بچه ها من بتازگی ایمیلهای spam برام زیاد شده یهو!!
جی میل هم دارم!
قبلا اصلا از این خبرا نبود...
میخوام ببینم کلا فرق دکمه Deleteبا Report spam چیه؟
مگه وقتی report spam رو بزنیم اونو بعنوان اسژم نمیشناسه که دیگه جلوشو بگیره؟ پس چرا باز میاد؟
بچه ها من بتازگی ایمیلهای spam برام زیاد شده یهو!!
جی میل هم دارم!
قبلا اصلا از این خبرا نبود...
میخوام ببینم کلا فرق دکمه Deleteبا Report spam چیه؟
مگه وقتی report spam رو بزنیم اونو بعنوان اسژم نمیشناسه که دیگه جلوشو بگیره؟ پس چرا باز میاد؟
اسپمر ها از یک ادر ایمیل استاندارد استفاده نمی کنن معمولا چند 10 ادرس دارن که از طریق انها اسپم می دن....سیستم های زد اسپم هم بیشتر از طریق ادرس برچسب می زنن. ( در مواردی هم که ببینن متن مشابه است بر اساس متن برچسب می زنن) بخاطر همین طول میکشه...
جز صبر و همینجور برچسب اسپم زدن کار دیگری نمی تونی بکنی تا به مرور از هجمش کاسته شه.
چه جوری میشه سایت یاهو رو به شکل قبلیش در آورد منظورم فقط صفحه ایمیل نیست همه صفحه ها مثل my profile,my account info و غیره.
شکل قبلیش یعنی چیجوری؟ الان چه طوریه میگه؟
با سلام دوستان من می خواهم ایمیل های یاهو رو با microsoft out look 2003 دریافت کنم برنامه yahoopop هم نصب کردم تنظیمات رو هم بطور دقیق انجام میدم ولی بازم نمی تونم از localhost استفاده کردم و از 127.0.0.1 هم استفاده کردم ولی بز برطرف نشد . همچنین با muzila thunder bid استفاده کردم خمینطور بود
دوستان، آیا امکان داشتن بیش از دو ایمیل با اینباکس و رمز عبور یکسان در سرویس های یاهو وجود دارد؟
سلام !
چرا جي ميل من اينجوري شده ؟!
![]()
سلامم...
بله میشه اینجا ره ببین:
با يك صندوق پست ياهو ، دو يا چند اشتراك(آكونت)داشته باشيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
چه طوری میشه فهمیدم 1 ای-میل یاهو برای کیه ؟ یعنی اسم و فامیلش رو که موقع ثبت نام نوشته پیدا کرد ؟
کسی نبود جواب بده ؟ من خیلی عجله دارم . خیلی خیلی واجبه .چه طوری میشه فهمیدم 1 ای-میل یاهو برای کیه ؟ یعنی اسم و فامیلش رو که موقع ثبت نام نوشته پیدا کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)