تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 156 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1559

نام تاپيک: کلوپ N96

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

خدا رو شکر !
    به نظر من هر چقدر هم که بروس لی اونجا محبوب باشه اخه ربطی به n96 نوکیا نداره که عکسش رو بزنن روی قابش !!

مثل این میمونه که این گوشی ها رو برای ایران تولید کنن :
    امنیا با طرح رهبری !
    Htc با امضای رفسنجانی !
    3310 با قاب احمدی نژاد ....

حالا چرا 3310؟؟؟؟؟

شايد رو 1100 موزيك اديشن بزارن...

سلام به دوستان
    من ان 96 دارم و مشکل اصلیم باهاش اینه که فقط 1 روز شارژ نگه میداره. می خواستم از کسایی که دارن بپرسم که این زمان طبیعی هست یا نه چون من حدث می زدم که مشکل باطریمه ، عوض کردم و حل نشده چون یهو خالی می کنه، حالا می خواستم بپرسم بقیه هم همین مشکل رو دارن یا نه.
    مرسی
    كلا" باتري هاي نوكيا مشكل دارند...96 هم چون سيمبين جديد داره مصرفش كمتر شده و لي بازمبهش فشار مياد...چقدر ازش استفاده ميكني روزانه؟

2. 3 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض یک سوال بچه ها

من چند روزه یه n96 گرفتم ولی اسلا نتونستم از live tv استفاده کنم
    میخواستم ببینیم آیا شما هم نمیتونین استفاده کنید یا فقط مال من اینجوریه ممنونم

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

من چند روزه یه n96 گرفتم ولی اسلا نتونستم از live tv استفاده کنم
    میخواستم ببینیم آیا شما هم نمیتونین استفاده کنید یا فقط مال من اینجوریه ممنونم
    مال ما هم اینجوریه !
    سیگنال irib هست اما تصویر نداره .

5. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

نوکیا تبلیغات وسیعی رو توی تهران برای n96 کرده.
    توی اکثر اتوبانها بیلبورد یا ماکت n96 رو گذاشته.

7. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

راستی هیچ کی تونست رو 96 ان گیج بریزه؟؟؟؟

در آغاز فعالیت aflaton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام به دوستان
    من ان 96 دارم و مشکل اصلیم باهاش اینه که فقط 1 روز شارژ نگه میداره. می خواستم از کسایی که دارن بپرسم که این زمان طبیعی هست یا نه چون من حدث می زدم که مشکل باطریمه ، عوض کردم و حل نشده چون یهو خالی می کنه، حالا می خواستم بپرسم بقیه هم همین مشکل رو دارن یا نه.
    مرسی
    با سلام
    من هم این مشکل زود خالی شدن باطری را داشتم به طوری که اگر گوشی چهار خط باطری را داشت باید قید کار کردن با گوشی کنار می گذاشتم تا این که باطری گوشی n95 8g اورجینال را خریدم وروش انداختم البته نه به این سادگی ( همان طور که میدانید باطری n95 8g ضخیم تر از باطری خود گوشی است که در صورت جا اندازی باعث می شود درب گوشی بسته نشود) که من با ایجاد تغییراتی توانستم از باطری n95 8g استفاده کنم.
    حال می توانم به جراات بگم گوشی با این باطری از نظر دوام نگهداری شارژ از آنچه تصور کرد بیشتره
    با آزمایشی که از باطری گرفتم به این صورت که نور صفحه را در 100% قرار دادم ویک فیلم حدود 80 دقیقه را باز کردم و به تلوزیون وصلش کردم که بعد از اتمام فیلم به نظر شما باید چقدر از باطری را مصرف میکرد؟
    جوابش اینه که هیچ خطی از باطری کم نشود جل الخالق!
    و برای باز تر شدن مطلب زمانی که باطری فقط یک خط داشت و روشنایی صفحه در100% و صدای گوشی هم در 100 گذاشتم توانست حدودا 26 دقیقه از یک فیلم را پخش کنه که بعدش پیامlow battery را داد.
    اگر سوالی بود در خدمتم

10. 3 کاربر از aflaton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

با سلام
    من هم این مشکل زود خالی شدن باطری را داشتم به طوری که اگر گوشی چهار خط باطری را داشت باید قید کار کردن با گوشی کنار می گذاشتم تا این که باطری گوشی n95 8g اورجینال را خریدم وروش انداختم البته نه به این سادگی ( همان طور که میدانید باطری n95 8g ضخیم تر از باطری خود گوشی است که در صورت جا اندازی باعث می شود درب گوشی بسته نشود) که من با ایجاد تغییراتی توانستم از باطری n95 8g استفاده کنم.
    حال می توانم به جراات بگم گوشی با این باطری از نظر دوام نگهداری شارژ از آنچه تصور کرد بیشتره
    با آزمایشی که از باطری گرفتم به این صورت که نور صفحه را در 100% قرار دادم ویک فیلم حدود 80 دقیقه را باز کردم و به تلوزیون وصلش کردم که بعد از اتمام فیلم به نظر شما باید چقدر از باطری را مصرف میکرد؟
    جوابش اینه که هیچ خطی از باطری کم نشود جل الخالق!
    و برای باز تر شدن مطلب زمانی که باطری فقط یک خط داشت و روشنایی صفحه در100% و صدای گوشی هم در 100 گذاشتم توانست حدودا 26 دقیقه از یک فیلم را پخش کنه که بعدش پیامlow battery را داد.
    اگر سوالی بود در خدمتم
    چه خوب !

