من هیچکدومش رو نخوندم اما طبق نظرات و دیده ها با جفتش موافقم
هر کدوم انتخاب شد میرم می خونم
من هیچکدومش رو نخوندم اما طبق نظرات و دیده ها با جفتش موافقم
هر کدوم انتخاب شد میرم می خونم
نه مثل اينكه اين تاپيك بدجوري دچار اسلوموشن شده
دوسال طول مي كشه توش نظر بدن بعد دو سالم طول مي كشه نظره تاييد بشه :دي
من كه موافقم halflife g و karin هم كه راي مثبت دادن اون بالا بزنين همه نامها بعدشم برين كتابشو بگيرين بخونين تو اينترنت كه يافت نشد
اخرش یه کتاب انتخاب شد
همه نامها من حتما میخوونمش و میام نظرمو میگم
الان اکثرا در دوران مقدس امتحانات به سر میبرن خوب .....دوسال طول مي كشه توش نظر بدن بعد دو سالم طول مي كشه نظره تاييد بشه :دي
مردم میترسن بگن فلان کتاب بعد تایید بشه بعد نرسن حداقل خودشون در مورد کتاب محبوبشون مطلب بنویسن ...( خودم رو میگم : دی)
تا بوده اين امتحانا بوده ديگه تازه شب امتحان كه فعاليت هاي اينترنتي بيشتر مي چسبه!الان اکثرا در دوران مقدس امتحانات به سر میبرن خوب .....
اينم حرفيهمردم میترسن بگن فلان کتاب بعد تایید بشه بعد نرسن حداقل خودشون در مورد کتاب محبوبشون مطلب بنویسن ...( خودم رو میگم : دی)
الان karin مياد ميبينه بريديم دوختيم اوكي كرديم ذوق مرگ ميشه كلا![]()
یه لحظه بهم برخورد. چون فکر کردم منو میگی : دی
نه خب من خودم رو گفتم ...: دییه لحظه بهم برخورد. چون فکر کردم منو میگی : دی
خیلی دوست داشتم سمفونی مردگان بحث بشه ... ولی بمونه برا بعد امتحانا خیلی بهتره ....
مثل اینکه این روزا از همه شجاع ترمون کارینه ...
به سلامتی و میمنتمن كه موافقم halflife g و karin هم كه راي مثبت دادن اون بالا بزنين همه نامها بعدشم برين كتابشو بگيرين بخونين تو اينترنت كه يافت نشد
حالا بذار ما هم بگردیم شاید یافت شد ( نه که من خدای سرچم : دی : دی)
کاملا دقیقا : دیالان karin مياد ميبينه بريديم دوختيم اوكي كرديم ذوق مرگ ميشه كلا![]()
شما هم اگر مثل من در طول ترم درس می خوندید الان می تونستید به مطالعات غیر درسی نیز بپردازید (اسمایلی توهمات یک دانشجوی خوشحال : دی)مثل اینکه این روزا از همه شجاع ترمون کارینه ...
---
جدای از شوخی مرسی که بالاخره یک کتابی انتخاب شد
فعلا عنوان تاپیک رو تغییر میدیم تا ببینیم چقدر طول میکشه که دوستان به بررسی و بحث و گفتمان راجع به کتاب بپردازند (من جمله خودم : دی)
ممنون و موفق باشید![]()
Last edited by karin; 19-05-2009 at 20:25.
سلام...ما هم اومدیم...بهتر نبود که یه کتابی انتخاب کنیم که رو اینترنت بشه پیداش کرد ؟؟
حالا یکی که بیرون پیداش کرده اطلاع بده که چه انتشاراتی و ... که راحتتر پیداش کنیم...
و اینکه تو این امتحانا کتاب خوندن به نظرم خیلی بیشتر حال میده...ما یک هفتس امتحانامون شروع شده من تا حالا دو تا رمان خوندم![]()
Last edited by محمد88; 21-05-2009 at 10:18.
آره که بهتره ولی خب نمی شه که همه ی کتابا توی اینترنت باشن که. اگه کتابش الان دم دستم بود خودم تایپش می کردم می ذاشتم تو نت!سلام...ما هم اومدیم...بهتر نبود که یه کتابی انتخاب کنیم که رو اینترنت بشه پیداش کرد ؟؟
انتشاراتش یادم نمیاد مترجمش عباس پژمان بودشحالا یکی که بیرون پیداش کرده اطلاع بده که چه انتشاراتی و ... که راحتتر پیداش کنیم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)