تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 198 اولاول ... 232930313233343536374383133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 1976

نام تاپيک: Dragon Age: Origins

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

optimus جان من elf هستم از نوع magi
    کدوما رو بیشتر بالا ببرم؟
    Cyrus جان چون شما Mage هستید اولا 2 نکته را در نظر داشته باشید :
    1. کلاسی که شما انتخب کردید می توانید دو استراتژی را مد نظر داشته باشید : Caster مثل یک Mage معمولی فکر استفاده فقط از جادو باشید یا دوست دارید مثل Warrior ها از زره های قوی و شمشیر و اسلحه های دیگر هم استفاده کنید.
    2. برای کلاس Mage برخلاف کلاس های دیگر می توانید پراکنده انتخاب کنید و گزینه های بسیار زیادی دارید برای همین این کلاس کاملا متفاوت با کلاس های دیگر موجود در بازی است.

Mage Caster :
    در این نقش شما فقط باید فکر استفاده از جادو ها باشید پس همیشه خودتان را از درگیری ها دور نگه دارید و قدرت های خود را بر استفاده از جادو متمرکز کنید همیشه Warrior هایی برای دفاع از خود و دور کردن دشمنان در گروه داشته باشید.:
    Strength : هیچ Point به این قسمت اختصاص ندهید.
    Dexterity : هیچ Point به این قسمت اختصاص ندهید.
    Willpower : به ماکزیمم مقدار 40 برسانید. ( می توانید مقدار دلخواه بیشتر از این هم اضافه کنید به هر حال داشتن mana زیادتر هم فکر بدی نیست )
    Magic : تا می توانید اضافه کنید MAX.
    Cunning : برای Persuade کردن این قسمت را می توانید دلخواه افزایش دهید اگر فکر راضی کردن بقیه در طول بازی هستید.
    Constitution : اصولا Mage ها زره نمی توانند استفاده کنند و Cons بالا هم تاثیر زیادی ندارد . بین 20 تا 25

همانطور که می دونید 4 Specialization برای این کلاس وجود دارد :

Shapeshifter : ( قابل یادگیری از Morrigan یا خرید کتاب از Verathorn در Dalish Camp )
    ضعیف ترین Specialization . متاسفانه محدوده قدرت شما تبدیل شدن به حیوانات مختلف است که شما در استفاده از جادو های موثر محدود می کند و کلا اینو فراموش کنید !

Sprit Healer : ( خرید Tome از Wonders of Thedas در Trade Market در Denerim اگر Warden's Keep را دانلود کردید با قیمت بسیار ارزان از آنجا می توانید خریداری کنید)
    قابلیت استفاده از Spell های سلامت بخشیدن به افراد گروه و خودتان را در هنگام نبرد می دهد. به نظر من چون Wynne در این ناحیه قوی است لازم نیست خودتان این Spec دنبال کنید. به هر حال تصمیم با خودتان است.

Blood Mage : ( یادگرفتن از Desire Demon با شرط بستن با آن در Redcliffe Castle )
    جالب ترین Spec برای کسانی که به فکر تخریب و نابودی هستند ولی بعضی از Spell ها مشکل ساز است چون از جان شما و یا دیگر همگروهیتان برای قوی کردن خود یا Spell هایتان استفاده می کند ولی بعضی Spell ها مثل Blood Control می توانید یک Emissary یا حتی یک Ogre را به خدمت خود در آورید. به یاد داشته باشید اگر مطمئن هستید این Spec را می خواهید دنبال کنید Point های بیشتری را به Constitution اختصاص دهید تا به Willpower چون پایه این Spec استفاده از جان شما برای قدرت بخشیدن به Spell هاست.

Arcane Warrior : ( یادگرفتن از روح اسیر شده در یک Phylactary در هنگام انجام Nature of the Beast Quest در طبقات پایینی )
    بحث بر انگیز ترین Spec و کارآمدترین برای کسانی که می خواهند مخلوطی از درگیری و استفاده از Spell ها را داشته باشند :
    قدرت های خود را بر استفاده از جادو متمرکز کنید :
    Strength : هیچ Point به این قسمت اختصاص ندهید ( شما از قدرت Combat Magic برای پوشیدن زره های مختلف استفاده خواهید کرد )
    Dexterity : به خاطر استفاده از اسلحه خاص Arcane Warrior بین 20 تا 25 .
    Willpower : به ماکزیمم مقدار 40 برسانید. ( می توانید مقدار دلخواه بیشتر از این هم اضافه کنید به هر حال داشتن mana زیادتر هم فکر بدی نیست مخصوصا استفاده مداوم از Combat Magic و Shimmering Shield )
    Magic : تا می توانید اضافه کنید MAX.
    Cunning : برای Persuade کردن این قسمت را می توانید دلخواه افزایش دهید اگر فکر راضی کردن بقیه در طول بازی هستید.
    Constitution : اصولا Mage ها زره نمی توانند استفاده کنند و Cons بالا هم تاثیر زیادی ندارد . بین 20 تا 25

برای Spell های دیگر موجود شما می توانید با توجه به خواسته هایتان بطور پراکنده انتخاب کنید فقط مد نظر داشته باشید که راه Support را در پیش می گیرید ( حمایت ) یا Damager را ( استفاده از Spell های تهاجمی )

2. 12 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

امروز بازی رو تموم کردم
    مراگن یه پیشنهاد داد برای زنده موندن :ی منم قبول کردم و زنده موندم
    حالا دوباره لود میکنم پیشنهادشو قبول نمیکنم
    بعدش دوباره میرم با یه اریجینز جدید شروع میکنم
    هر وقت خواستی شروع کنی یه نگاهی به Epilogue هات بنداز ( اسلاید های آخر بازی ) و بگو چی نوشت برات.

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

هر وقت خواستی شروع کنی یه نگاهی به Epilogue هات بنداز ( اسلاید های آخر بازی ) و بگو چی نوشت برات.
    منظورت اینه؟

یا این؟

اگه منظورت دومیه رفتم دنبال موراگن بچمونو پیدا کنم

5. این کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

میشه یه توضیح کلی در مورد بازی بدید ؟ سبکش چه جوریه و باید چیکار کنیم تو بازی ؟

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

كليد Tab و كاربردش خيلي خوب و به جاست ، استفاده كردن ازش رو فراموش نكنيد !!

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

اين بازي چند ساعت طول مي كشه؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

Cyrus جان چون شما Mage هستید اولا 2 نکته را در نظر داشته باشی
    همین نکات رو هم اگه میشه برای Rogue بگید ... خیــــــــــــــلی ممنون میشم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه 123list's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

وقتی این بازی را اپدیت میکنی خیلی جذابتر میشه مخصوصا با اون غول سنگی و دو تا زره بسیار زیبا

پروفشنال Masterpiece's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Behind You

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم میشه کاری کرد مریگان از گروه نره هر کاریش میکنی اخر میره بعد یه چیزی یه باگ تو بازی هست که میتونی مثه اب خوردن اتریبیوت بگیری اگه کسی نمیدونه بگه تا واسش بزارم من دارم دوباره بازی میکنم تو لول سه همه چیم رو 40ه

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

يه سوال داشتم ميخواستم بدونم اگه بيشتر تلاش كنم ميتونم نظر landsmeet رو در مورد عدم كفايت "لوگان" عوض كنم؟؟چون حالا آ«ا 3 به 3 هستش و درنتيجه دعوا ميشه و................ .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •