تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 192 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1913

نام تاپيک: نوکیا : هـک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

Legend عزیز آیا با این روش secman کار میکنه ؟(برای n85 که FP2 است) من که زدم وقتی میخوام فعال کنم ، ارور نصب دوباره و ریبوت رو میده ! اصلا نیازی به secman خواهیم داشت ؟ در ضمن گوشی من بعده هک و گذشتی مدتی هنگ میکنه ؟
    شما اصلا" نیازی به سکمن ندارید...
    با نصب این برنامه Cert مخصوص BiNPDA برای شما نصب میشه برای نصب ریلیز های اون ها بدون نیاز به ساین

شاد باشی

2. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

گوشي من هك شد ممنون
    6620 كلاسيك دارم
    براي من هم تو مرحله instal rootcerts گير ميكرد من رفتم از پوشه hellox كه بعد از نصب برنامه تو مموري درست شده بود رم پچر و مودو رو تك تك نصب كردم بعد رفتم تو رم پچر و open4all و فعال كردم حل شد و الان گوشي هك شده به همين راحتي

4. این کاربر از omid85m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض هک 5800

جناب egeng عزیز. روشی سراغ داری که بدون نیاز به فایل cer و key بشه گوشی 5800 رو هک کرد. من فایل های cer و key رو از خحیش گرفتم، ولی نمیشه باهاشون ساین کرد. کار نمی کنن. تاریخ و اینجور چیزها هم تأثیری نداره. خواهش می کنم یه روش معرفی کنین که بشه بدون نیاز به ساین و cer و key بشه گوشی 5800 رو هک کرد. امروز تو یه مغازه ای بودم که می گفتم همین الان می تونم گوشیتو هک کنم (یعنی نیاز به فایل cer و key نداشت). تو رو خدا راهنمایی کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

جناب egeng عزیز. روشی سراغ داری که بدون نیاز به فایل cer و key بشه گوشی 5800 رو هک کرد. من فایل های cer و key رو از خحیش گرفتم، ولی نمیشه باهاشون ساین کرد. کار نمی کنن. تاریخ و اینجور چیزها هم تأثیری نداره. خواهش می کنم یه روش معرفی کنین که بشه بدون نیاز به ساین و cer و key بشه گوشی 5800 رو هک کرد. امروز تو یه مغازه ای بودم که می گفتم همین الان می تونم گوشیتو هک کنم (یعنی نیاز به فایل cer و key نداشت). تو رو خدا راهنمایی کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام.
    سلام
    دوست عزیز هیچ راهی نداره... فقط باید خودت درخواست بدی تا برات بسازند...
    شاد باشی

7. این کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض هک 5800

جناب legend عزیز. لطفا یه روشی معرفی کنین که بشه باهاش گوشی 5800 رو بدون نیاز به فایل های cer و key هک کرد. من فایل های cer و key رو از opda گرفتم ولی نمیشه باهاش ساین کرد. تغییر تاریخ و اینجور چیزها هم تأثیری نداره. مثل اینکه فایل ها درست نیستند. امروز تو یه مغازه ای بودم که می گفت همین الان می تونم گوشیتو هک کنم ( یعنی نیازی به فایل cer و key نداشت). خواهش می کنم کمکم کنین. این قضیه هک داره یه کابوس میشه برام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز هیچ راهی نداره... فقط باید خودت درخواست بدی تا برات بسازند...
    شاد باشی
    خیلی منمنون که جواب دادی. پس این مغازه های موبایل فروشی چطوری بدون cer و key گوشی رو هک می کنن؟
    در ضمن من فایل های cer و key رو از opda گرفتم ولی نمی تونم باهاشون برنامه ها رو ساین کنم. فکر می کنی دلیلش چی می میتونه باشه؟ من تا حالا 4 تا گوشی رو با Hello ox هک کردم ولی 5800 داداشم اصلا جواب نمی ده. چیکار کنم؟

داره خودمونی میشه phoenix69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام من هر برنامه ای رو که ساین میکنم ارور expierd certification میده حتی خود helloxچیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خیلی منمنون که جواب دادی. پس این مغازه های موبایل فروشی چطوری بدون cer و key گوشی رو هک می کنن؟
    در ضمن من فایل های cer و key رو از opda گرفتم ولی نمی تونم باهاشون برنامه ها رو ساین کنم. فکر می کنی دلیلش چی می میتونه باشه؟ من تا حالا 4 تا گوشی رو با hello ox هک کردم ولی 5800 داداشم اصلا جواب نمی ده. چیکار کنم؟
    سلام من هر برنامه ای رو که ساین میکنم ارور expierd certification میده حتی خود helloxچیکار کنم؟
    گوشیتونو یه بار با کد

#7370#*

ریست کنید...خیلی ها نتیجه گرفتند...

شاد باشید

داره خودمونی میشه phoenix69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

گوشیتونو یه بار با کد

#7370#*

ریست کنید...خیلی ها نتیجه گرفتند...

شاد باشید
    اصلا من اول مستر ریست کردم بعد رفتم سراغ هک به نظرت چیکار کنم الان دیگه هر برنامه ای رو میخوامنصب کنم expierd certificateمیده ممکنه واسه تاریخی باشه که تو مستر ریست میخواد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

اصلا من اول مستر ریست کردم بعد رفتم سراغ هک به نظرت چیکار کنم الان دیگه هر برنامه ای رو میخوامنصب کنم expierd certificateمیده ممکنه واسه تاریخی باشه که تو مستر ریست میخواد؟
    شاید...
    از بچه های کلوپش بپرس...اونا بهتر راهنماییت میکنن...
    شاد باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •