نمیتونم تو پست بهت بگم برات تو پیغام خصوصی میفرستم اخه اگه اینجا بهت بگم مدیران گرامی تبلیغ به حساب میارن.یه بار اسم یه فروشگاه رو بردیم بعد از فرداش دیگه تا یه هفته نذاشتن بیایم تو سایت.
نمیتونم تو پست بهت بگم برات تو پیغام خصوصی میفرستم اخه اگه اینجا بهت بگم مدیران گرامی تبلیغ به حساب میارن.یه بار اسم یه فروشگاه رو بردیم بعد از فرداش دیگه تا یه هفته نذاشتن بیایم تو سایت.
دوستان سلام من این بازی رو نصب کردم
ولی وقتی رو ایکنش کلیک میکنم ارور میده و یه چیز راجع به xlive میگه
شما چطوری بازی میکنید؟
شما چطوری نصب کردید این بازی رو واسه من از xlive.dll ایراد میگیره داستان چیه؟
دوستانی که دارن بازی می کنن لطف می کنن کرک بازی شونو واسه من آپلود کنن بی زحمت. چون من بازی رو گرفتم منتهی هر کرک روش امتحان می کنم جواب نمیده.
این بازی اونقدر هم سنگین نیست فقط به یک cpu خوب نیاز دارین............
Statistics
Average FPS: 43.76
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 84%
System memory usage: 90%
Video memory usage: 94%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (59 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
Reflection Resolution: High
Water Quality: High
Shadow Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows 7 Ultimate
Microsoft Windows 7 Ultimate
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 197.13
Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)
AMD Athlon(tm) II X4 620 Processor
File ID: Benchmark.cli
چه حسی بهتون دست میده تو ماموریتی که پلیسا قراره بریزن سرتون باید از دستشو ن فرار کنی یه دفه تکسچرها لود نشه و هیچ جایی رو نتونی ببینی؟؟؟؟؟؟
خدا لعنت کنه این راک استار رو.....
ببینم از شماها کسی پچ GTAIV_TU_1060 که چند صفحه قبل گذاشته شده بود رو تونسته نصب کنه؟؟؟؟ چطوری نصب میشه پیغام خطا میده واسه من
راسی این یاروئه استوبس چقدر بی ادبه لخت مادرزاد جلومون ظاهر میشه همش
---------- Post added at 10:52 AM ---------- Previous post was at 10:50 AM ----------
ربطی به کرک نداره...شما باید تنظیمات رجیستری رو درست تنظیم کنید...
- Open regedit, (press the WindowsKey+R on your keyboard, type regedit, hit enter)
- Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Rockstar Games (Create it if it doesn't exist by using Right Click>New>Key)\
- In the Rockstar Games key create the EFLC key the same way.
- In EFLC, Right-Click on the big white pane on the right hand side > point at New > click string value
- Name it "InstallFolder" (without the quotation marks)
- Find wherever you put the main folder, which contains files like data.dll, EFLC.exe, etc.., and copy the location.
- Edit the InstallFolder string value, - Right-Click "InstallFolder" click modify, and set to the location you just copied
For a 64 Bit OS the registry key goes HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Rockstar Games\EFLC (thanks to dutchbastard for figuring that bit)
اون کار رو کردم امروز صبح . ولی جواب نداد. وقتی روی یکی از دو تا اپیزود کلیک می کنم کرش میکنه بر میگرده توی ویندوز ! حالا فکر کنم از اون لانچری بود که داشتم . یکی دیگه پیدا کردم شاید درست بشه
باید نرم افزار games for windows-live رو نصب کنی چون تو gta IV این نرم افزار لازم بود تا پروفایل ساخته بشه
اینم لینک دانلود از مایکروسافت با حجم 27.8mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-بازی اصلی باید نصب باشه تا این نصب بشه؟
2-پچ جداگانه داره یا پچ های GTA IV روش نصب میشه؟
ممنون
آره واسه منم بعضی وقتا شده. تو نتظیماتش یکم دست کاری کردم درست شد.مثلا وقتی با ماشین تنگ میری دیر به دیر تصاویر میان. یهو میبینی خوردی به چیزی ، چیزی هم جلوت نیست. وقتی تصاویر درست میاد میبینی بله. خورده به ماشین پلیس ده نفر هم کشتی خبر نداری!!!
من تو قبلی هم این مشکل رو داشتم. حالا برم ببینم چیکار کردم میام میگم. خیلی راهش آسونه. ربطی هم به گرافیک و رم نداره!!!
لخت که چیزی نیست. برو جلوتر از این عجیبترش هم میبینی.
رده بندی سنی این بازیRP هست!مثل قبلی توضیح نداده درباره مدل بازی واسه کسانی که نمیشناسن!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)