تو گوگل سرچ کردم این رو پیدا کردم:
جالبه خیلی ارزونه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو گوگل سرچ کردم این رو پیدا کردم:
جالبه خیلی ارزونه!
اگه میتونین جواب این رو هم بدین.
در ضمن میتونین یک نرم افزار کانورتر با بهترین کیفیت و حجم خروجی معرفی کنید.
چون من با هرچی نرم افزار کار کردم خروجی مناسب رو نگرفتم.یا کیفیت در حد مناسب بود و حجم وحشتناک یا حجم پایین بود و کیفیت وحشتناک.
میخوام بدونم دوستان خودشون از چه نرم افزاری با چه تنظیماتی استفاده میکنن.
ممنون.
حالا شاید توی پست های قبلی ات گفتی ، ولی یه بار هم واسه من بگو : آیپادت چه مدلیه ؟ ... ظاهرا تاچ .. نسل چندمه ؟ ... حافظه اش چقدره ؟ ...
بهرحال فرض رو بر این بذار که خیلی ها به دنبال نو هستن ... ولی حالا اونا رو بگو تا حدودی بهت بگم ...
دوست خوب ، توصیه : در زمینه محصولات الکترونیک دنبال جنس ارزون نباش .. هیچ ارزونی ای بی دلیل نیست و در مورد قطعات الکترونیک این جمله مفهومی دو چندان داره ..
توی همین تاپیک چندتا نرم افزار معرفی شد اگه اشتباه نکنم ... یه سرچی بکن ... تجربه دوستان بوده ... من خودم super رو کار کردم و xilisoft video converter که این دومی پروفایل های خوبی داره ...
آیپاد من 8گیگ نسل 2 هست.
سلام
یه ججا در مورد Stanza روی آیفون و آیپاد نوشته بود
من یه آیپاد تاچ گرفتم چند وقته و هنوز چیری روش نصب نکردم
روی لینکی که دادید رفتم و کلیک کردم و itune باز شد و رو get app زدم. apple id میخاد.
Apple id هم دارم ولی میه باید ریویو شو بخونی و میره تو صفحه iTune Store Terms & Conditions . پایین رو تیک میزنم و بعدم Continue .
ولی میره تو صفحه Review Your Peymant Information و VISA و Mastercard و ... میخاد .
چه کنم ؟؟؟
آیا راهی واسه دور زدنش هست ؟؟؟
شما چه کردید با این قضیه ؟؟؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
به نظرم در شرایط مناسب بتونی 200 بفروشی ...
@ TT-Graphic
در مورد Stanz تا حالا چیزی ندیدم لینک مطلبتون رو بدید ببینیم چیه....یه ججا در مورد Stanza روی آیفون و آیپاد نوشته بود
یعنی قبلا یه بار یه اکانت آیتونز برای خودتون ساختین؟اگه اکانت ساخته باشین اون بالا دست راست گزینه Sign in رو انتخاب کنینApple id هم دارم
بعد Username و pass روبدبد تا وارد بشید بعدم یه برنامه مجانی دان کنید
اگرم اکانت نساختید باید بسازید دقیقا بگین تا کجا بدون مشکل پیش میرین و کجا به مشکل میخورین تا بشه کمک کرد
Last edited by mamad6280; 10-02-2009 at 14:55.
@ Mr.Mimi
به نظر من و بعد از کار کردن با انواع کانورترهای مختلف ، بهترین نرم افزار کانورتر از نظر حجم فایل خروجی و همینطور کیفیت و پایداری و خلاصه همه چی اینه:در ضمن میتونین یک نرم افزار کانورتر با بهترین کیفیت و حجم خروجی معرفی کنید.
Allok که از بین خانواده محصولات این شرکت میتونین یکی رو انتخاب کنین
من خودم از این محصولش استفاده میکنم و کاملا راضیم :
Allok 3GP PSP MP4 Video Converter
همه جور فایلی هم باهاش امتحان کردم عالی جواب میده ،
اینم لینک دانلود:
خوب آقایون من یه ذره گیج شدم!!
آیپاده من تسل اول و 32 گیگ است. فریمورشم الان 2.1 هستش.
چی کار باید بکنم برای jailbreak. لازمه فریمورش رو آپدیت کنم یا نه؟ اگه قبلاً کسی راهنمایی کرده می شه به من لینک بدید.
فقط تورو خدا دقیق توضیح بدید که یه وقتی گیر نکنمیا
سلام دوست من
اکانت ساختم. یعنی user و pass رو که میزنم میگه شما باید اول agreement رو بخونی . بعد تیک زدنش میره تو صفحه payment و دیگه کاریش نمیتونم بکنم.
الانم خواستم دوباره یه اکانت دیگه بسازم که بازم تو صفحه payment متوقف شدم !!
ممنون میشم کمکم کنید
اون لینکی هم که گته بودم اینجاسیه پی دی اف براوزر ه !!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم ممنون از توجهتون ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)