اولی رو روی تابوت قرار بده بعدیش رو روی اسب قرار بده بعدیش رو هم روی جای خالی بگذار
اولی رو روی تابوت قرار بده بعدیش رو روی اسب قرار بده بعدیش رو هم روی جای خالی بگذار
مثل اینکه تو فایل Readme بازی نوشته بود که با کارت های سری ATI سازگاری نداره. حالا من میرم بازم چک می کنم.
پس میشه بگید چه بازی روی این 4850 میاد ؟؟ آخه همه بازی ها رو میگن که نمیاد پس روی چه حسابی گفتن 4850 خوبه ؟!
اولا من با 3870 ati این بازی رو با گرافیک بالا و رزولوشن 1024*768 تمام کردم دیگه سری 4800 جای خود دارد ثانیا بحث گرافیک ati برای چی میگن خوبه جاش اینجا نیست!
انگار قسمت نیست من silent hill بازی بکنم
گویا با کارت صدای realtek hd مشکل دارهاینم از تو فروم خود سایلنت هیل فهمیدم که الان پاکش کردن و با کش گوگل رفتم توش
ولی بازم مرسی که اون سایت dll رو معرفی کردیخیلی سایت بدرد بخوریه
آقایون کسی جواب ما رو نداد؟...این نامه ی بابای الکس که تو کشو بود مضمونش چی بود؟
سلام
من بازی رو تمام کردم آخرش الکس با الی با یک سفینه میرن داداش هم میمیره :( :( :( عجب پایانی بود :( :(
آقایون من یه یه مرحله گیر کردم!!!!!...کسی نیست کمک کنه؟؟...توی اون مرحلم که بعد از کشتن مادرم میرم یه جایی که باید دستمو بکنم توش!...اما لعنتی هی دستم قطع میشه...چی کار کنم؟
من بازی سایلت هیل رو نصب کردم مشکل اینجاست که دموی اول بازی صدا داره ولی وقتی که وارد خود بازی میشم اصلا نداره.کسی میدونه چه جوری این مشکلو رفع کنم؟
device manager > sound video and >unimodem
اون unimodem رو باید disable کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)