به نظر من گرافیک شیفت در کل از این خیلی بالاتره و چشم گیر تر . ولی یه سری لایتینگ افکتهای این بهتر هست .
ولی در مورد صدای موتور . این صدای موتور حرفه ای واقا عالی هست و همین باعث میشه آدم چندین ساعت بشینه
پای بازی .
به نظر من گرافیک شیفت در کل از این خیلی بالاتره و چشم گیر تر . ولی یه سری لایتینگ افکتهای این بهتر هست .
ولی در مورد صدای موتور . این صدای موتور حرفه ای واقا عالی هست و همین باعث میشه آدم چندین ساعت بشینه
پای بازی .
ببينم . من هنوز نگرفتمش مي خواستم بدونم ايا در كل از شيفت بهتره ؟
دوست عزیز این بازی با Shift اصلا فابل مقایسه نیست یعنی در
یک سطح نمیگنجن فقط تنها تشابهشون در مسابقات اتومبیل رانی
هستش. ولی اگر قبلا سبک رالی بازی کرده باشی میفهمی بازی چیه.
شما یک سری به محافل تخصصی game تو سایت های خارجی بزن و نظرات فوق تخصص ها رو بخونی به اضافه نقد ها و امیتاز های بازی به خصوص برتری گرافیکی میبینی که shift یک شکست و ضعف مطلق محسوب میشه جلوی این بازی
من هنوز بازي رو نگرفتم. ولي ميدونم چيز خفني هستش . البته نظر pedram رو هم كه ميگه shift شكست خورده قبول ندارم. به اندازه خودش فروش كرد. در ضمن يكسري تكنيك توي هر بازي هستش كه اون رو متمايز ميكنه. وگرنه dirt ميشد nsf يا cod ميشد bia.
آخر اين بحث هم اگر بخواد پيش بره ميرسه به اينكه ليلي زن بود يا مرد؟ هركسي شايد از سبكي خوشش بياد. مثلا من از warcraft خوشم نمياد ولي بازي موفقي هستش.
البته من نميخوام تو كار بزرگان سايت دخالت كنم، ولي همونطور كه هميشه گوشزد ميكنيد اينجا فكر نكنم جاي مقايسه باشه.
بايد بيشتر به مسائل فني بازي و ساخت بازي برسيم. شرمنده.
حالا كسي از استوديو ساخت بازي عكسي داره يا اطلاعاتي داره ممنون ميشم بزاره
در ضمن AMDDEVIL، هر جفت بازيهارو بخري فكر نكنم از 10 هزار قيمتش بيشتر بشه. هردوشو بخر كه ارزششو داره
دوست عزیز من نگفتم shift شکست خورده یا فروش نکرده ( گرچه فروش یک بازی نمیتونه دلیل مطلق بر موفق بودنش باشه )
من گفتم shift و کلا nfs با وجود حمایت ابر publisher مثل ea با اون همه سابقه جلوی این بازی اصلا بحثش نیست
این رو منتقدین و pro gamer های دنیا هم صحه گذاشتن روش
در کل حق با شماست جای مقایسه اینجا نیست
بهتره از بازی لذت ببریم![]()
قربونت برم pedram كه حرف آدم رو ميگيري. البته اگه ميخواست nfs هميشه موفق باشه كه نميشد گفت بازار جهاني. بايد يه جاهايي هم يكي يه دنده معكوس بكشه دور موتور روي 7 برسه بقيه رو براي 2 دور از پيست رقابت جهاني عقب بزاره. به اين ميگن حس رقابت در عرصه توليد game كه ما نداريم.
ببخشيد زياد از بحث خارج شديم. توي اين شماره ، منظره از داخل ماشين چطوريه؟ فرمون رو نشون ميده؟ آينه ها؟
امروز ميخرمش
خوب شاهین جان بحث اینه که nfs از most wanted به بعد افتاد تو دور سقوط اونم با 140 تا در ساعت
که 2007 و 2008 و 2009 کمپانی codemasters تونست با 3 شاهکار dirt و grid و dirt 2 تسخیر کنه بخش بزرگی از racing genre رو در کنار عناوینی مثل FM از MS
حالا کاری ندارم
اما از نمای درون بازی عالی کار شده
همه چیز مشخصه و دنده زدن هم باحاله
میتونی انواع و اقسام عروسک ها و اشیا که با پیشروی تو بازی باز میشه رو روی dashboard بزاری و همچنین زیر اینه اویزون کنی
تو 360 میتونی avatar ات رو هم اویزون کنی
هم فرمون رو نشون من هم اینه ها
پاشیدن گل روی شیشه incredible کار شده در حد national team![]()
آره حرفات رو قبول دارم. من از مجموعه اين شاهكارها فقط Dirt 2 رو ندارم.
بزار سر برج يه حالي بخودم ميدم. فعلا 18 تا بازي جديد رد زدم Dirt 2 اوليشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)