من zyxcel داشتم بد نبود بعد از سه ماه كار يه دود مشتي ازش بلند شد و ساپورتش بده . من اسوس AM-602 يا AM-60 بگيريد . البته مودم ارزون كه دردسر نداشته باشه TPLINK براي وايرلس هم LINKSYS . خريد دي لينك رو اصلا توصيه نميكنم چون اصل نيستند
من zyxcel داشتم بد نبود بعد از سه ماه كار يه دود مشتي ازش بلند شد و ساپورتش بده . من اسوس AM-602 يا AM-60 بگيريد . البته مودم ارزون كه دردسر نداشته باشه TPLINK براي وايرلس هم LINKSYS . خريد دي لينك رو اصلا توصيه نميكنم چون اصل نيستند
من لينك سيس 120 رو قيمت گرفتم بين 66 تا 70 بود. خيلي با قيمت هايي كه توي صفحه قبل هست فرق داره. گارانتي هم ساق سيستم بود.
سلام ببخشید اگه تکراریه
ADSL وایرلس دار با ساپوت 4 دستگاه با برد 2 طبقه بالاتر از خود
وجود داره ؟
چنده؟
میشه آنتن کمکی گذاشت ؟
ممنون می شم
دوستان من فردا میخوام یه اکسس پوینت بگیرم میخوام قیمتش زیر 50 باشه هر چی کمتر بهتر البته خوب کیفیتش خوب باشه ممنون میشم کمکم کنید در ضمن اکسس پوینت کار وایرلس رو میکنه دیگه ؟ من مودم دارم فقط میخوام شیرش کنم
معذرت قسمت اکسس پوینت رو پیدا نکردم که اونجا سوالم بپرسم :|
سلام از چیپ های مودمهای adsl اطلاع داری یعنی اینکه هر برند از چه نوع چیپهایی استفاده میکنه؟
سلام کسی از چیپهای مودمهای adsl اطلاع داره یعنی هر برند از چه نوع چیپهایی استفاده میکنه؟؟؟
دوستان برای کاربری خانگی تک سیستم بدون وایرلس با اکانت پارس آنلاین چه مودمی پیشنهاد دارید؟
من خودم ایسوس AM 602 دارم راضی هم هستم.یه لن داره یه یو اس بی.
پیشنهادتون چیه؟.
Last edited by khore mobile; 11-08-2010 at 16:40.
اره عزیز وجود داره.مهمه که چقدر بودجه واسش کنار گزاشتی.
از 50 تومان تا 100 تومان هزینه داره.اگه تو 50 تومان بخوای D-Link و TPLINK بالاتر ASus ,LinkSYS با همه دستگاه ها و شرکت ها هم سازگاری دارن.لیست قیمت تقریبی هم صفحه ی قبل هست.
اگه بخوای از یک انتن دیگه استفاده کنی به یک تکرار کننده تو شبکت احتیاج داری که هم هزینت رو بالا میبره .و هم کارتو سخت میکنه.از یه مودم روتر وایرلس معمولی استفاده کنی فکر نکنم مشکلی برات ایجاد کنه.
خب عزیز شما وقتی یک مودم داری نیاز نیست خود رو درگیر یک AP کنی و یک اداپتور وایرلس بگیری کافیه.
برند DLINK با پورت USB حدود 20 تومنه و PCI حدود 27,8 تومن.linksys هم حدود 32,3 تومن. البته این بیشتر به شیر با یک دستگاه به درد می خوره.به صورت Adhoc هم ببندیش راحتتره.
اگه همون AM602 رو پیدا کردی البته با گارانتی معتبر بخر(بدون گارانتی 99% چینی و تقلبیه الان تو بازار.)
اگه نبود یا اینکه می خوای خیالت راحت باشه نسل جدید AM602 مودم x-13 هست که مودم خیلی خوبیه و مخصوص مناطق خاور میانه و ایران ساخته شده.قیمتش هم خوبه.36.7 تومن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)