ممنونم ..
بلاخره بازی رو تموم کردم...
خیلی بازی توپی بود..
ببخشید خبری از نسخه بعدی بازی نیست؟؟؟![]()
ممنونم ..
بلاخره بازی رو تموم کردم...
خیلی بازی توپی بود..
ببخشید خبری از نسخه بعدی بازی نیست؟؟؟![]()
نه دوست عزیز فک نکنم تا سالهای سال هم نسه بعدی در کار باشه.
آخه شرکت بازی کلا تعطیل شد رفت پی کارش!
GRIN ?![]()
امروز بازی رو گرفتم بازی کردم بدک نیست ولی نمی دونم چرا یه جوری واسم هیجان نداشت
وستان وقتی با دست مکانیکی دشمنارو می گیرم با چه دکمه هایی می تونم حرکات جالب روشون انجام بدن
و لطفا بگید این 2 تا نر قول چطور نابود کنم؟
![]()
به مرور وقتی به بازی ادامه می دید قدرتهای دست مکانیکی به شما داده خواهد شد...
اون دو تا نر قول رو هم باید سعی کنی به پشتشون بزنی..از وسایل موجود در روی زمین استفاده کن از
سلاحها هم استفاده کن مخصوصا نارنجک انداز...
آره! یه چند ماهی هست که تعطیل شده!
از مهمات استفاده کن و سعی کن از پشت با تیر بهش بزنی
اگه هم مهمات تموم کردی بچسب به اون تیر برق و خودتو به بالا پرت کن و با زدن مکرر دکمه e بهش ضربه بزن...![]()
منم بازی رو تموم کردم واقعا عالی بود اون اویل که شروع کرده بودم زیاد واسم جالب نیود ولی بعد از یکم بازی کردم واقعا جذاب شد
به دوستانی که این بازی رو تجربه نکردن 100% پیشنهاد م یکنم از دست ندن
------
راستی بچه ها اون آخر بازی اون زنه به ما چی می گه؟؟؟ (همنونی که لباس آبی پوشیده
و این که آخر بازی ما پرت می شیم پایین .... یعنی می میریم؟
اینم یه عکس از آخر بازی که خودم گرفتم خیلی توپ بود
![]()
پرت شدن به پایین ما به این صورت شاید به پایان بدون سرانجام این بازی اشاره داره (احتمالا برای ادامه نسخه های بعدی)که البته در کمپانی سازنده بازی تخته شد!!
ولی اون زنه من چند وقتی میشه تمومش کردم ولی فکر کنم تا آخر بازی ما فکر می کردیم که همسرش به خاطر این بلایی که سرش اومده ازش متنفر شده و ترکش کرده ولی آخر بازی متوجه میشیم که در اصل این ما(منظورم شخصیت اصلی بازیهنه خودمون) بودیم که اون رو ترک کردیم(به طوری که فکر کنم همون زنه توی سکانس آخر میگه که این تویی که داری از من دور میشی)البته این طرفی که آخر کار کشتیم قرار بود کمکمون کنه پیداش کنیم که... یه کم نامفهوم تموم میشه
که شاید از ایرادهای این بازی باشه...
Last edited by mehdy.z; 14-11-2009 at 13:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)