یعنی نصب نمی شه؟
متن پیغامی رو که میده چیه ؟
برنامه اي هست پلير كهمتن شعر هم نمايش بده براي اين ورژن
من گوشی n86 دارم و هک کرده است و حالا سوالم اینه که بهترین انتی ویروس برا گوشی من چیه؟و چطوری باید اپدیت کنم؟اصلا انتی وسروس در موبایا ها واقعا کارائی داره؟
چه پیغامی؟
بله. هم TTPOD Player هست و هم LCG Juke Box
از نظر من کاسپرسکی موبایل سکوریتی 8 بهترینه! البته این نرم افزار ها خیلی زیاد نیستن! چون خود سیمبیان واقعا امنیت خوبی داره و در واقع نه! خیلی کارایی ندارند!
یکی مثل من که با اینترنت وایرلس خیلی از توی موبایل به موبایلستان و یاهو و... میره . براش خوبه! چون یه فایروال داره که بدرد میخوره.
کاسپرسکی براحتی تا سال 2048 موتنه لیسانس داشه باشه ! بدون کرک و فقط با یه پچ و از طریق اینترنت آنلاین هم آپدیت میشه. و البته از روش دستی هم آپدیت میشه که باید فایل هایی رو که دوستان میزارند رو کپی کنی توی گوشی.
بدرود.
سلام دئستان
بنده از گوشی n85 یه بکاپ گرفتم بعد گوشی رو فرمت کردم بعد از یه مدتی دیدم به اطلاعات بکاپ نیاز دارم ولی دیدم اگر بخواهم بکاپ رو روی گوشی بریزم اطلاعات جدید داخل گوشی پاک میشه .دوستان ایا برنامه ای هست که بتونم اطلاعات جدید وقدیم رو ویرایش کرد؟
ورژن پایتونی که با گوشی N86 و FP2 ها سازکار باشه چیه دوستان؟من دیگه دارم دق میکنم از بس دنبال این قضیه بودم تا برنامه های شتتاب سنج دار رو اجرا کنم؟
دوستان من توی کلوپ 6120 هم اینو گذاشتم کسی جواب نداد شما حداقل یه کاری بکنید:
داشتم یه برنامه روی گوشیم نصب میکردم که خاموش شد و دیگه هم روشن نشد بردم واسه تعمییر طرف گفتش که هر ورژنی از سیستم عامل از بالا به پایین نصب میکنم جواب نمیده ...
یعنی چه بلایی سر گووشیم اومده البته گارانتی هم نداره چون از دبی گرفتم .
دوســـت عزیز گوشی قبلی من 7500 همین مشکل براش پیش اومده بود
شما مغازه معتبــــر ببرید درســـت میکنن این بنده خدایی که به شما همچین حرفی زده از فلش و باکس چیزی حالیش نبوده همچین حرفی به شما زده ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)