مورد سوال دوم حل شد .با کابل تبدیل dvi به فیش آنالوگ میشه این کاررو کرد.
مورد سوال دوم حل شد .با کابل تبدیل dvi به فیش آنالوگ میشه این کاررو کرد.
تبدیل همراه کارت بود و همراه مانیتور هم کابل اچ دی او ای بود ولی تصویر نمیده
راه حلی ندارین؟؟
یه سول دیگه: کیفیت خروجی تصویر آنالوگ با hdmi خیلی فرق میکنه و محسوسه؟
یه مانیتور 19 یا 20 واید aoc برای تماشای فیلم میخوام . با قیمت حداکثر 190 تومن . میشه چند تا مدل از این نوع مانیتور رو که برای تماشای فیلم از کامپیوتر هم عالی باشه نام ببرید .
در کل نسبت به LG و SAMSUNG چه مزایا و معایبی دارن مانیتورهای AOC .
خروجی اِچ دی اِم آی و دی وی آی، دیجیتالی و یکسانه و معمولا بهبود قابل تشخیصی نسبت به درگاه آنالوگ(دی-ساب) داره و در ابعاد بزرگترِ نمایشگر نیز مشهودتره.
راه حل هم اینه که حدس بنده رو بررسی کنید و یه کنسول یا دوربین وصل کنید تا از سلامت درگاه نمایشگرتون مطمئن بشیین.
منظور اینه که باید برای اینکه عکس بعدی رو نشون بده دکمه ای فشرده بشه؟جای پیچ و نصب دیواری در جعبه 2230 موجوده؟، پخش درون ساز(دی اِم پی) به شکل خودکار ...
آقا من یه سئوال دارم آیا ممنکنه aoc یه مدل مانیتور دیگه مثل v22 داشته باشه که پورت دیجیتال هم پشتیبانی کنه ؟؟
که بعد از چند ماه مثل قضیه 2230 و v22 رو کنه
اگه اینطوریه منتظر بمونیم بهتر نیست؟
دوست عزیز این امکان هم وجود داره
اگه میخوای مطمئن بشی میتونی زنگ بزنی به مادیران
اگه شما بخواین صبر کنین تا یه مدل جدید بیاد وقتی اومد شما خریدین شاید دو هفته بعدش یه مدل جدید بیاد با امکانات بیشتر
![]()
دوستان مدلهای وارداتی AOC رو دارن گرون میکنن
مدلهای 20 اینچ رو امروز 15 هزار تومان گرون کردن . شانس اوردم دو روز قبل 3 تا خریدم یکیش رو برای خودم گذاشتم و دو تادیگه رو هفته آینده با سیستم کامل تحویل مشتری میدم.خلاصه30هزار تومان سود کردیم
کیفیت مدل 203vW از همشون بهتره. الان شده 175 هزار تومان![]()
ممنون از دوستان
این تاپیک رو کامل خوندم اما سئوالی که در ضحنم هست پاسخ داده نشد
اون هم اینه که مانیتور های جدید AOC و LG اگر با رزولوشنی پایین تر از رزولوشن Native مورد استفاده برای گیم قرار بگیره پیکسل ها باز هم خاموش میشه و تصویر نامطلوب تولید میشه یا این مشکل برطرف شده
چند مدل از LG دارای تنظیمی هستند که یک مرحله رزولوشن رو از Native پایین تر میاره اما اشاره ای نشده که این کار در کیفیت تصویر تاثیری میگذاره یا خیر
توضیح : وقتی در مانیتور های CRT رزولوشن تغییر میکنه فقط دقت تصویر تغییر میکنه و تمامی نقطه ها کار میکنند ولی در LCD ها که من تا بحال دیدم با پایین آوردن رزولوشن Native یعنی حداکثر رزولوشن ساپورتی تصویر غیرعادی و بی کیفیت میشه
**این کار برای گیمر ها خیلی مهم است....
حب اينم يكي از عمده مشكلات lcd هست
الان lcd ها 2 تا مشكل اساسي دارند
يكي زاويه ديد كم از بالا و پائين
و دومي هم همين مشكل كه شما گفتين. بايد در هر گيمي نه تنها گيم بلكه خود ويندوز و كلا همه جا رزوليشن رو آخر باشه در غير اينصورت تصوير يه تومن هم نمي ارزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)