من اصلا" تا حالا شانس کارت نگرفتم![]()
من اصلا" تا حالا شانس کارت نگرفتم![]()
من که دارم کم کم فکر میکنم یک نوع قماره
لامصب هر چی تا الان خریدم مزخرف در اومده
ببین باربد جان من به غیر از شما کسی نمیشناسم که از سپنتا adsl گرفته باشه اونم با سرعت بالا
شما اگه کسی رو میشناسی بهم معرفیش کن که سوالامو ازش بپرسم
اگه قطعی هم نداشته باشه که دیگه شرکت عالی هست دیگه
اره این کارو هم که گفتی میشه انجام داد
یعنی بعد چند روز بهشون بگم که میخوام از 128 به 768 برم
البته اینم بگم که فعلا تا اخر خرداد با این شرکت هستم
تا ببینم خدا چی میخواد.اگه اذیت کردند که میام سپنتا.اگه نه که میمونم
تا ببینم چی میشه.اما به هر حال من تحقیقمو درباره شرکت انجام میدم
ببین sms جان
من کلا" به صورت جدی تا به حال یک نفر رو دیدم که از سپنتا ناراضی هست
اون هم مهدی هست
ببین توی همین تاپیک دوستانی هستند که از سپنتا سرویس دارند میتونی از اونها هم تحقیق کنی
یا میتونی به فروم PT بری و اونجا دوستان حرفه ای و کسانی که سرعت بالا دارند رو باهاشون مشورت کنی
اما نظر خودم در مورد سپنتا: بهترین![]()
سلام
میخواستم بدونم سپنتا فایل های تورنت رو یا در واقع شبکه های p2p رو سرعتش رو محدود میکنه یا نه؟
اگر محدود میکنه مثلا توی سرویس 128 یا 256 به چند میرسه و در ضمن در روز از چه ساعتی تا چه ساعتی این کار رو می
کنه؟
مرسی
Last edited by nikaan; 29-04-2009 at 14:23.
سلام
من یه مشکل جدی دارم! الان خط ما نویز زیاد داره وقتی با تلفن صحبت میکنم مشخصه.. بعضی وقتها شاید توی چند ساعت انقدر قطع میشه و وصل میشه دهنمو صاف میکنه! تماس گرفتم با سپنتا خانومه گفت مشکل از نویز خط هست یه اسپلیتر وصل کنی خوب میشه.
حالا میخوام ببینم به چه دلیل خط ما نویزی شده؟ راه حل مشکلش چیه؟ همون اسپلیتر خوبه؟
مرسی.
من توی پرشین تولز عضو نیستم
حوصلشم ندارم که عضو بشم .میتونی یه جوری از نظر دوستان در مورد سپنتا یه عکیس از مانیتورت بگیری بهم نشون بدی؟
ممنون میشم
دلم میخواد که با خیال راحت بیام به سپنتا
میدونی؟
دلم نمیخواد از چاله بیفتم تو چاه
شرمنه که بین محاوره شما با باربد داخل میشم
ولی ببین به قول یکی از دوستان تو همین انجمن این شرکت ها مثل هندوانه در بسته میمونه
یعنی اگه اولش برات خوب باشه دیگه خوب و تو په
ببین من این رو تجربه کردم که سپنتا تو پشتیبانی یک مشت دیپلمه کامپیوتر نشونده که فقط بلدن مودم رو ریست کنن و همین یعنی بوق به تمام معنا
ولی اگه خطتت نویز نداشته باشه خیلی سرویس دهنده خوبی هست !!!
دوست من اسپلیتر وظیفه ای که داره اینه که این نویز ها رو از بین می برهسلام
من یه مشکل جدی دارم! الان خط ما نویز زیاد داره وقتی با تلفن صحبت میکنم مشخصه.. بعضی وقتها شاید توی چند ساعت انقدر قطع میشه و وصل میشه دهنمو صاف میکنه! تماس گرفتم با سپنتا خانومه گفت مشکل از نویز خط هست یه اسپلیتر وصل کنی خوب میشه.
حالا میخوام ببینم به چه دلیل خط ما نویزی شده؟ راه حل مشکلش چیه؟ همون اسپلیتر خوبه؟
مرسی.
شما این کار رو بکن یعنی به اون تلفنی که دارید وصل کنید هم مشکل قطعی حل میشه هم نویزی که تو خط تلفن میشنوی تموم میشه
تا اونجا که من میدونم پسنتا پورت های تورنتش باز هستسلام
میخواستم بدونم سپنتا فایل های تورنت رو یا در واقع شبکه های p2p رو سرعتش رو محدود میکنه یا نه؟
اگر محدود میکنه مثلا توی سرویس 128 یا 256 به چند میرسه و در ضمن در روز از چه ساعتی تا چه ساعتی این کار رو می
کنه؟
مرسی
حالا اگه بعدا نبنده الله العلم
اره من هم قبلا ماجرای این پشتیبانی رو شنیدم.خدا به داد من برسه که باید با یه مشت ای کیو سروکله بزنم.
بابا خداییش شرکت ما بهترین پشتیبانی رو داره.هرچی بگی به راحتی مشکلشو حل میکنن
والا خط من که نویز فکر نمیکنم داشته باشه و الان که دارم با این ای دی اس الم کار میکنم مشکلی از این بابت ندارم
اخه اگه سپنتا تقریربا همه جا ازش راضی باشن که شرکت خوبی هست دیگه
الان خود شما اینترنت داری ازش؟راضی هستند یا نه؟
ربطی ندارهوالا خط من که نویز فکر نمیکنم داشته باشه و الان که دارم با این ای دی اس الم کار میکنم مشکلی از این بابت ندارم
اخه اگه سپنتا تقریربا همه جا ازش راضی باشن که شرکت خوبی هست دیگه
الان خود شما اینترنت داری ازش؟راضی هستند یا نه؟
من تو سپنتا که بودم خیلی نویز داشتم هرچی هم زنگشون میزدم بهم اینو میگفتن:
ولی از وقتی اومدم شاتل دیگه نویز نداشتمببین من این رو تجربه کردم که سپنتا تو پشتیبانی یک مشت دیپلمه کامپیوتر نشونده که فقط بلدن مودم رو ریست کنن و همین یعنی بوق به تمام معنا
البته یه مدت تو همین شاتل نویز گرفته بودم که وقتی زنگ زدم پشتیبانی(در واقع اونا بهم زنگ زدن!!!) مشکل رو برام حل کردن دیگه تا همین لحظه ای که دارم صحبت میکنم و اینارو میتایپمهیچ نویزی نداشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)