با سلام
:tabriz
لطفاً به پست شماره ی 313 نگاه کنید ...
با سلام
:tabriz
لطفاً به پست شماره ی 313 نگاه کنید ...
Hamilton عزیز
با سپاس، روشی که در پست اول گذاشتید در مورد یک سایت لهستانی، متاسفانه در قسمت ورود حروف لهستانی paste نمیشه. علت چیست؟
ممنون
سلام لطف کردید اسمم تو قسمت محل سکونت نوشته شده
یا باید از اپرا استفاده کنید یا اینکه اگر از فایرفاکس استفاده میکنید اکستنشن noscript استفاده کنید اینطوری میتونید paste کنید
راه های دیگه هم وجود داره که بدون اپرا و فایرفاکس کد ها رو وارد کنیم.
مثلا با استفاده از همین P30.
و اون هم به این صورت که
باز هم برای سهولت الفبای لهستانی رو اینجا هم میذاریم: (نیازی به دانلود نیست و از همیلتون هم میخوام که در پست اول به جای دانلود به همین صورت بذارشون)
- یه صفحه جداگانه مخصوص پاسخ دادن باز کنیم ( با کلیک کردن بر روی دکمه ارسال پاسخ)
- الفیای یونانی رو که همیلتون عزیز داخل یه فایل تکست قرار دادن رو کپی و در صفحه ارسال پاسخ چندین بار پیست میکنیم . هر بار در یه سطر paste میکنیم و enter میزنیم و میریم سطر بعدی هم paste میکنبم. (چند بار پیست کردن به خاطر اینه که ما میخواییم حروف رو برداریم. و اگه یه حرف رو 2 بار از ما بخواد در این صورت برای بار دوم هم حرف مورد نیاز رو داریم)
- حالا میریم به همون مراحلی که همیلتن عزیز فرمودن و ادامه میدیم. حرف مورد نیاز رو شناسایی میکنیم و میاییم جایی که در قسمت ارسال پاسخ اونا رو گذاشتیم حرف مورد نیاز رو با موس انتخاب میکنیم ( طوری که آبی بشه). حالا حرف رو با کلیک چپ میگیریم و میاریم داخل کادری که باید بذاریم و کلیک را رها میکنیم.
a Ą b c Ć d e Ę f g h i j k l Ł m n Ń o Ó p q r s Ś t u v w x y z Ź Ż
![]()
اون کاری که شما فرمودید هم انجام دادیم نمیشه دارم دیوونه میشم دوباره میخوام برگردم پیش نود کوچولو
سلام انجمن اجازه الصاق عکس نمی ده!
خوب یه جا دیگه اپلود کن
من این کارا رو انجام دادم اما وقتی که میره برای اکتیو شدن مگه این شماره سریال مال نرم افزار شما نیست. در حالی که من همون اینترنت سیکوریتی 2009 رو دارم. اما آخه چرا؟
محمد جان برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟ فایروال ویندوز رو خاموشه ؟
شما تصویری از بخش تنظیمات پر و کسی کسپرسکی بگذارید
settings -> update -> settings -> update source -> proxy server
شما از کدام ورژن 8 کسپرسکی استفاده میکنید ؟
مجددا کلیدی را دریافت کرده ، سپس کلید قبلی را پاک کنی و کلید جدید را وارد کنید ببینید مورد رفع شده یا خیر ؟
مجید جان همه ی قسمت ها رو امتحان کردم پر و کسی رو فعال و غیر فعال کردم تست کردم
فایروال ویندوز رو هم خاموش و روشن کردم تست کردم با هر دو
این دو تا چطور باید باشن اصولا؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)