تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 295 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض philips5996خرید

محل سکونت؟شماره تماسمو واسط میل کردم؟

سلام دوستان. من خیلی دنبال philips 5996 گشتم ولی افسوس... اگر بخوام واسم بفرستین چکار کنم؟
    البته اگر مدل بهتری از فیلیپس یا اساسا برند بهتری از فیلیپس (احتمالا پایونیر) هست که تقریبا همه فرمت ها (خصوصا Divx و ّavi ) و زیرنویس ها رو ساپورت کنه و از روی usb فیلم پخش کنه، لطفا معرفی کنید. بازهم ممنون

ای میل من واسه شرایط فروش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا منم میخوام.
    ممنون میشم قیمت وشرایط رو برام pm کنین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقا مهدی،
    میشه در مورد امکانات دستگاه تون یه کم توضیح بدین. مثلا سیستم upscaling رو داره؟ و یا 1080p رو ساپورت میکنه؟
    تمام امکاناتی که واسه 5996 فیلیپس معرفی میکنند رو داره . 1080 پی و 1080 ای رو هم upscal میکنه . تمام فرمتهای رایج و قابل پخش در سینماهای خانگی رو هم ساپورت میکنه . زیر نویسها رو هم ساپورت میکنه . باور کنید که خیلی کامله .

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

نه اقا چینی چیه !!! مدلdv-9650pm با ضمانت گلدیران . کاملا هم اصلیه . ه تمام اون امکانات فیلیپس رو هم داره . من خودم خیلی دنبال فیلیپس بودم ولی وقتی راجع به این مدل ال جی تحقیق کردم دیدم تمام اون امکانات رو داره + قیمت ارزونتر + کابل hd . اون زیر نویسها رو هم ساپورت میکنه . سرعت پخش و تصویرش هم عالیه . من قبل از عید خریدم 98 تومن الان نمیدونم چقدره .
    عزیز برادر مدل دستگاه رو یه سرچ کوچولو بنمایید آنوقت متوجه میشوید که در هیچ بغالی جز ایران وجود خارجی نداره و اگر در بازار گوشی سری بکشید انوای گوشیهای نوکیا و سامسونگ و ال جی دستپرورده چین پیدا میکنید واین دی وی دی پلایر هم از همان نوع هست .هر وقت سرچ کردی پایونر و فیلیپس رو هم سرچ کن و جواب رو بگو...البته قصد من اطلاع رسانی است ...

5. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

عزیز برادر مدل دستگاه رو یه سرچ کوچولو بنمایید آنوقت متوجه میشوید که در هیچ بغالی جز ایران وجود خارجی نداره و اگر در بازار گوشی سری بکشید انوای گوشیهای نوکیا و سامسونگ و ال جی دستپرورده چین پیدا میکنید واین دی وی دی پلایر هم از همان نوع هست .هر وقت سرچ کردی پایونر و فیلیپس رو هم سرچ کن و جواب رو بگو...البته قصد من اطلاع رسانی است ...
    ببخشید یعنی گلدیران میاد و جنس تقلبی چینی گارانتی میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!
    عزیز دل برادر این لینک رو نگاه کنید . در ضمن یه خورده توی سرچ کردن دقت کنید البته اگر بتونبد درست سرچ کنید .لطف کنید در اصلاع رسانی هم دقت لازم را داشته باشید تا باعث گمراه شدن دیگران نشید . اوکی ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید اینجا گزینه ای واسه اضافه کردن لینک نبود واسه همین ادرس رو کپی کردم .
    اینم مشخصاتدستگاه :
    • طراحي فوق باريک ( ضخامت 35 ميليمتر )
    • خروجي 5:1 کانال
    • پخش کليه فرمتهاي : DVD - Video/DVD - R/DVD + RW/SVCD/VCD Audio CD/CD – R/CD – RW/MP3 CD/WMA JPEG/Divx Dual Disc (DVD/CD Hybrid Disc)
    • ورودي USB Plus با فرمتهاي : ( mp3 , JPEG , Divx )

• داراي کابل (1080 ) HDMi ( رايگان ) جهت پخش تصاوير با کيفيت Full HD
    • کارائوکه
    • اسکن پيشرفته تصوير ( progressive scan )
    Last edited by mehdimdi; 27-04-2009 at 17:47.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

ببخشید یعنی گلدیران میاد و جنس تقلبی چینی گارانتی میکنه ؟!!!!!!!!!!!!!
    عزیز دل برادر این لینک رو نگاه کنید . در ضمن یه خورده توی سرچ کردن دقت کنید البته اگر بتونبد درست سرچ کنید .لطف کنید در اصلاع رسانی هم دقت لازم را داشته باشید تا باعث گمراه شدن دیگران نشید . اوکی ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید اینجا گزینه ای واسه اضافه کردن لینک نبود واسه همین ادرس رو کپی کردم .
    اینم مشخصاتدستگاه :
    • طراحي فوق باريک ( ضخامت 35 ميليمتر )
    • خروجي 5:1 کانال
    • پخش کليه فرمتهاي : Dvd - video/dvd - r/dvd + rw/svcd/vcd audio cd/cd – r/cd – rw/mp3 cd/wma jpeg/divx dual disc (dvd/cd hybrid disc)
    • ورودي usb plus با فرمتهاي : ( mp3 , jpeg , divx )

