فکر میکنم حرف x معنی خاصی داشته باشه
سمند el به چه معنی هست دیگه نمی دونم!
slx glx elx lx gtx این X ها باید حتما معنی خاصی داشته باشن.
سمند معمولي
پژو 405
پژو پارس
فکر میکنم حرف x معنی خاصی داشته باشه
سمند el به چه معنی هست دیگه نمی دونم!
slx glx elx lx gtx این X ها باید حتما معنی خاصی داشته باشن.
آقا من کلی خندیدم از حرفای شما دوستان دمتون گرم
ما هم یک پژو تازه خریده بودیم تا از نمایندگی به خونه اوردیم البته فکر نمیکنم 5 کیلو متر هم شده باشه
آقا چی شد رادیاتورش سوراخ بود دوباره فردا بردیم عوض کردن تازه یه عیبه دیگه هم داره که درستش نکردم انوم اینکه کولرش زیاد روشن میمونه موتور داغ میکنه و اون چراغ قرمزه روشن میشه و باد گرم میده
دیگه تو زمستون خورد نبردیم درست کنیم البته خیلی وقته که ماشینو گرفته بودیم اما چون زیاد اینور اونرور نمیرفتیم و با کولرش کار نمیکردیم نمیفهمیدیم
راستی واقعا این x ها چی هست کسی میدونه
فكر كنم آقاي منطقي با اين حرف خيلي حال ميكنه !!!
اينم واسه آقاي منطقي !!!
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
حتما که نباید نشانه خاصی باشه.
در بعضی جاها این x معنی برقی بودن رو داره. مثلا تفاوت 405 gl و 405 glx در برقی بودن شیشه ها و ... دومی هست.
در کل ایکس بیشتر در مدل های بالاتر یک خودرو به آخر نتام مدل قبلی اضافه میشه. مثل میتسوبیشی لنسر gl و لنسر glx و....
ولی دقیقش رو هم خودم نمیدونم.
من یه جا خوندم در بارش ها
برم فکر کنم کجا بود چون اونجا در بارش خیلی گفته بود
که این x ها معانی خاصی دارن
شاید 2- 3 سال پیش تو مجله ماشین
شایدم توی یه سایتی وبلاگی چیزی
نمیدونم
ولی میدونم که معنی دارن
[![]()
[
(2[/URL]
[/URL]
[21"][/URL]
(268KB)
دو دستگاه خودروی سمند به علت نقص فنی در سیستم سوخت رسانی در آتش سوخت
طی دیروز و امروز دو دستگاه خودروی سمند به علت نقص فنی در سیستم سوخت رسانی در منطقه فورگ داراب فارس و دیگری روبروی کارخانه سیمان داراب در آتش سوخت مالک یکی از خودروها می گفت لحظاتی پس از آنکه خودرو خود را در خانه خود پارک کردم و چادر را روی آن کشیدم در حال استراحت بودم که ناگهان متوجه آتشسوزی شدم . متاسفانه هر روز در نقاط مختلف کشور هموطنان دچار چنین مشکلات حادثه ای می شوند و با اینک مسول اکثریت این گونه حوادث شرکت ایران خودرو است اما به هر بهانه ای آن را رد و انکار می کند و پاسخگو نیست و اگر کسی هم انتقاد کند می گوید هدفش تضعیف و به زیر سوال بردن خودروی ملی است چرا مسولین در برابر این ظلم سکوت می کنند....
[[/
]
]
]
Last edited by tellboy2000; 15-12-2008 at 13:46. دليل: شخصی
خبرگزاري ايسنا 9 آذر 87
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ظهر امروز يک دستگاه پژو 405 در مشهد آتش گرفت.
به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يک دستگاه پژو 405 ظهر امروز در بلوار وکيلآباد مشهد آتش گرفت.
سرنشين اين خودرو در حال رانندگي بود كه ناگهان با ديدن زبانههاي آتش از گوشههاي کاپوت خودرو، ترمز کرد و با سرعت از خودرو خارج شد.
بنابراين گزارش، اين حادثه با حضور به موقع ماموران آتشنشاني مهار شد و خسارت جاني در بر نداشت.
به گفته راننده اين خودرو، اتومبيل مذکور هيچ گونه نقص فني نداشته است.
هموطن.... آتش تو را مي خواند. ( در مورد نوع بنزيني)
هموطن.... انفجار تو را مي خواند ( در مورد نوع دوگانه سوز)
دیشب . سعادت اباد . بلوار 24 متری
اتش گرفتن یه 405 دیگه...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)