اتفاقآ فقط تیرانداز ها میتونن بزننش!!
اتفاقآ فقط تیرانداز ها میتونن بزننش!!
راست میگه...تیر انداز ها رو بقل هم نزار البته چون یکی رو بگیره بالا 60 نفر باهاش میمیرن![]()
:دي !!! بايد تستش كنم ! ولي مي دونم غولي بود برا خودشا !!! همين كه دو تاش رو برا ما فرستاد ! ديكه باختيم همون موقع !
خب یعنی tower war نداشتی؟منظورم اون برج هاست که میسازی برای محافظت
![]()
دوباره توي همون مب كه اون سري باختم الان هم باختم !!! نه!!! من هر سري مي رفتم كشتي مي ساختم كه از دريا حمله نكنه !!! فوري از اون ور حمله مي كرد ! ديكه هم فايده نداره كه !!! فوري مي بازي !!!
تو داری قسمت single player رو میگی؟
با بد هایی یا با خوب ها؟من خوف اون مرحله ام![]()
نه بابا !!! با مصطفي بازي مي كردم من !!! الانم نامردا با برديا دارن بازي مي كنن ! هر جي بيغام و ميغام هم مي ديم خبري ازشون نيست !!!
:|
شانس منه دیگه:|
ویچ کینگ فارسی گرفتم فایل آخرش خراب بود...توش bfme 2 فارسی هم هست...فردا عوض میکنم...![]()
عجب !!! مي كم دارينوسي ها هم مي تونن با ما بازي كنن ؟؟؟ اخه من با يكي از بجه ها كه دارينوس داشت رفتم نتونستيم بازي كنيم !
خب !!! امشب يه بازي با برديا رفتيم ! توي هلم ديب ! من بودم و دو تا برورال ! و برديا هم توي قلعه بود !!! در حقيقت !!! بايد بكم كه بروترال ها فقط اسم دارن !!!! در واقع تنها كاري كه مي كردن اين بود كه نيرو مي فرستادن دروازه رو خراب !!! برديا هم اون تير اندازه مانكولاسه جيه ! كذاشته بود بالاي دروازه ! با سه سري تير انداز هر كي مي اومد رو نابود مي كرد ! بنابراين اين بازي حقيقاتا 1 به 1 بود !!! من انسان بودم و اون الف ! حلقه رو هم خيلي ضايع موقعي كه داشتم مي بردم تو قلعه از دست سر باز هام كرفت ! اصلا خيلي ضايع !
خب اين تا اين جاش ! بعدش هم كه ديكه من رسما باخته بودم !!! اون دو تا بروترال كه هي نيرو مي فرستادن و مثل اسكل ها هي مي مردن ! برديا هم از اون ور با اين اسب هاش و اون تير انداز هاش زد ناك اوت كرد ما رو !!! هيجي ديكه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)