به نظر من بیشتر به حوصله نیاز داره تا نبوغ![]()
به نظر من بیشتر به حوصله نیاز داره تا نبوغ![]()
بله منم نظرم را گفته ام که یکنوع سرگرمی و تمرین تمرکز و دقت است
[size=large]
درود بر دوستان
شایعه کرده بودند که بقایای اجسادانسانهایی را در عربستان مربوط به قود عاد کشف کرده اند که قد آنها 10 برابر انسانهای کنونی است !!!
به نظر شما چطور از لحاظ علمی ( ریاضی و زیست شناسی)این شایعه ی بی اساس رد می شود [/size]
هایبه نظر شما چطور از لحاظ علمی ( ریاضی و زیست شناسی)این شایعه ی بی اساس رد می شود
از اون تپانچه ای که دستشه !!
از این دست عکسها تو اینترنت زیاده
ببین منظورم این نیست که عکسه فتوشا پیه !! این که معلومه و فقط برای تجسم شایعه گذاشتم
اما ما می خواهیم از نظر علم بیو فیزیک و محاسبات ریاضی ثابت کنیم که چنین ادعایی دروغه و اصلا امکان نداره
خوب حالا کاری به فتوشاپی بودن تصویر نداشته باشید و از نظر ریاضی و فیزیکی مسئله رو دنبال کنیدموافقی
![]()
Last edited by غلامعلی نوری; 16-10-2010 at 02:08.
انسان هرچه مغز جسه داشته باشه ، مغزش هم بزرگتره . هرچه مغز بزرگتر باشه ، هوش هم بیشتره ( البته برای موجودات هوشمندی مثل انسان ) . حالا اونا مغزشون چند برابر مغز ماست قاعدتا باید همه نوابغی بسیار بزرگ بوده باشند و در نتیجه به پیشرفت علمی عجیبی هم رسیده باشند اما در این که انها عقب مانده بوده اند شکی نیست . این یعنی انها چندان باهوش نبوده اند و خود این هم یعنی مغزشان چند برابر مغز ما نیست و در نتیجه بدنشان هم چند برابر بدن ما نمی تواند باشد .
ببخشید این جا رو غلط املایی داشتم ولی چون عضو جدیدم قابل ویرایش نیست پس اصلاحش می کنم : انسان ها هرچه جسم بزرگتری داشته باشند ، ...
درود بر شما همکار جدید
ببین حرفای شما هم درسته
ولی باز با دلایل بیوفیزیکی و ریاضی می توان اثبات کرد که ادعای آنها دروغه
راهنمایی :
اگر قد ده برابر انسان معمولی امروزی بوده وزنش چقدر می شده ؟؟؟؟و چقدر غذا می خواسته
و خلاصه چه ویژگی های نا ممکن دیگری داشته است
............................
Last edited by Reza_994; 09-12-2010 at 02:32.
خوب استخوان بندیشون هم باید درشت تر بوده باشه
و قبر هم خیلی کوتاهه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)