تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 70 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 692

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی فوتسال | برزیل | 2008

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه فرض کنیم که اوکراین رو ببریم(با اختلاف 3 گل!) و با ایتالیا مساوی کنیم برزیل باید ایتالیا رو با اختلاف 3 گل شکست بده تا تفاضلش بشه 1+ و ما 2+ تا به عنوان تیم دوم صعود کنیم که واقعا کار سختی هست و احتمالش نسبتا کمه!بردن ایتالیا هم دور از دسترس نیست!ولی....
    روی کاغذ که شانس داریم فردا بازی با اوکراین ساعت 5؟
    Last edited by Kianoosh; 11-10-2008 at 22:47.

داره خودمونی میشه speaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

باخت شیرین ایران رو تبریک می گم.خیلی خوب بازی کردن.حتما از این گروهم صعود می کنیم.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فکر کنم برزیلیها دنبال این هستند که به خاطربازی ایتالیابا پاراگویه و صعودنکردن پرتغال انتقام سختی ازایتالیایها بگیرند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فکر کنم برزیلیها دنبال این هستند که به خاطربازی ایتالیابا پاراگویه و صعودنکردن پرتغال انتقام سختی ازایتالیایها بگیرند
    اون با من!چقدر همه هوای پرتغال رو دارن!

اگه مافیای ایتالیاست!که با برزیل هم تبانی می کنه و سر ما این وسط بی کلاه می مونه!

دوستانی که بازیهای ایتالیا رو دیدن چه طور بازی می کرد!؟امیدی هست!؟

پ.ن:یعنی روزی میشه که تیم ملی فوتبال با این سرمایه و تبلیغات و حمایت و امکانات و .......مثل فوتسال عمل کنه!؟

........

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ايتاليا سمج و پرانرژي و فرصت طلبه. اونا داراي يك ليگ تمام حرفه اي هستن. در بازي با اوكراين اونا از موقعيت هاي بدست اومده استفاده كردن و 2 گل آخرشون هم به خاطر اين به دست اومد كه اوكراين شكست در اون بازي رو به منزله حذف از بازي ها ميدونست و مجبور شد حمله سراسري كنه و اونا در لحظات پاياني دروازه بانشونو هم تعويض كردن و با 5 بازيكن به ميدان رفتن و گل آخر هم به همين دليل به ثمر رسيد. البته نيمه اول بازي 0-0 تمام شد و خطر خاصي دروازه ها رو تهديد نكرد.من احساس مي كنم ايران به سختي بتونه ايتاليا رو ببره و با اوكراين هم امشب بايد فشار زيادي به خودش بياره. چون اونا براي اعاده حيثيت ميان و اين كارو سخت ميكنه. ولي اگه ما بتونيم در همون اول مسابقه بهشون گل بزنيم، پيروزيم.

يه نكته نا مربوط :
    من در اين تاپيك بيش از 25 پست فرستادم ولي عدد تعداد پست هاي من از 172 تكون نمي خوره. كسي ميدونه چرا اينطوريه؟
    Last edited by Pejvak61; 12-10-2008 at 08:43.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اون با من!چقدر همه هوای پرتغال رو دارن!

اگه مافیای ایتالیاست!که با برزیل هم تبانی می کنه و سر ما این وسط بی کلاه می مونه!

دوستانی که بازیهای ایتالیا رو دیدن چه طور بازی می کرد!؟امیدی هست!؟

پ.ن:یعنی روزی میشه که تیم ملی فوتبال با این سرمایه و تبلیغات و حمایت و امکانات و .......مثل فوتسال عمل کنه!؟

........
    نه دیگه برزیل بزرگترین کشور پرتغالی زبان دنیاست .بااین جاروجنجالی که سرمربی پرتغال کرده وگفته انتقاممو از ایتالیابگیرید فکر کنم برزیل تمام تلاششو میکنه

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

امشب با اوکراین داریم...
    اوکراین تیم خیلی خوبی هست و از قدرت های اروپا محسوب میشه!
    یادم هست یک مدت پیش باهشون بازی کردیم فکر کنم باختیم!

ایتالیایی هم که من هرچند دوستشون دارم اما تیم فوتسالشون نامردی کردند و با باخت جلوی پاراگوئه باعث شدن پرتقال حذف بشه!
    برای همین همه از دستشون شاکی هستند و مطمئنم برزیل ایتالیا را شهید میکنه!

يه نكته نا مربوط :
    من در اين تاپيك بيش از 25 پست فرستادم ولي عدد تعداد پست هاي من از 172 تكون نمي خوره. كسي ميدونه چرا اينطوريه؟
    در بخش ورزشی پستها شمارش نمیشه.

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

يه نكته نا مربوط :
    به اين دليل:

راستي منتظر نقد دقيق و موشكافانه آقاي مصطفي عشقي هستيم.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اينم براي خالي نبودن عريضه

بازتاب شکست خفیف فوتسال ایران مقابل برزیل در AFC
    اختلاف فوتسال ایران و برزیل فقط یک گل بود
    تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا نتیجه کسب شده تیم ملی فوتسال کشورمان مقابل برزیل را برای ایران امیدوار کننده ارزیابی کرد و نوشت: تیم فوتسال ایران در اولین مسابقه خود در مرحله دوم جام جهانی برزیل در مقابل میزبان با یک گل شکست خورد و نتیجه قابل قبولی گرفت.

به گزارش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران"ایسکانیوز"، این سایت در خصوص عملکرد تیم برزیل گفت: برزیل میزبان که با زدن چهل و نه گل در سه بازی به دور بعد رسیده بود تنها توانست یا یک گل دروازه ایران را باز کند و به پیروزی 1-0 برسد.
    شاگردان حسین شمس در اولین بازی مرحله دوم در گروه یک و مقابل مدعی شماره یک قهرمانی به نتیجه قابل قبولی رسیدند و تنها در دقیقه سوم دروازه شان باز شد. در این لحظه شوماخر که مقابل دروازه ایران در عرض حرکت می کرد ناگهان با شوتی محکم دروازه مصطفی نظری را که در طول بازی بارها ناجی شد باز کرد.
    ایران که با دفاعی فشرده و البته دروازه بانی آماده برزیلی ها را خسته کرده بود در اوایل نیمه دوم و در آخرین کرنر خود موقعیت داشت دروازه حریف را باز کند، اما دروازه بان برزیل، توپ را در آستانه عبور از خط دروازه کنترل کرد.
    ایران بعد از 16 سال و بعد از آنکه با مربیگری محمد مایلی کهن به مقام چهارم جهان رسید برای اولین بار است که دوباره از مرحله گروهی جام جهانی بالا می آید. برزیل نیز سه بار قهرمانی جهان و دو دوره نایب قهرمانی را در کارنامه خود دارد و بهترین تیم تاریخ جهان از این حیث به حساب می آید.
    ایران پس از دیدار امروز یکشنبه با اوکراین بازی می کند و در آخرین بازی گروهی روز 14 اکتبر با ایتالیا روبرو خواهد شد.

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من ايران اومده بود با كمترين اختلاف بازي رو ببره. كه به هدف خودشون هم رسيدن. حتي يه دقيقه اخر بازي هم هيچ تلاشي براي گل زدن نميكردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •