تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 142 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1415

نام تاپيک: كلوپ گيم پد كامپيوتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

طبق این عکس :

یه همچین چیزیه و یه جا داره که دکمه هارو تست میکنه . جوی استیگ ها ، تریگرها و هت همه درست کار می کنن اما شماره بندیه دکمه ها یه جوریه و فکر کنم واسه همین هم باشه ولی همه دکمه ها کار میکنن و با توجه به اون چیزی که درایور میخواد درست کار میکنن و همه چی طبیعیه
    نمیدونم والا ! هر کاری کردم نشد ! اگه فقط جابجا بود یه چیزی بعضی ها عمل نمی کنن حتی .
    درایور سایت فراسو همونی که تو سیدی هست !
    شاید هم بد انتظار دارم از این دسته . ولی گیج شدم و میدونم این مشکل فقط برای من نیست

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب کسی که جواباین سوال مت رو نداد که ویبره دسته رو تو کدوم بازی تست کنم. ولی یه بازی پیدا کردم کار کرد. و دکمه های رو گفتم از 4تا دکمه سمت چپ جهت چپیش سفت ویا بار بیشتر فسار داد که کار کنه وگرنه از هرچند بار مثلا 10 بار ممکنه 3 بارش رو نزنه. این مورد برای جهت دار دست سمت راست اون یکی دسته هم هست.

تا اونجا که من فهمیدم دستهای ارزون قیمت همینطروین حالا من هر دسته رو 6.500 خریدم.
    سما چی از این مشکلات دارید بادستتتون؟
    و یه مورد دیگه میخام بدونم xbox360 ; که قیمت 36 توم گرفتم اصله یانه ؟ یکم اطلاعات بهم بدین که قسمتش با سیم و بی سیمش چنده و لاجیتک هم همینطور؟
    از کجا میشه گیر آورد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

طبق این عکس :

یه همچین چیزیه و یه جا داره که دکمه هارو تست میکنه . جوی استیگ ها ، تریگرها و هت همه درست کار می کنن اما شماره بندیه دکمه ها یه جوریه و فکر کنم واسه همین هم باشه ولی همه دکمه ها کار میکنن و با توجه به اون چیزی که درایور میخواد درست کار میکنن و همه چی طبیعیه
    نمیدونم والا ! هر کاری کردم نشد ! اگه فقط جابجا بود یه چیزی بعضی ها عمل نمی کنن حتی .
    درایور سایت فراسو همونی که تو سیدی هست !
    شاید هم بد انتظار دارم از این دسته . ولی گیج شدم و میدونم این مشکل فقط برای من نیست
    برو بازي كربن رو بگير ببين جواب مي ده يا نه؟؟
    براي من كه عالي جواب مي ده

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

یعنی میخوای بگی تو کربن مقایسه کنیم ؟
    منکه فعلا نمی تونم تهیش بکنم اما burnOut : Paradise رو دارم
    فقط رو PES جواب داده
    منکه بیخیالش شدم

5. این کاربر از Ali_vdo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

5 کمک!!!!

من فرمون boxker مدل 2035 دارم. توی ویندوز و بازی به اسم ps to pc converter میشناسه ولی هیچکدوم از کلیدها کار نمیکنه توی کنترل پنل هم برای تنظیمات کلیدها کار نمیکنه. علت چیه؟؟!!!

داره خودمونی میشه bozonghare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من دارم و دوستم با سیمشو داره
    حدودا 10 متر برد داره
    2تا باتری قلمی میخوره ولی یه سیستمی داره که اگه باهاش کار نکنی خاموش میکنه و باتری مصرف نمیشه ، کلا از لحاظ مصرف کم مصرفه
    اما از لحاظ درایور دست رو دلم نذار که خونه !
    الانم واسه این اومدم تو این تاپیک که ببینم کسی اینجا راه حلی برای مشکلش نداره ! چون هرجا رفتم نا امید شدم
    این دسته یه مشکل عجیبی داره اونم اینه که از لحاظ نرم افزاری یه سری دکمه ها جابجا عمل می کنن یه سری هم عمل نمی کنن ! مثلا تریگر هاش کار نمی کنن ! تنها بازی که باهاش سازگار بوده سری PES هست اونم بخاطر اینکه خود بازی یه سیستم کانفیگ قوی داره که دسته با اون ست . تو بقیه بازی مشکل سر جاشه !
    به پشتیبانی هم گفتم ، گفت اگه مشکل سخت افزاری برات عوض میکنیم اما نیست
    نه باهاش fifa میشه بازی کرد نه هیچ بازی دیگه ای ( آرزوش رو دلم مونده )
    با xpadder سازگاره اما هیچی خود دکمه هاش نمیشه
    من تو تهران برای پیدا کردنش دهنم سرویس شد ! تو کل پاساژ پایتخت حتی یدونشم نداشتن . آخر سفارش تلفنی دادم اونم آخریش بود با پیک برام آورد ساعت 10 شب 5 تومن هم گرفت !
    الانم گوشه کمد داره خاک میخوره . تنها مشکلش همینه وگرنه باقی چیزاش خوبه ولی این مشکل هم کم نیست
    برو دنبال دسته 360 یا چیل استریم از لاجیتک
    -----------
    کسی هم راه حلی برای این دسته داره ، دریغ نکنه
    شما میفرمایی تو پروپرتایز همه دکمه ها کار میکنند ولی جا بجا هستند !
    خوب پس دسته درسته و کلیدهاشو هم که تو هر بازی تو تعریف کلید فقط کافیه یکبار مرتب کنی تا پایان بازی !
    این کار رو کردی ؟ من زیاد بازی نمیکنم ولی هر بازی که انجام دادم از ماشین تا..... همشون تعریف کلید داشتند و این نباید مسئله بزرگی باشه !

360 هم با گیرندش 100 درمیاد ، در ضمن اون چیل استریم از لاجیتک که بیسیم نیستش!!!
    Last edited by bozonghare; 05-06-2009 at 10:56.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

شما میفرمایی تو پروپرتایز همه دکمه ها کار میکنند ولی جا بجا هستند !
    خوب پس دسته درسته و کلیدهاشو هم که تو هر بازی تو تعریف کلید فقط کافیه یکبار مرتب کنی تا پایان بازی !
    این کار رو کردی ؟ من زیاد بازی نمیکنم ولی هر بازی که انجام دادم از ماشین تا..... همشون تعریف کلید داشتند و این نباید مسئله بزرگی باشه !

360 هم با گیرندش 100 درمیاد ، در ضمن اون چیل استریم از لاجیتک که بیسیم نیستش!!!
    گفتم جابجا عمل میکنه و یه سری اصلا کار نمی کنه نمونش اسلایدر هست که هردوتاش رو هرچقدر بزنی تو بازی تاثیر نداره
    منظورم از PES بازی : Pro Evolution Soccer بود که به واسطه تنظیم قوی میشه به راحتی و مثل دسته 360 ازش استفاده کرد و عجیبه که فقط تو این جواب میده
    بازم میگم یه سری مثل اسلایدر کار نمی کنن
    من نمی دونستم شما حتما بی سیم میخوای . ولی هرچی میگیری این فراسو رو نگیرو خودتو راحت کن
    بعد این قضیه به من حتی از شرکتشون خیرات هم بکنن بر نمیدارم چون جنس چینی آشغال ریمارک شده میدن دست مردم

داره خودمونی میشه bozonghare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

گفتم جابجا عمل میکنه و یه سری اصلا کار نمی کنه نمونش اسلایدر هست که هردوتاش رو هرچقدر بزنی تو بازی تاثیر نداره
    منظورم از PES بازی : Pro Evolution Soccer بود که به واسطه تنظیم قوی میشه به راحتی و مثل دسته 360 ازش استفاده کرد و عجیبه که فقط تو این جواب میده
    بازم میگم یه سری مثل اسلایدر کار نمی کنن
    من نمی دونستم شما حتما بی سیم میخوای . ولی هرچی میگیری این فراسو رو نگیرو خودتو راحت کن
    بعد این قضیه به من حتی از شرکتشون خیرات هم بکنن بر نمیدارم چون جنس چینی آشغال ریمارک شده میدن دست مردم
    من واسه یک کار خاص میخواستم که کلا به دستش ربطی نداره ، دستشو میخوام باز کنم بندازم دور فقط بردشو میخوام و برای من دوتا آنالوگش و کلیداش مهمه که کار کنند و تو کامپیوتر تو پروپرتایز جواستیک اون خونه هارو روشن کنند همین

حالا ممکنه یکی دوتا سوال دربارش ازتون بپرسم؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید دوستان این تاپیک اینقدر شلوغ بود گیج شدم چند تا سوال
    1:تبدیلی هست که مثلا دسته ی پلی استیشن رو به اون وصل کنیم و بعد اون رو به پی سی وصل کنم؟
    2:یا نه باید حتما دسته مخصوص کامپیوتر بخرم؟ اگه اونرو خریدم سی دی داره واسه نصب یا وقتی با یو اس بی وصلش کردم نیازمند
    تنظیماتی داخل کامپیوتر هست؟اگه اره چیا؟
    3:تو خوده بازی واسه این کار نباید کاری انجام داد؟
    4:بعد وقتی دسته وصل هست با موس هم میتونم کار کنم داخل بازی دیگه؟؟؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید مخصوصا راجع به تنظیماتی که باید انجام بدم و کارهایی که باید بکنم خیلی گیرم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه shs8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    yaZd

پيش فرض

سلام دوستان
    بیچاره شدم
    من رفتم یه گیم پدjs323شوک دار خریدم
    حالا :
    1.تو چه بازی می تونم شوکشو امتحان کنم
    2. من این گیم پد رو فقط برای prince of persia prodigy خریدم اما توش کار نمی کنه
    خود گیم پده تو کنترل پنل سالمه ولی تو بازیه کار نمی کنه من تویه بازی ماشتن هم امتحانش کردم

لطفاًکمک کنید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •