اپديت جديد ريختم ولي اجرا نشد تازه آواتار م هم رفت عكسشم سياه شده![]()
اپديت جديد ريختم ولي اجرا نشد تازه آواتار م هم رفت عكسشم سياه شده![]()
شما اون اپدیتی که در صفحه اول تاپیک هست را دانلود کنید مشکل حله. شرمنده دارم با موبایل جواب میدم نمی تونم لینک دانلودو براتون بزارم.
لینک آپدیت جدید- ورژن 8955 - همراه با آواتارها از سایت مایکروسافت ( لینک مستقیم ) :
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall09_8955.zip
برای دوستانی که لینک صفحه ی اول کار نمیده ..
سلام!
من به تازگی یه الایت با برد جاسپر گرفتم و همه ی بازیها رو بدون دیسک اکتیو اجرا می کنه !
ولی آواتار نداره ! در ضمن تو بازیها وقتی صحنه های شلوغ می رسه یه کم کند می شه !
مثلا گیرز آف وار وقتی زیادی لوکاست میریزه یه کم افت فریم پیدا می کنه یا جی تی ای وقتی چهار ستاره به بالا می شه خیلی
افت فریم پیدا می کنه بازی رو تو هارد هم ریختم ! در ضمن یه بار ایکس باکسم ارور e60 رو داد که یه بار هاردم رو جا به جا کردم
دیگه نداد ! و الآن همون روال سابق رو طی می کنه و این مشکل تا کند شدن تصویر تو صحنه های شلوغ پا برجاست !
به نظر شما مشکل ایکس باکس من چیه ؟!
با آپدیت داشبورد درست می شه ؟!
شما قبل از این Error این مشکل رو داشتی ؟!
زمانی که دستگاه روشن بوده هارد رو در آوردین ؟
بله قبل از این که این ارور رو بده هم این مشکلو داشتم !
نه من غلط بکنم موقعی که روشنه قطعه جا به جا کنم !
شما احتمالا برفاتون نوسان داره .
خب شما نگران نباش احتمال داشتن مشکل سخت افزاری زیر 5% هست چون فقط کاهش فریم دارید.
البته اینو هم بگم که کاهش فریم هست در بازی های GTA و GeOW ولی نه اونقدر که شما میگی !
برای حل این مشکل آخرین ورژن از داشبورد رو نصب کنید و سپس Cache کنسول رو یکبار Reset کنید.
برای حذف کردن Cash هم به آدرس زیر باید برید :
System Setting>>Memory>>Device Option>>Clear System Cache
منظور شما از آخرین ورژن همین ورژن 8955بود ؟! من اینو نصب کردم ولی Cash رو ریست نکردم!
این کار برای چیه؟!
دوستان سلام.
من یک مشکل دارم تو بازی army of two :tfd .
اول بازی یه پیغام اپدیت میاد که انجام میدم ولی بعدش وقتی کنسول خودش ریست میشه موقعی که داره دوباره بالا میاد دوباره پیغام اپدیت میاد!وقتی اپدیت میکنی و ریست میشه دوباره همینجوری میشه! 100باز بار همونجوری اپدیتش کردم ولی بازم تو بازی نمیره! میگه اپدیت میخوام!تازه اواتارم هم سیاه شده!
ورژن دستگاه رو هم نگاه کردم دیدم نوشته: 2.0.8955.0 .
دوستان مشکل از چیه؟
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)