اينا هم با اين فيلم ساختنشون همه ي فيلماشون شده چرتو پرتايي مثل نرگس ترانه مادري از اين جور فيلماي احساساتي حتي يه صحنه ي اكشنم وجود نداره اگه ام داشته باشه خندت مي گيره
معلوم نيست تا كي مي خواناز اين شرو ورا بسازن
اينا هم با اين فيلم ساختنشون همه ي فيلماشون شده چرتو پرتايي مثل نرگس ترانه مادري از اين جور فيلماي احساساتي حتي يه صحنه ي اكشنم وجود نداره اگه ام داشته باشه خندت مي گيره
معلوم نيست تا كي مي خواناز اين شرو ورا بسازن
بابا باز صد رحمت به نرگس ، فقط آخرشو خراب كردن ، ترانه مادري كه فاجعه بود
ميشه توي همين موضوعا هم سريال درست و حسابي بسازن ، ديگه فكر نكنم موضوع اكشن بدرد هر شب مردم بخوره و استقبال كنند
جالب اینجاست که از کاگردان و بازیگران این فیلم چرت صدا وسیما تقدیر کرده اما از سه در چهار به اون قشنگی هیچی نگفتن.
دوستان
قرار نیست وقتی سریالی تموم شد تاپیکش قفل بشه
خود به خود تاپیکش میره پایین
لطفا کسی در این زمینه پست ارسال نکنه
+
پستهای بیهوده الکی پاک میشن
maarsجون حالا برای تو چه فرقی میکنه من چادریم یا نه ..... اصلا این طوری نیست که تو میگی مگه مادره تو فیلم ترانه مادری چادر سرش بود ..ولی دیدی که آدم خیلی خوبی هم بود...... من فکر میکنم عزیزم تو باید دیدتو نسبت به این موضوع کلن تغییر بدی ..اما ببخشید که به این صراحت حرفمو میزنم.....ببین اونایی که چادری هستن من نمیخوام بگم همشون آدمای خوبین ولی توشون آدم خوب زیاده چون اگه یکی آدم خوبی باشه و واقعا خدا رو دوست داشته باشه به هر چی که خدا گفته عمل میکنه مثلا حجاب .... دین اسلام چادرو زوری نکرده که مثلا همه باید چادر بپوشن ولی گفته چادر حجاب برتره....اونایی که بی حجابن خوب یه جای کارشون میلنگه دیگه ..... مثلا کسی که نماز میخونه باید حجابشم خوب باشه دیگه .... ولی به نظر من آدم میتونه چادری نباشه ولی حجابشو رعایت کنه و خیلی هم خوش تیپ باشه .... خوب دیگه زیادی حرف زدم ....حالا مگه تو دختری که انقدر رو این مسله غیرت داری؟؟؟؟؟...... سباستین نمیتونن که موقع خواب نشون بدن که زنا چادرو رو سریشون و درآوردن و گرفتن خوابیدن..... خوب اگه هم از این مسله نارحتی میتونی فیلمای صدا و سیما رو نبینی..... راستی بچه ها مراسم تقدیر از دست اندرکاران فیلم ترانه مادری رو دیدین؟؟؟؟؟....
سلام به همگی. در کل سریال از لحاظ داستان تکراری بود. ولی با این وجود جای خیلی ها رو تو سینما و تلویزیون باز کرد. از جمله سیاوش خیرابی (بهرام) که اگه جدی ادامه بده یه چیزی میشه. البته من خودم از طرفداراشم.
برای اطلاعات بیشتر و بیوگرافی برید اینجا:
siavashkheiraby.blogfa.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)