این که لینک Battlefield 2 هست
لینک BFBC2 رو قرار بدید
این که لینک Battlefield 2 هست
لینک BFBC2 رو قرار بدید
این نشانی که دادم که یک جا نیست! این تارنما (سایت) بازی رو به 20 بخش 100 مگابایتی تقسیم کرده که می تونید برای نمونه شبی یک یا دو یا سه یا 4 یا 5 تکه رو دریافت کنید
http://-------------.com/2009/11/_battelfield_2.php#more
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
لینک تورنت بازی اصل:لینک پچ 1.41:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک پچ 1.5 :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
مگه قرار هست که پیوند (لینک) چی باشه؟ اینجا گفتگو گمون کنم بر سر BF2 هست دیگه. اون یکی رو نمی دونم چیه و چه بازی هست
نه اونو که میدونم.. دارم هر شب چندتاشو دانلود میکنم.. منظورم لینک پچ 1.5 بود! ظاهرا دو گیگ هست.. تکه تکه خیلی راحتتره..این نشانی که دادم که یک جا نیست! این تارنما (سایت) بازی رو به 20 بخش 100 مگابایتی تقسیم کرده که می تونید برای نمونه شبی یک یا دو یا سه یا 4 یا 5 تکه رو دریافت کنید
آره پچ 1.5 دو گیگ هست و تکه تکه نشده. شما ببین این نشانی هایی که من دادم قابلیت ریزوم داره یا نه. اگر داشته باشه که مشکلیدر کار نیست و به سادگی شب بعد از دنباله ی شب پیشین دریافت می کنید فایل رو و اگر نداره تا بگردم یه ریزوم دارش رو پیدا کنم
من هنوز تست نکردم که رزیوم داره یا نه.. اما اگه شما هم رزیوم دار پیدا کردی و گذاشتی که دیگه عالیه! کمک بزرگی میکنی..
دوستان میشه این بازی رو بصورت لن (آفلاین) بازی کرد ؟
آقا رزیوم نداره!
دیشب تا صبح دانلود کرد اما الان خواستم تست کنم دیدم میگه باید از اول شروع کنی..
یکی کمک کنه..
دوستان اين patch 1.50 چي اضافه ميكنه به بازي؟
لامصب 2 گيگ هستش آخه!![]()
این هم پچ 1.5 با با دارنده بودن ریزوم که خودم از همین جا گرفته بودمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
پیش از هر چیزی اینکه دیگه نیازی به وارد کردن مینی ایمیج و این چیزها نیست
2- افزوده شدن نقشه های تازه ی فراوان
3- افزوده شدن خودرویها و هواپیماها و بالگردهای و جنگ افزارهای تازه
4- اینکه همه رفتن روی پچ 1.5 برای بازی بهتر به نظر می رسه
Battlefield 2 (2005) English version with patch 1.5 (2009)
fox586, 14:13, 24 January 2010
Genre: Action (Shooter) / 3D / 1st Person
Released: 2005
Developer: Digital Illusions
Publisher: Electronic Arts
Language: English (original
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداونای که می خوان بازی رو دان کن از همین استفاده کنند ریزوم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)