من نظر خودم رو گفتم .
صبر کنید تا دوستان راهنامییتون کنند.
من نظر خودم رو گفتم .
صبر کنید تا دوستان راهنامییتون کنند.
آخه لذتی نداره نفهمی ملت بت چی میگن . خیلی از سوالاتی که از ملت می پرسی اگه نفهمی چی جوابت میدن ممکنه اذیت بشی ...
امتحان کن ضرر نداره .... بازی کن فوقش خسته میشی ... پیشنهاد من اینه که منتظر بمون برای gta اگر اشتباه نکنم همین یکی دو هفته میاد برای pc ...
خوب Content های جدید برای Fallout 3 هم معرفی شدند :
اولی Fallout 3 G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Ki نام دارد که برای نسخه های Windows عرضه میش ود که با آن می توانید مراحل و ماجراهای خودتان را بسازید.
بقیه که DLC برای X360 نیز هستند :
1.Operation: Anchorage فقط برای X360 بصورت انحصاری عرضه میش ود که شما می توانید در یکی از شبیه سازهای بزرگترین جنگ تاریخ Fallout یعنی پس گرفتن آلاسکا از دست کمونیستهای ارتش چین شرکت کنید. ( عرضه January 2009 )
2.The Pitt سفر به شهر صنعتی Raiders به نام Pitt که بقایای شهر Pittsburgh است. قابلیت انتخاب طرف های جنگ. ( عرضه Februray 2009 )
3.Broken Steel به گروه Brotherhood of steel بپیوندید و Wastland Captial را از شر نیروهای Enclave برای همیشه پاک کنید. این قسمت ادامه ماجرا بعد از داستان اصلی می باشد. ( عرضه March 2009 )
دوستان من با Mass Effect مشكلي نداشتم و حالشو بردم ، ميتونم اين بازي رو هم بدون مشكل حالشو ببرم ؟؟؟؟!!
امروز بازیو نصب کردم
چون انگلیسیم زیاد خوب نیست بهم حال نداد
وسط بازی یهو یارو لخت شد نمیدونم چرا
یه راهنمایی چیزی نداره این بازی اولا شو رد کنیم بریم سر بکش بکشاش؟
چون با Mass Effect حال کردی با این حال میکنی 2 برابر ! خیالت راحت
آقا بازی در هم هست جدا نکن !
این بازی بر اساس فن Speech هست اگر حتی 40٪ زبان بلد باشی کلی باحاش حال میکنی .... در ضمن اصلا عجله نکن ! به صحبتها کاملا گوشی بده Relax !
اگر از اون دسته افرادی هستی که فقط میخای بکشی و به چیزی توجه نکنی این بازی برای شما ساخته نشده ولش کن !
hoooaaaaa
من عاشق این بازی شدم.![]()
بازی رو بازم تموم کردم
خسته شدم !
حیف چیز دیگه ندارم
کی میگه این بازی خشنه ؟ این کلیپ را ببینین نظرتون عوض میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول های بازی خیلی سخته
نه پول زیاد هست
نه تفنگ خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)