ببین دوست عزیز، این چرخ هایی که شما می رید می بینید و تو یک رنج قیمت هستند تقریبا کاراییشون نزدیک به همه.
کاری که شما باید انجام بدی اینه که بری دم مغازه و وایسی خوب چرخ ها رو نگاه کنی. هر کدام که بیشتر به دلت چسبید همان را انتخاب می کنید.![]()
ببین دوست عزیز، این چرخ هایی که شما می رید می بینید و تو یک رنج قیمت هستند تقریبا کاراییشون نزدیک به همه.
کاری که شما باید انجام بدی اینه که بری دم مغازه و وایسی خوب چرخ ها رو نگاه کنی. هر کدام که بیشتر به دلت چسبید همان را انتخاب می کنید.![]()
هوسار تنه 16 یا 18 اینچ
با لوازم اسرا شیمانو
میشه عکس هاشم بگذاری؟؟ اگه بزاری ممنون می شم.
پستا رو پاک میکنم چون یه سری بدون اجازه ویرایش میکن
هر کی سوالی در مورد دوچرخه داشت پ.خ بده میگم کجا بیاد
Last edited by cao-cao; 16-07-2009 at 11:01. دليل: تبدیل عکسها به لینک به دلیل سایز بزرگ. ادغام 4 پست پست سر هم.
برای بودجه زیر 300 من اینا رو پیشنهاد میکنم
3 مدل چرخ هست گالانت رالی با کمک جلو و بدون کمک جلو
قیمت بین 200 تا 300 برای قیمت دقیق پی ام بدید
تا براتون بپرسم
سلام. خوبید؟ من میخوام یه دوچرخه حدود 300 الی 400 بگیرم. چیزهایی که دیدم مریدا sub 20 , ژیتان fitzroy 10 , fitzroy 20 هست. البته بالای 400 هم sub 40 , fitzroy40 هم دیدم. البته در سایت ژیتان fitzroy 40 ندیدم. البته من برای تفریح (بیشتر درون شهر) میخوام. جاینت هم قیمت پایین ندیدم. شما چی پیشنهاد میکنید.
یوکان مدل الویو قیمت 495. مریدا مدل sub 40 قیمت 450. چون تازه میخوام شروع کنم حداکثر 400 تومان میتونم بذارم.
یک وبسایت جالب در زمینه دوچرخه و دوچرخه سواری :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همش خوبه. ولی به نظر من یا مریدا بخر یا ژیتان.
اگه بودجتون میرسه sub 40 50 تومن ارزش سوار شدن یه چرخ خوب رو داره
سلام دوستان
ممنون میشم یه دوچرخه تا 2 تومن معرفی کنید بهم
فقط سبک و سریع
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)