تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 70 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 698

نام تاپيک: سوالات و مشکلات مربوط به نصب چندین سیستم عامل در کنار یکدیگر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_sa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    arak

پيش فرض

سلام

الان مشکل شما اینه که ترتیب درایو ها درست بشه؟

رو درایوی که می‌خوای اسمش عوض شه در Manage(همون عکس بالائی که خودتم نشون دادی)راست کلیک کن
    وChange Drive Letter and Paths را بزن و...

بله پرایمری بودن روی ترتیب درایوها تاثیر داره
    ممنون دوست عزیز
    بله اینکارو کردم ولی باز در پایین(محیط داس) اولین درایو ، درایو H هست .
    اگه راهی هست که درایو c, رو درایو سیستمی بشه کرد ، بگین تا انجام بدم وگرنه که مجبورم کنار بیام.مرسی

و یه سوال دیگه:
    اگه ویندوز xp و یا 7 من خراب بشه ، میتونم به طور معمول عوضش کنم ؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
    ممنونم

داره خودمونی میشه sht1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

با سلام.بنده روی درایو C ویندوز 7 دارم.می خواستم ویندوز XP را روی درایو دیگری غیر از C نصب کنم.سی دی نصب XP را درون سیستم قرار دادم که شروع به نصب کرد ولی بعد از کپی کردن فایلها روی درایو مورد نظر و ریستارت سیستم هیچ منویی نشان داده نشد و هیچ ویندوزی هم بالا نیامد و سیستم همین طور باقی ماند.سپس با استفاده از دی وی دی ویندوز 7 ویندوز 7 را تعمیر کردم که این ویندوز بالا آمد.یکبار دیگر هم این روش را امتحان کردم ولی جواب نداد.به دلیل خرید یک کارت TV که روی 7 کار نمی کند به ویندوز XP احتیاج دارم.لطفا مرا راهنمایی نمایید

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

با سلام.بنده روی درایو C ویندوز 7 دارم.می خواستم ویندوز XP را روی درایو دیگری غیر از C نصب کنم.سی دی نصب XP را درون سیستم قرار دادم که شروع به نصب کرد ولی بعد از کپی کردن فایلها روی درایو مورد نظر و ریستارت سیستم هیچ منویی نشان داده نشد و هیچ ویندوزی هم بالا نیامد و سیستم همین طور باقی ماند.سپس با استفاده از دی وی دی ویندوز 7 ویندوز 7 را تعمیر کردم که این ویندوز بالا آمد.یکبار دیگر هم این روش را امتحان کردم ولی جواب نداد.به دلیل خرید یک کارت TV که روی 7 کار نمی کند به ویندوز XP احتیاج دارم.لطفا مرا راهنمایی نمایید
    با سلام
    آیا مطمئنید که سی دی ویندوز xp ای که دارید سالم هست؟!
    یه دور از سالم بودنش اطمینان پیدا کنید و اگه میتونید از یه سی دی دیگه استفاده کنید

موفق باشید.

داره خودمونی میشه sht1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

[/COLOR]
    با سلام
    آیا مطمئنید که سی دی ویندوز xp ای که دارید سالم هست؟!
    یه دور از سالم بودنش اطمینان پیدا کنید و اگه میتونید از یه سی دی دیگه استفاده کنید

موفق باشید.
    ویندوز XP را از سافت گذر دانلود کردم و سی دی دیگه هم استفاده کردم ولی همین مشکل رادارد.من قبلا یک ویندوز XP نصب کرده بودم ولی بدلیل مشکل صفحه آبی که پیش اومد برای اون ویندوز مجبور شدم که ویندوز را تعمیر کنم با سی دی ویندوز XP که این مشکل پیش اومد.ضمنا برنامه Easy BCD هم روی XP نصب کردم برای اینکه ویندوز 7 داشته باشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    من الان ویندوز 7 رو دارم و میخوام در کنارش ویندوز xp رو نصب کنم . اما قبل از اینکه بخوام تو نصب اون قسمت های فرمت درایوها رو ببینم این پیغام میاد

setup did not find my hard disk drivers installs in your computer

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

setup did not find my hard disk drivers installs in your computer
    سلام شما دو راه دارید:
    1:اگر مادربورد قابلیت تبدیل هارد SATA به IDE رو داره ازش استفاده کنید و هارد رو به IDE تیدیل کنید.
    2:شما باید از اینترنت یا CD راه انداز SATA RAID driver رو دانلود یا پیدا کنید و بریزید روی فلاپی و در هنگام بالا اومدن صفحه ی نصب XP کلید F6 رو بزنید و فلاپی رو داخل بگذارید:
    دقیقا این مرحله که نوشته Press F6 if you need to install a third party SCSI or RAID driver
    Last edited by aliupdate; 08-12-2010 at 18:19.

7. این کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام شما دو راه دارید:
    1:اگر مادربورد قابلیت تبدیل هارد SATA به IDE رو داره ازش استفاده کنید و هارد رو به IDE تیدیل کنید.
    2:شما باید از اینترنت یا CD راه انداز SATA RAID driver رو دانلود یا پیدا کنید و بریزید روی فلاپی و در هنگام بالا اومدن صفحه ی نصب XP کلید F6 رو بزنید و فلاپی رو داخل بگذارید:
    دقیقا این مرحله که نوشته Press F6 if you need to install a third party SCSI or RAID driver
    وای یادم رفت بگم که لپ تاپه سیستمم

حالا چیکار کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وای یادم رفت بگم که لپ تاپه سیستمم

حالا چیکار کنم
    خب باید از روش اول استفاده کنید وارد تنظیمات بایوس بشید دنبال گزینه ی SATA Native mode بگردین و اون رو روی Disable قزار بدین چون من الان تنظیمات بایوس رو حضور ذهن ندارم ولی یه قسمت هست مربوط به SATA که اون رو به ATA یا IDE تغییر میشه داد این کار رو انجام بدین اگر پیدا نکردین همون توی بایوس گزینه های مربوط به SATA رو تغییر بدین این ارور رفع خواهد شد

10. این کاربر از aliupdate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب باید از روش اول استفاده کنید وارد تنظیمات بایوس بشید دنبال گزینه ی SATA Native mode بگردین و اون رو روی Disable قزار بدین چون من الان تنظیمات بایوس رو حضور ذهن ندارم ولی یه قسمت هست مربوط به SATA که اون رو به ATA یا IDE تغییر میشه داد این کار رو انجام بدین اگر پیدا نکردین همون توی بایوس گزینه های مربوط به SATA رو تغییر بدین این ارور رفع خواهد شد

ممنون درست شد

حالا باید یه درایو براش ایجاد کنم
    Norton PartitionMagic رو گرفتم اما روی 64 بیتی سون نصب نمیشه
    مجبور شدم از disk managment خود ویندوز استفاده کنم

یه درایو 15 گیگی ساختم و از خود ویندوز هم میتونم ببینمش
    اما موقع نصب این درایو رو نمیشناسه . یعنی یه درایو اضاف کرده اما حجمش 118 مگ هست !!!!!

در آغاز فعالیت mohammadpour1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض کمک فوری

من یه ویندوز ویستا رو سیستم داشتم تا اینکه چند روز پیش تصمیم گرفتم ویندوز7 را هم نصب کنک اما بعد از نصب 7 دیگه به ویستا دسترسی ندارم خواهشا کمک کنید یه اطلاعات ضروری رو ویستا داشتم که خیلی مهمه،
    راستی ویستا رو درایوD نصبه ولی 7 رو C

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •