Ipod نانو نسل 4 _ مجتمع کامپیوتر پایتخت _ 21 دی 87
4 گیگ = 155000 تومان
8 گیگ = 185000 تومان
16 گیگ= 235000 تومان
Ipod نانو نسل 4 _ مجتمع کامپیوتر پایتخت _ 21 دی 87
4 گیگ = 155000 تومان
8 گیگ = 185000 تومان
16 گیگ= 235000 تومان
بسیار بسیار ممنون بخاطر گزارش قیمت ... (چیزی هستش که خیلی بهش نیاز داریم)
قیمتش خیلی خوبه و کاملا مناسب خریده ...
امروز داشتم از میدان ولیعصر رد مسشدم دیدم مغازه کنار پاساژ چند جور Sansa آورده:
Clip
2Gig 53000
4Gig 100000
================================================== =============
View
8Gig 184000
4Gig 140000
16 Gig 245000
================================================== ============
Fuze
8Gig 184000
================================================== ============
یادم رفت برای تبلیغاتش ازش پول بگیرم
اراتمند
اینو منم امروز دیدم .. همون حوالی (حتی فکر کنم یه آدرس منظورمونه) ، نمایندگی سونی که نرسیده به پاساژ ایرانه ...
clip مدل بسیار خوبیه و هرکی می خواد پایین خرج کنه ، انتخاب خیلی خوبیه واسه اش ... (1 گیگش هم 42 تومن بود)
View ظاهر قشنگی داره
قیمتشم بدک نیست
این clip یکی از بهترین صداهارو داره بین همه ی پلیر ها، با اندازه ی کوچیکش فکر کنم برای باشگاه و اینا خوب باشه
بازوبندشم هست توی بازار؟
حداقل بین پلیرهای سری ارزان تر از 100 تومن ، همینطوره ... نقطه قوت اصلی اش قیمت خیلی مناسبشه که خب ساندیسک چون خودش تولیدکننده حافظه اس، می تونه روش مانور بده ... دقیقا رقیب zen stone از کریتیوه ، چه از نظر سایز ، کاربری ، باتری و کیفیت صدا ...
البته خودش یه حالت گیره پشتش داره ... بهرحال اگه بازوبند خودش هم نباشه ، بازوبندهای ارزون توی پایتخت هست ... واسه ipod که بتونه این رو هم پوشش بده ...
سلام مخصوصا به seymour , sastwhc
آقا من یه چندتا سوال در مورد این سانسا دارم شکل سمت راستی 2 گیگ هست اونوقت ال سیدی داره یا نه مدلهای 100 تومنیش ال سی دی داره. مورد بعدی این دو گیگ ضبط صداش چطوره میشه باهاش یه 5 ساعتی ظبط کرد و فرمت ضبطش چیه؟ وآخرش اینکه من میخام بدونم از iriver t7 بهتره از نظر ضبط صدا و رادیو و پخش موزیک و باطری. و گارانتیش کدوم شرکته؟ ممنون اگر میشه سریع جوابم رو بدید چون امروز میخام بریم ولیعصر خرید کنم منتها نمیدونم با 50 تومن چی بخرم که ضبط صداش خوب باشه و پخش موزیکش هم همینطور.
iriver t7
یا کریتیو استون پلاس یا sandisk 2gig
دو گیگ ال سی دی دارش چنده؟
![]()
clip ها همگی صفحه ی نمایش دارن، اون چپیه نمای پشتیه دستگاهه.
فرمت ضبط WAV هست و ۵ ساعت هم میشه ضبط کرد.
کیفیت صدای clip بهتره بعد از اون iriver و بعدش stone plus
در ضمن iriver یک گیگشم بالای ۶۰ تومنه پس بهتره به نظر من clip بگیری چون کیفیت صداش خوبه و همچنین موقع ضبط صدا امکان pause داره که به درد میخوره. قیمتشم مناسبه، گارانتیشو نمیدونم.
اكه كسي كليب داره در موردش توضيح بده تا اكه كسي قصد خريد داره بتونه تصميم بكيره
منم بزودي در مورد دي 2 كوان يه جيزي مي نويسم
ارادتمند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)