاز به فایل cer و key بشه گوشی 5800 رو هک کرد. من فایل های cer و key رو از خحیش گرفتم، ولی نمیشه باهاشون ساین کرد. کار نمی کنن. تاریخ و اینجور چیزها هم تأثیری نداره. خواهش می کنم یه روش معرفی کنین که بشه بدون نیاز به ساین و cer و key بشه گوشی 5800 رو هک کرد. امروز تو یه مغازه ای بودم که می گفتم همین الان می تونم گوشیتو هک کنم (یعنی نیاز به فایل cer و key نداشت). تو رو خدا راهنمایی کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام.
سلام
دوست عزیز هیچ راهی نداره...فقط باید خودت درخواست بدی تا برات بسازند...
شاد باشی![]()
جناب legend عزیز. لطفا یه روشی معرفی کنین که بشه باهاش گوشی 5800 رو بدون نیاز به فایل های cer و key هک کرد. من فایل های cer و key رو از opda گرفتم ولی نمیشه باهاش ساین کرد. تغییر تاریخ و اینجور چیزها هم تأثیری نداره. مثل اینکه فایل ها درست نیستند. امروز تو یه مغازه ای بودم که می گفت همین الان می تونم گوشیتو هک کنم ( یعنی نیازی به فایل cer و key نداشت). خواهش می کنم کمکم کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام.
خیلی منمنون که جواب دادی. پس این مغازه های موبایل فروشی چطوری بدون cer و key گوشی رو هک می کنن؟
در ضمن من فایل های cer و key رو از opda گرفتم ولی نمی تونم باهاشون برنامه ها رو ساین کنم. فکر می کنی دلیلش چی می میتونه باشه؟ من تا حالا 4 تا گوشی رو با Hello ox هک کردم ولی 5800 داداشم اصلا جواب نمی ده. چیکار کنم؟
سلام من هر برنامه ای رو که ساین میکنم ارور expierd certification میده حتی خود helloxچیکار کنم؟
گوشیتونو یه بار با کد
#7370#*
ریست کنید...خیلی ها نتیجه گرفتند...
شاد باشید![]()
اصلا من اول مستر ریست کردم بعد رفتم سراغ هک به نظرت چیکار کنم الان دیگه هر برنامه ای رو میخوامنصب کنم expierd certificateمیده ممکنه واسه تاریخی باشه که تو مستر ریست میخواد؟
شاید...
از بچه های کلوپش بپرس...اونا بهتر راهنماییت میکنن...
شاد باشی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)