ایول چه باحال.دمشون گرم...![]()
ایول چه باحال.دمشون گرم...![]()
خب باشه بابا !!!!!!!!! اخه من یکم توی این بازی گیج شدم !!!!!!!!! خیلی شیر تو شیر بود ! من دیدم همه دارن یونیت میزنن و لول آپ میشن منم یه دو سه تا زدم ! ولی خیلی لاگ داشت !!!!!!!!!!!! نمی کشید !!!!!!!!!!!! هر چند تا تیر یه چند لحظه مکث می کنه ! مشکل مال همه هست یا مال اینترنت منه ؟؟؟ الان اومدم با شبانه تست کنم ببینم بازم مشکل داره یا نه !!
به به بسی لذت می بریم !!!!!!!! کم کم داره باحال میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هانتر ، 6 لول دارم !!!!
من فکر کردم همش باید یونیت بزنیم !!!!!! می گم توی نقشه ی دو با اون الف ها و هیومن ها روبه رو می شم ؟
توی شهر GLITER که وسط نقشه هست یه پرتال هست که برای battleground بین هورد ها و الینس ها هست و لولهای 1 تا 15 میتونن برن اون تو و با گروه مخالف بجنگن خیلی باحاله اونجا خیلی هیجان داره.برای لولهای بالاتر از 15 هم تو نقشه 2 هستش.
نگفتی اسمت تو بازی چیه.
اسم من HdeathH هستش.تو بازی کلید g رو بزن و تو buddy list اسم من رو تایپ کن و add رو بزن.البته فکر کنم جفتمون باید آنلاین باشیم تا ادد کنه.
Bersam !!!!!!!!! من الان آنلاینم !!!!! یعنی همین الان می رم توی بازی !
khob man hanuz update nakardam alan mikham inkaro konam man eshghe archer budam vali bersam shod hala chi bardaram?
akhe goje farangi bahale masalan goje farangi golabi piaz sir jafari ina be naZar man esmashun jalebe![]()
چرا باز همونو دوباره بر نمیداری ؟
pagan اینا دوست داری ؟
بیشترین atk رو تو lvl های بالا داره
assassin رو راحت تر از wariror میکشه ..
راستی هادی یه چیزی از فرومش بپرس
یا اگه بلدی بگو
این ایتم هایی که دارم چی هستن و چه کاربردی و کجا دارن که تو iris خیلی گرون میفروشن ...
البته بعضی ازاین پاینارو میدونم
ولی اونیکا چی هستن ؟
man hich classi bejoz archer dust nadaram vali age mano ba khodetun mibarid healer bardaram unam girl aslan class bayad girl bar dari![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)