این که چیزی نیست .شما اون اعداد رو با ماوس بالا پایین میکنی عدد کع اومد کلیک کن میاره..باز میشه
این که چیزی نیست .شما اون اعداد رو با ماوس بالا پایین میکنی عدد کع اومد کلیک کن میاره..باز میشه
درود
اقا ما اینجا گیر کردم دارم دیونه میشم سیو بازی رو میزارم اگه کسی میتونه این قسمتو برام رد کنه سرم داره میپکه
اولی رو رد میکنم دومی هم رد میکنم اما سومی نمیدونم که مرگشه
اینم سیو بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا رفیق اینم سیو درست بعد از اونجایی که مونده بودی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این بازی یک راهنمایی کامل و مرحله به مرحله نیومده ؟ .
چون من الان آخره مرحله دو گیر کردم . اونجا که باید یک سری چرخ دنده را به هم وصل کنیم تا اون فردی که روی تخت بسته شده نجات پیدا کنه . من سه طرف رو میتونم چرخ دنده ها رو وصل کنم ولی طرف آخر نمیشه و اون تیغه میاد یارو رو نصف میکنه .
خوب من اطلاعاتی راجب راهنما ندارم ولی شاید این کمکت کنه البته باید آخریو خودت بری چون تا اومدم عکس بگیرم پرید فیلمشو نشون داد...ههههه
(((آخریشم اضافه کردم)))
1.
2.
3.
4.
خوف شده...ههههههه شرمنده آخریو دیگه سیو نداشتم از فتوشاپ کمک گرفتم...هههههه
امیدوارم عکس ها بدردت بخورن...موفق و پیروز باشی دوسته من...![]()
Last edited by rezadevilmaycry; 29-11-2009 at 23:48.
دستت درد نکنه .
ولی من دقیقا توی اخری گیر کردم . به هر حال باز ممنون
خوب من الان سیوشو ندارم آخریو برم ولی تا جایی که یادمه باید از همون جایی که شروع میکنی دور بزنی از گوشه بیای تا برسی به هدف...یک عکس میزارم و امیدوارم منظورمو بفهمی چون سیوشو ندارم واست این عکس درست کردم(تا جایی که یادم میاد باید یک اینجور مسیری را بری)یک عکس از اون آخریه بگیر و بزار واسم...
اصلا میتونی سیوتو بزار واست بریم...
Last edited by rezadevilmaycry; 29-11-2009 at 19:14.
منم همین آخری رو گیر کردم
اینم یه عکس ازش:
اگه راهنمایی کنی ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان الان میبینم واستون که چیکار میتونم بکنم(البته فکر کنم همونه یعنی باید از گوشه ها برسید به هدف)حالا ببینم چهکار موتونم بکنم با این عکس...
ولی کسی سیو نمیتونه بزاره.اگه سیو بزارید راحتتر میشه راهنمایی کرد...![]()
با اجازه از اقا رضا باید متفاوت ترین مسیر رو انتخاب کنید از یک دور کامل باید مسیر نقطه هارو طی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)