چه تغییراتی توی گوشی دادی ؟
    ظاهرش عوض شده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

همه تاپیک را مطالعه کردم

اینجور که به نظر میاد تنها گوشی ای که توان رقابت با N96 را دارد N95 8G هست
    اما باز هم بین این دو گوشی نظرات مختلفی داده شد
    فکر کنم کسی که مایل به خرید یکی از این دو گوشی هست ، با این مطالب نتونه تصمیم نهایی خودش و بگیره

از طرفی گفته میشه cpu ان 96 پایین تر هست و از طرفی گفته میشه آنچنان افت سرعتی نسبت به ان 95 دیده نمیشه

از طرفی گفتید که برای کارهای گرافیکی ان 95 بهتر است. منظور از کار گرافیکی چیست؟ فقط بازی؟ من اصلا بازی با موبایل نمیکنم ، اگر منظور فقط بازی هست خب نبود چیپ گرافیکی توی ان 96 برای من مشکلی ایجاد نمیکنه

از طرفی گفته شده سرعت باز شدن منو بین 5 تا 10 ثانیه است!!! این خیلی زیاده، آیا با آپدیتش این مشکلات سرعت حل میشه؟

از طرفی در مورد باطری و طول عمر کوتاهش گفته شد که فکر کنم به این راحتی ها حل نشه ، مگه نوکیا خودش یه باطری جدید ارائه کنه

و مشکلی که خیلی مهم هست اینه که قیمت الان گوشی(که فکر کنم حدود 650 باشه) تا چقدر دیگر دوام دارد؟اگر یکی ، دو هفته دیگه میاد و به مرز پانصد تومن میرسه ، خب از خرید منصرف میشم و میزارم چند هفته دیگه میخرم

به نظرتون چقدر دیگه قیمتش افت میکنه؟

ببخشید طولانی شد

منتظر راهنمایی هاتون هستم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

سلام

همه تاپیک را مطالعه کردم

اینجور که به نظر میاد تنها گوشی ای که توان رقابت با n96 را دارد n95 8g هست
    اما باز هم بین این دو گوشی نظرات مختلفی داده شد
    فکر کنم کسی که مایل به خرید یکی از این دو گوشی هست ، با این مطالب نتونه تصمیم نهایی خودش و بگیره

از طرفی گفته میشه cpu ان 96 پایین تر هست و از طرفی گفته میشه آنچنان افت سرعتی نسبت به ان 95 دیده نمیشه

از طرفی گفتید که برای کارهای گرافیکی ان 95 بهتر است. منظور از کار گرافیکی چیست؟ فقط بازی؟ من اصلا بازی با موبایل نمیکنم ، اگر منظور فقط بازی هست خب نبود چیپ گرافیکی توی ان 96 برای من مشکلی ایجاد نمیکنه

از طرفی گفته شده سرعت باز شدن منو بین 5 تا 10 ثانیه است!!! این خیلی زیاده، آیا با آپدیتش این مشکلات سرعت حل میشه؟

از طرفی در مورد باطری و طول عمر کوتاهش گفته شد که فکر کنم به این راحتی ها حل نشه ، مگه نوکیا خودش یه باطری جدید ارائه کنه

و مشکلی که خیلی مهم هست اینه که قیمت الان گوشی(که فکر کنم حدود 650 باشه) تا چقدر دیگر دوام دارد؟اگر یکی ، دو هفته دیگه میاد و به مرز پانصد تومن میرسه ، خب از خرید منصرف میشم و میزارم چند هفته دیگه میخرم

به نظرتون چقدر دیگه قیمتش افت میکنه؟

ببخشید طولانی شد

منتظر راهنمایی هاتون هستم
    ممنون
    توی بازیها مشکل داره.
    اما توی منوها و برنامه ها مشکلی نداره.حتی اگر افکت ها هم روشن باشه.
    باطریش ضعیفه.

در مورد قیمت نمیدونم.ولی فکر نکنم به مرز 500 برسه.(الان مرز 600 تومن هست فکر کنم)

14. 3 کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

دوستانی که این گوشی رو دارند یه کم بیشتر راجع به کارایی و ضعف ها و قدرتش حرف بزنند یه تستی عکسی مقایسه ای بیشتر بحث این live tv هست تا گوشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •