تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 502 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa<>khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان با توجه به اینکه کسانی که dv5-1060 گرفته اند میگن این لب تاپ زیادی داغ میکنه که گویا یکی از دلایلش کرات گرافیک بالاش یعنی 9600 gt هست.من شنیدم همین مدل از سری dv4 اش هم قیمت بهتری داره هم کارت گرافیکش هم خوبه هم پایین تره...انگار 9200 gs هست.درسته؟
    میشه بگین بین dv5-1060 و dv4-1060 چه تفاوتهایی دیگری هست؟فقط کارت گرافیکشون؟
    کسی میتونه بهم بگه اختلاف قیمتشون چقدره؟

دلیل اینکه میخوام dv4 اش رو بگیرم.یکی اینه که به نظرم کارت گرافیک 9600 به کار نمی یاد و دوم اینکه واسم میزان کارکرد باطری مهمه که گویا dv5 به خاطر این گرافیکش بد جوری باطری میخوره
    ضمن اینکه بگم اول میخوام کانفیگ بالای vostro 1510 رو بگیرم.اما حالا میخوام اچ پی بگیرم.نظرتون رو لطفا بگین تا بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم
    ممنون

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام دوستان با توجه به اینکه کسانی که dv5-1060 گرفته اند میگن این لب تاپ زیادی داغ میکنه که گویا یکی از دلایلش کرات گرافیک بالاش یعنی 9600 gt هست.من شنیدم همین مدل از سری dv4 اش هم قیمت بهتری داره هم کارت گرافیکش هم خوبه هم پایین تره...انگار 9200 gs هست.درسته؟
    میشه بگین بین dv5-1060 و dv4-1060 چه تفاوتهایی دیگری هست؟فقط کارت گرافیکشون؟
    کسی میتونه بهم بگه اختلاف قیمتشون چقدره؟

دلیل اینکه میخوام dv4 اش رو بگیرم.یکی اینه که به نظرم کارت گرافیک 9600 به کار نمی یاد و دوم اینکه واسم میزان کارکرد باطری مهمه که گویا dv5 به خاطر این گرافیکش بد جوری باطری میخوره
    ضمن اینکه بگم اول میخوام کانفیگ بالای vostro 1510 رو بگیرم.اما حالا میخوام اچ پی بگیرم.نظرتون رو لطفا بگین تا بتونم بهترین انتخاب رو داشته باشم
    ممنون
    دوست عزیز انجمن رو اشتباه اومدید.

باید مراجعه کنید به بخش مشاوره:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه 64bit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ندیدن اینسپایرون نمی تونم مقایسه کنم. در مورد قیمت هم یک آشنا داشتم. تو نور بالا هم خوبه. تو سرعت نمی دونم منظورت چیه !!
    آخه بعضی ال سی دی ها تو تصاویربا سرعت خیلی بالا (یعنی تصاویری که خیلی تحرک دارن) یه شبح کمی از تصویر وقتی اتاق تاریک باشه، به جا میزارن البته می دونم چ پی کار درسته ولی گقتم شما که کار کردی باهاش بگی ..

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ماکزیمم دمای استانداردی که CPU های سری T9400/T9600 می تونند تحمل کنند 105 درجه است.
    این که میگی واسه سی پی یو های سری P مثل سی پی یو ی 1060 P8400 هم درسته؟ یعنی اونام می تونن این درجه حرارت رو تحمل کنند؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آخه بعضی ال سی دی ها تو تصاویربا سرعت خیلی بالا (یعنی تصاویری که خیلی تحرک دارن) یه شبح کمی از تصویر وقتی اتاق تاریک باشه، به جا میزارن البته می دونم چ پی کار درسته ولی گقتم شما که کار کردی باهاش بگی ..
    Respone Time همه صفحه های نمایش این سری 6 میلی ثانیه است و مشکل Ghosting وجود نداره.

این که میگی واسه سی پی یو های سری P مثل سی پی یو ی 1060 P8400 هم درسته؟ یعنی اونام می تونن این درجه حرارت رو تحمل کنند؟
    بله همینطوره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه T.N.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    دوستان يه سوال بسيار مهم!
    آيا DV5-1060 و DV5-1070 كه گرافيكشون 9600M GT هست، به غير از اين گرافيك يك گرافيك Intel X4500 هم دارند؟ يعني ميشه تو Setup گرافيك 9600 را غير فعال كرد و از Intel استفاده كرد؟ اگر اينطور باشه كه نصفه مشكل گرما و باطري حله!
    در ضمن تو سايت nVidia خوندم كه به تازگي nVidia با همكاري Intel و چند شركت لپتاپ سازي بزرگ يه تكنولوژي زدن كه كارت هاي nVidia در كنار كارت هاي Intel به صورت Hybrid كار كنند و بدون نياز به خاموش كردن لپتاپ بتوني بين اونها سوييچ كني كه اين مصرف باطري را به شدت كاهش ميده. 3 مدل ُSony، Fujitsu Siemens و BenQ هم ازش توليد شده. بد نيست يه نگاهي بندازين و اگه عجله ندارين صبر كنيد تا مدل هاي بيشتري ازش توليد بشه و يكي از اونا بخريد!

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا یه مطلب جدید. می دونید به طور کلی ساپورت اچ پی نسبت به برند های دیگه واقعا خداست. من از وقتی این دستگاه رو گرفتم دنبال درایور های xp بودم براش اما اصلا پیدا نمی کردم. دیروز در این مورد چت کردم با یکی از تکنیکال ساپورت های اچ پی که وسط کار هم dc شدم ! امروز دیدم یه میل برام زده حاوی کلی لینک برای گرفتن دریور های xp همه قطعات وستگاه. البته هنوز نگرفتمشون اما حتی درایور برای دکمه های فینگر تاچ بالای دستگاه هم هست. در صورتی که همه می دونین برای دستگاه های دیگه وقتی شما xp می ریزی دیگه باید قید اون وکمه ها رو بزنید. ( البته خیلی مطمئن نیستم)

ضمنا خبر جدید اینکه امروز موقع convert کردن دمای cpu به عدد رند و زیبای 100 درجه سانتیگراد رسید. ( بزن زنگو ! )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا یه مطلب جدید. می دونید به طور کلی ساپورت اچ پی نسبت به برند های دیگه واقعا خداست. من از وقتی این دستگاه رو گرفتم دنبال درایور های xp بودم براش اما اصلا پیدا نمی کردم. دیروز در این مورد چت کردم با یکی از تکنیکال ساپورت های اچ پی که وسط کار هم dc شدم ! امروز دیدم یه میل برام زده حاوی کلی لینک برای گرفتن دریور های xp همه قطعات وستگاه. البته هنوز نگرفتمشون اما حتی درایور برای دکمه های فینگر تاچ بالای دستگاه هم هست. در صورتی که همه می دونین برای دستگاه های دیگه وقتی شما xp می ریزی دیگه باید قید اون وکمه ها رو بزنید. ( البته خیلی مطمئن نیستم)

ضمنا خبر جدید اینکه امروز موقع convert کردن دمای cpu به عدد رند و زیبای 100 درجه سانتیگراد رسید. ( بزن زنگو ! )

عزیز میتونی برای من تمامیه این لینک ها رو بفرستی.واقعا ازت ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

Respone Time همه صفحه های نمایش این سری 6 میلی ثانیه است و مشکل Ghosting وجود نداره.
    بله همینطوره.
    کد:
    من خیلی تو سایت اینتل گشته بودم ولی این صفحه رو تا حالا ندیده بودم ... اطلاعاتش واقعا به دردبخوره
    ممنون. به بقیه دوستان هم توصیه میکنم به این صفحه برن...
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

اچ پی خیلی خوب راهنمایی می کنند چون قیمت محصولاتشون هم بالاتره ... هرچند دل برای تعمیرات حضوری خیلی بیشتر امکانات در اختیار یوزرهاش قرار میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •