5741GTA IV و امثالش رو رو مدیوم اجرا میکنه نشد رو LOW حتما ...بغير از آي جي آي بازي گرافيك بالايي را اجرا نميكنه؟مثل gtaIV?هركي ميدونه سريع جواب بذاره!پيشاپيش ممنون!
IGI که زیاد گرافیک بالا نیست![]()
5741GTA IV و امثالش رو رو مدیوم اجرا میکنه نشد رو LOW حتما ...بغير از آي جي آي بازي گرافيك بالايي را اجرا نميكنه؟مثل gtaIV?هركي ميدونه سريع جواب بذاره!پيشاپيش ممنون!
IGI که زیاد گرافیک بالا نیست![]()
سلام بچه ها منم یه دو روزی میشه یه 5741g خریدم
یه سری مسئله توش هست می خوام ببینم شما هم دارین
قسمت بالای کیبورد مثلا کلید f3 رو که فشار میدی کل کلیدای اون ناحیه باهاش بالا و ÷ایین میرن نگاه که کردم دیدم خارای اون قسمت انگار که با چاقو افتادی به جونشون همه داغونن.(مونتاژ بد انجام شده یا رفر بوده بهمون انداختن؟؟)ببرمش گارانتی ؟
قسمت ÷اییین سمت راست جایی که مشخصات سیستم رو نوشته هر چند وقتی یه تق صدا میده؟!!!صدای هارده؟
به نظرتون اینا عادیه؟![]()
1. برا من که اینطوری نیست. حالا اگه ببری گارانتی ضرری نداره.
2. صدای تق که نه، اما آره یه صدای خاصی میده که منم فکر کنم هارد باشه.
من بررسي تخصصيش را بذارم؟
بياين!
جزئیات طراحی
با اینکه ظاهر این لپ تاپ اصلا ارزان قیمت به نظر نمی رسد اما چندان هم جذاب نیست. با ابعاد 15.1x9.8x1.5 اینچ و وزن2.50 kg این لپ تاپ نمی تواند گزینه مناسبی برای حمل و نقل دائمی باشد. این لپ تاپ از بسیاری رقبای mainstream خود مثل Toshiba Satellite E205 سنگین تر است.دکمه ها و کنترل های زیادی روی بدنه خاکستری رنگ این لپ تاپ وجود دارد. درسمت چپ دکمه های خاموش / روشن، وایرلس، بلوتوث و مدیریت پشتیبانی قرار دارد. درسمت راست هم دکمه فعال / غیر فعغال صفحه لمسی، کنترل های صدا و میانبر Acer Launch دیده می شود.
جزئیات پورت/وب کم
سمت راست این لپ تاپ میزبان 2 پورت USB2 ، یک مودم، یک Kensington Lock و یک DVD Super Multi Drive است. در سمت چپ هم یک پورت Ethernet ، یک پورت HDMI ، یک پورت VGA ، ورودی های میکروفون و دو پورت دیگر USB دیده می شود. در لبه جلویی این لپ تاپ هم یک 5-in-1 memory card reader قرار گرفته است.
وب کم Crystal Eye VGA این لپ تاپ عکس های دقیق و با کیفیتی تولید می کند و حتی در طی یک مکالمه روی Skype باز هم رنگ ها عالی بودند.
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
جزئیات کیبورد/تاچ پد
کارکردن با صفحه کلید 103 دکمه ای Fine Tip موجود روی این لپ تاپ لذت بخش است. این صفحه کلید بازخورد مناسبی دارد و دارای دکمه های بزرگ و راحت است. حتی یک صفحه ارقام کامل هم در سمت راست آن موجود است.
صفحه لمسی این لپ تاپ با سایز 2 * 3.3 اینچ از ویژگیهای چند لمسی پشتیبانی می کند و می توان با دو انگشت روی آن جهت نمایی، انتخاب و بزرگنمایی را انجام داد. این صفحه لمسی دارای یک کلید موس تکی است که به اندازه کافی بزرگ و کار کردن با آن آسان است.
جزئیات نمايشگر/صدا
این دستگاه دارای یک نمایشگر 15.6 اینچی Cine Crystal است و با اینکه وضوح 768 * 1366 پیکسلی آن برای تماشای ویدئو مناسب است اما صحنه ها نمایش داده شده کیفیت مورد نظر را ندارند. با این همه سایز بزرگ صفحه نمایش و روشنی آن می تواند به این معنا باشد که دو یا سه نفر می توانند به راحتی در کنار یکدیگر فیلم تماشا کنند.
بلندگوهای دالبی موجود در این لپ تاپ صدای مناسبی برای فیلم و موزیک دارند و حتی با 50 درصد کل حجم می توان یک اتاق کنفرانس کوچک را پشتیبانی کرد.
واسه من صدا نمي كنه دل همتون بسوزه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
dell منظورم بود!
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
حالا اصلا بسوزه يا نسوزه!به من چه!
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
ولي خدا را شكر صدا نميده شايد چون تازه خريدم اين طوريه!![]()
راست ميگي اشتباه لفظي بود!
آي جي آي مال دهه دايناسوراست!
دوران ژواراسيك!عجب خاطراتي از اون زمانو داشتم!يادش به خير!
جومونگ جون نمي دوني كنار دايناسور زندگي كردن يعني چي وگرنه از تسو كه هيچي !ميرفتي دست يانگومم ماچ ميكردي مي گفتي تصدقت!!!!!!!!!!![]()
خیلی جالبه .. همین 4 -5 ساعت پیش به یه دونش 7 زدم . لپ تاپ خوبیه.نفس داره. ولی یه عیب عجیبی داشت. dvd رامش اصلا cd باز نمی کنه.
سلام.
5741g های شما هم پشتشون نرمه؟ من دست میزارم میره داخل. مال شما هم همینطوره؟ برای lcd مشکلی پیش نمیاد؟
نرممثل سنگ محکمه
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:13 AM ----------
درسته که این بازی تقریبا 18 ماه قبل اومده تو بازار ولی نمیشه گفت که بازی خیلی قدیمی هست و به نظر من مهم ترین خاصیت این بازی portable بودن اونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)