سلام دوستان يکي نحوه تعويض جاي ساعت تاريخ و ... را درست آموزش بده يا به صورت پي دي اف بزاره در ضمن کد جاهاي مختلف صفحه را هم بنويسيد مثلا کد خط اول اپراتور يا خط دوم اپراتور يا وسط صفحه و... که به اين صورت هست 00*08 و ...
لطفا کمک کنيد
با تشکر.
سلام دوستان يکي نحوه تعويض جاي ساعت تاريخ و ... را درست آموزش بده يا به صورت پي دي اف بزاره در ضمن کد جاهاي مختلف صفحه را هم بنويسيد مثلا کد خط اول اپراتور يا خط دوم اپراتور يا وسط صفحه و... که به اين صورت هست 00*08 و ...
لطفا کمک کنيد
با تشکر.
سلام وقتي يک الف را اجرا مي کني چطوري بايد غير فعالش کرد حتما بايد گوشي ريست بشه؟
سلام،
کسی می دونه الف ها را با چه برنامه ای می نویسند؟
دوست عزیز شما اگر الف BookManager رو بریزی می تونی روی الفها هم مدیریت داشته باشی
به وسیله زبان برنامه نویسی C![]()
اگه ممکنه لينک اين برنامه را برام بزار
- سلام دوستان اگه ممکنه يکي بگه لايوت چيه از کجا بيارم و کارش را هم توضيح بده؟؟؟
گوشي من کا810 هست.
سلام محض رضاي خدا جواب من را هم بدهيد ثواب داره.
لطفا کمک کنيد
با تشکر.سلام شما صفحات گذشته رو نگاه کنید پیداش میکنید یکی برای الف دسکتاپ توضیح داده و دربارهی موقعیت ها هم توضیح دادهسلام محض رضاي خدا جواب من را هم بدهيد ثواب داره.
دوست عزیز توی پست 20 همین تاپیک adrenalin گل این الف رو معرفی کردن
من اين الف رو نصب کردم با کليد 9 باز ميشه و با کليد9 هم بسته ميشه. ولي کارديگه اي نميکنه مثلا نميتونه الف ها را متوقف کنه.
چرا؟
![]()
دوست عزیز شما وقتی این الف رو اجرا می کنید در بالای صفحه دو تا سربرگ می بینید که اگر با اسکرول گوشی به سمت چپ حرکت کنید الفهای فعال روی گوشیتون رو می بینید که با زدن دکمه C الف متوقف می شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)