دیروز این فریموری که یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود نصب کردم ولی حالا sms های فارسی که میاد همشون رو ؟نشون مدیده در صورتی که قبلا مشکلی نداشت
دیروز این فریموری که یکی از دوستان چند صفحه قبل گذاشته بود نصب کردم ولی حالا sms های فارسی که میاد همشون رو ؟نشون مدیده در صورتی که قبلا مشکلی نداشت
نه اونجوري نبود و خيلي قابليتاش محدوده.
احتمالا رو اس8300 ورژن جديدتري از گوگل مپس رو گذاشتن.
رو پيكسون ورژن 2.2.0 هست.
اینجور که شنیدم شرکت معتبر route 66 این امکان رو . رو گوشی s 8300 گذاشته و تا به حال چنین چیزی وجود نداشته
مطمئني ؟؟؟
تا جايي كه ميدونم rout66 فقط رو نمونه هاي اوليه ي اس8300 بوده و رو ورژن نهايي فقط گوگل مپس هست.
نقل از جي اس ام آرنا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]Samsung S8300 comes with a built-in GPS receiver. But the Samsung Mobile Navigator (a rebranded Route66 product) that we saw in the beta is gone. In its place is some minor Google integration via Google Maps.
It doesn't offer voice-guided navigation but this is as high as Java applications go. Since S8300 it's not a smartphone, you're stuck with Google Maps even if you're willing to pay for a GPS navigation service unless Samsung offer that Samsung Mobile Navigator as an option.
خووب من که استفاده کردم و به صورت زنده همراهم بود .. حالا کی کار کردرو مطمئن نیستم !
اي بابا ، آخر نفهميدم رو اس8300 شما گوگل مپس هست يا Samsung Mobile Navigator (كه با route66 يكيه ) ؟؟؟!!!!
نوشته google map ... من فکر کردم این قابلیت که به صورت زنده نشون میدرو route 66 طراحی کرده .. شما که میگی نه ! یعنی gsm arena گفته
میگم اینجا کلوب 8800 هست یا 8300؟
من اولش جدا فکر کردم اومدم تو 8300!! دوستان لطفا مباحث را با هم قاطی نکنید
نبود کسی راهنمایی کنه الان همه sms های فارسی برام ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نشون میده
ورژن فيرم وير قبليت چي بود كه فارسي رو درست نشون ميداد ؟؟؟
مال من از اول فارسي رو نشون نميداد و مربع مربع نشون ميداد !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)