• داراي کابل (1080 ) hdmi ( رايگان ) جهت پخش تصاوير با کيفيت full hd
    • کارائوکه
    • اسکن پيشرفته تصوير ( progressive scan )
    همونطور که گفتم بعد از سرچ متوجه شدی که فقط در ایران پیدا میشه نه جای دیگر....شما انگار طلبکاری.تو هنوز نمیتونی درک کنی من چی میگم اونوقت ادعا داری سرچ بلدی
    هر چه گویم به قدر فهم توست مردم اندر حسرت فهم درست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان، قرار نبود این طوری با هم صحبت بکنیم. ناسلامتی ما قصدمون فقط کمک و راهنمایی به همدیگست.
    ببینید، محصولاتی مثل lg و سامسونگ به دلایلی (از جمله اینکه دارای قراردادهای کلان با ایران هستند) خیلی از محصولات صوتی و تصویریشون رو با اسامی دیگری در ایران پخش میکنند و در حتی بعضی از محصولات رو هم براساس نیازهای مصرف کننده ایرانی اسمبل میکنن. مثلا بیشتر lcd های سامسونگ که در ایران فروخته میشن، در سایت رسمی سامسونگ معرفی نشدن اما با کمی جستجو میتونید نمونه مشابه با نامی دیگر رو پیدا کنید. اما از بابت اصل بودن نمونه هایی که در ایران عرضه میشن مطمئن باشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همونطور که گفتم بعد از سرچ متوجه شدی که فقط در ایران پیدا میشه نه جای دیگر....شما انگار طلبکاری.تو هنوز نمیتونی درک کنی من چی میگم اونوقت ادعا داری سرچ بلدی
    هر چه گویم به قدر فهم توست مردم اندر حسرت فهم درست
    اخه جناب پرفشنال ، کسی که فهم خودتو بیش از دیگران میدونی ، اول برو درست جواب دادن رو یاد بگیر بعد بیا ادعای فهم بالات رو بکن . یعنی چی تو هیچ بقالی جز ایران گیر نمیاد ؟ ! مگه میخوای یه سطل ماست بخری ؟ حداقل میتونستی مثل این دوست عزیزی که پست قبلی رو داده بیای و اظهار نظر کنی نه با اون لحنی که هر کی ندونه فکر میکنه اخرته الکترونیکی . من چیزی رو که دارم میبینم قبول دارم نه تفسیر شما از وجود داشتن یا نداشتن و یا تقلبی بودن و نبودن. من یه پلیر گرفتم که محصول شرکت ال جی همراه با ثبت اسم کالا و با گارانتی شرکت وارد کننده محصولات ال جی هستش ، حالا شما اومدی و فتوا میدی که این کالا تقلبیه و مال چینه و هیچ جا همچین چیزی وجود نداره . بازم میگم من یه چیز ی رو دارم مطرح میکنم که دارم جلو چشمام میبینم ، جنابعالی اول برو تحقیقاتتو کامل کن بعد بیا با دلیل و مدرک حرف بزن . اینرو هم بگم در در فروم های خارجی هم درباره این مدل پست دیدم . در باره گوشی موبایل هم جنابعالی چند مدل از نوکیا و سامسونگ رو نام ببر که فقط تو ایرانه و دستپرورده چینه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان من قیمت گرفتم, تو خود نمایندگی فیلیپس در دوبی 78 تومن بود.یکی از دوستام که کارش فروش این چیزاست قراره به توصیه من سفارش بده عمده براش بفرستن اینجوری که فهمیدم اگه فردا سفارش بدیم 10 روز دیگه میرسه, دوستانی که قصد خریدشو دارن لطفا به آی دی من پیغام بدن تا وقتی رسید خبرشون کنم اینم آی دی :mansour55155 در ضمن این دستگاه تا اونجایی که من میدونم فرمت WMV رو ساپورت نمیکنه ولی ممکنه بعدا بشه با آپگریدش این مشکلو رفع کرد.
    من هم از اين مدل 5996 مي خوام ولي امکان پيغام زدن رو ندارم چون که هنوز ده تا پست نداشتم
    اگه اومد لطف کنيد به من هم اطلاع بديد ممنون ميشم(mysepidar@yahoo.com)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آقاي mansour5550 من هم از اين مدل 5996 مي خوام ولي چون هنوز تعداد پستهام کمتر از 10 ميباشد نمي تونم براتون پيغام بزارم.
    ممنون مي شوم اگر که به من هم اطلاع بدهيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •