سخت که هست....ولی ناممکن که نیست.
به هر حال اگر موسیقی تو دانشگاه هدف شما باشه سختی هاش رو هم میتونین به راحتی تحمل کنین.
امتحان عملی سال آینده که تاریخ دقیقش معلوم نیست ولی معمولا تو آبان برگزار میشه![]()
سخت که هست....ولی ناممکن که نیست.
به هر حال اگر موسیقی تو دانشگاه هدف شما باشه سختی هاش رو هم میتونین به راحتی تحمل کنین.
امتحان عملی سال آینده که تاریخ دقیقش معلوم نیست ولی معمولا تو آبان برگزار میشه![]()
من شنیدم دانشگاه ازاد امتحان عملی نداره ....
راست میگن؟
ساز درامز رو هم فکر نکنم قبول کنن درسته؟
شهریش ترمی چنده؟؟
خب امتحان عملی آهنگسازی تموم شد مونده نوازندگی که هفته دیگه است، چقدر هیئت ژوریش خوب بودن
ممد گونزو تا جایی که من میدونم فقط سازهای ارکستر سمفونی هستند، و شهریه آزاد رشته موسیقی بعد از دندون پزشکی گرونترین رشته هست، تقریبن ترمی 1 میلیون اینا میدن
میشه بگین امتحان آهنگسازی چطوریه ؟ گروهیه مگه؟
شما کنکور هنر رو کی دادی؟ و برای رشته موسیقی که کنکورش رو دادی چه منابعی رو خوندی؟ رشته ت از اول همین هنر بود؟ یا چیز دیگه که حالا داری هنر رو امتحان میدی؟
امتحان عملی گرافیک خوب بود
موضوعش یه مرد با کت شلوار یا یه زن با کت دامن بود
نه اشتباه نشه! موضوع کشیدن یه کت و شلوار مردونه یا زنونه تو تن بود.یعنی تاکید رو کت و شلوار بود نه مرد و زن
موضوع عجیبی بود! نمی دونم چرا نوبت به ما رسید همه چی استثنا شد! اون از سینما اینم از موضوع امتحان عملی!
امتحان اهنگسازی تو دو نوبت انجام شد، مرحله اولش که کتبی تشریحی بود شامل ساز شناسی و هارومونی بود، مرحله دوم هم عملی بود پیانو و سلفژ
ممتحنین گروه اند
سلام
من امسال کنکور هنر دادم دیگه، 11 تیر
من برای موسیقی یه کلمه هم نخوندم، همش داشتم میخوندم فلان فیلم مال کیه یا پرسپکتیو خطی چه کوفتیه و اینا
رشته م تجربی بود
یعنی در کنار این رشته تجربی که داشتی میخوندی و براش میخواستی کنکور بدی منابع کنکوری هنر رو هم خوندی؟ و کنکورش رو دادی 11 تیر؟ کسی که هنر قبول بشه میتونه یه رشته دیگه هم بخونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)