تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 66 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 656

نام تاپيک: تاپیک رفع مشکل،به روز رسانی فریمور و دیگر ایرادات و ابهامات

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این پلیر من coby یه مشکلی داره با هدفون سونی که گوش میدم مشکلی نداره ولی با هدفو سن هایزر که گوش میدم تا میذارم تو جیبم یه کم راه میرم قطع میشه دستم که میگیرم یه مدت که کار میکنه بعد میذارم تو جیبم دیگه این مشکل پیش نمیاد حالا علتش برام خیلی جالبه که بدونم ؟
    کسی از عزیزان اطلاعی داره ؟
    عجب حکایتی ... یعنی صدای سن هایزر یه دفعه قطع میشه و بعد که میگیری دستت دوباره وصل میشه و بعدش دیگه قطع نمیشه؟ ... چه مدلی هستش؟ (هدفون رو میگم)

معمولاً اینطور مواقع که یه راه حل معقول به ذهن نمیاد باید با معاینه جوانب پیش رفت ... سن هایزرت رو با یه پلیر دیگه تست کن .. چند وقته این اتفاق میفته؟ ... فقط موقع راه رفتن اینطوری میشه؟

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ام پی تری سامسونگ مدل YP-T55 خراب شده ، به این صورت که وقتی میزنی صدا ضبط کنه خود به خود خاموش میشه و وقتی به کامپیوتر وصل می کنیم هنگ می کنه (خود درایو mp3 پلیر open میشه ، اما هیچ کاری نمیشه کرد ، نه پلی فایل های موجود ، نه اضافه کردن یا پاک کردن فایلی) .
    فرمت هم نمیشه کرد »:وقتی فرمت رو میزنی progress bar هیچ پیشرفتی نمیکنه و آخر سر هم ارور Not Resoinding ویندوز رو میده و alt+ctrl+del !!

کمک کنین ممنون میشم
    ایشالا با یه آپدیت مشکلت حل بشه .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل رو دانلود کن (4.5 مگ) .. معمولاً بعدش کافیه دستگاهت رو نصب کنی به PC و این رو اجراش کنی ...

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    من كريتيو fm tx muvo دارم
    كامپيوتر ميشناسه اما ميگه بايد فرمت بشه
    فرمت كه ميكني قبول نميكنه.بعد كه روشنش مي كنم آرمش مياد خاموش ميشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

عجب حکایتی ... یعنی صدای سن هایزر یه دفعه قطع میشه و بعد که میگیری دستت دوباره وصل میشه و بعدش دیگه قطع نمیشه؟ ... چه مدلی هستش؟ (هدفون رو میگم)

معمولاً اینطور مواقع که یه راه حل معقول به ذهن نمیاد باید با معاینه جوانب پیش رفت ... سن هایزرت رو با یه پلیر دیگه تست کن .. چند وقته این اتفاق میفته؟ ... فقط موقع راه رفتن اینطوری میشه؟
    تشکر seymour گرامی
    والا برا خودم هم خیلی جالبه مدل هدفون که omx-70 هستش و coby هم mp-c7095
    نه کلا سن رو که میزنی میذارم تو جیبم در اصل تا میخوام شروع به ورزش کنم قطع میشه باید دوباره دستگاه رو روشن کنم (شایدم من توهم زدم ) ولی دستم که میگیرم هر چی هم تکانش میدم قطع نمیشه گفتم ممکنه به خاطر کلید روشن خاموشش باشه ؟؟(اونم هر چی زدم روش در حالت عادی قطع نشد )
    ولی رو سونی(e-10 از همین ساده ها ) این طوری نمیشد هدفون رو که عوض کردم این مشکل شروع شد و از اون به بعد هم سونی رو نبردم ببینم رو اون هم قطع میشه یا نه ؟

آخر فروم باز ARASH66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    ■ قلب زمین

پيش فرض

seymour عزیز برای آپ فریمور و رفع اشکال بدیم گارانتی بهتر نیست، چون اونوقت گارانتی میپره که!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این مدل اون پلیر چینی هست که گفتی فریم ورش موجوده

sumsung 616
    k9k8g08u0apcb0
    pe

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من كريتيو fm tx muvo دارم
    كامپيوتر ميشناسه اما ميگه بايد فرمت بشه
    فرمت كه ميكني قبول نميكنه.بعد كه روشنش مي كنم آرمش مياد خاموش ميشه
    جزو مدلهای خیلی خوب کریتیو بوده و هست .. یادش بخیر ...

بهرحال به نظر میاد با یه آپدیت firmware مشکل شما حل بشه ایشالا ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن (زیر 2 مگ) و در حالیکه پلیرت به PC وصله اجراش کن ..
    تشکر seymour گرامی
    والا برا خودم هم خیلی جالبه مدل هدفون که omx-70 هستش و coby هم mp-c7095
    نه کلا سن رو که میزنی میذارم تو جیبم در اصل تا میخوام شروع به ورزش کنم قطع میشه باید دوباره دستگاه رو روشن کنم (شایدم من توهم زدم ) ولی دستم که میگیرم هر چی هم تکانش میدم قطع نمیشه گفتم ممکنه به خاطر کلید روشن خاموشش باشه ؟؟(اونم هر چی زدم روش در حالت عادی قطع نشد )
    ولی رو سونی(e-10 از همین ساده ها ) این طوری نمیشد هدفون رو که عوض کردم این مشکل شروع شد و از اون به بعد هم سونی رو نبردم ببینم رو اون هم قطع میشه یا نه ؟
    پس باید با سونی یا هر هدفون دیگه ای هم تست کنی تا معلوم بشه ایراد از چیه .. همینطوری اگه بخوایم نظر بدیم شاید همونطور که گفتی باشه: یعنی تکان باعث میشه که پلیرت یه لحظه خاموش بشه

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این مدل اون پلیر چینی هست که گفتی فریم ورش موجوده

sumsung 616
    k9k8g08u0apcb0
    pe
    بسیار خب .. می گردم دنبالش ببینم چیزی پیدا می کنم ... این مدلهای شبه - نانو دردسرشون اینه که چندین شرکت تولیدشون کرده ان ..
    seymour عزیز برای آپ فریمور و رفع اشکال بدیم گارانتی بهتر نیست، چون اونوقت گارانتی میپره که!؟
    نه دوست من - آپدیت firmware یه عمل نرم افزاری بی ضرر هستش که هیچ تغییر یا اختلالی ایجاد نمی کنه ... مثل اینه که بگی "اگه من ویندوز بریزم روی کامپیوترم ، گارانتی مادربردش باطل میشه؟" ...

بله - می تونی هم ببری اش گارانتی و اونا قطعاً مشکل رو واسه ات حل می کنن و البته یه هزینه ای هم می گیرن ... میل خودته ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان یه ام پی فور آیپاد چینی و تقلبی واسه یکی از آشناهامونه که الان بعد مدتها استفاده روی صفحه ی لودینگ سافتور گیر میکنه.
    میخواستم بدونم فریمور دستگاهش چجوری میتونم گیر بیارم و اینکه با چه برنامه ای باید روش بریزم ... ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه ام پی فور آیپاد چینی و تقلبی واسه یکی از آشناهامونه که الان بعد مدتها استفاده روی صفحه ی لودینگ سافتور گیر میکنه.
    میخواستم بدونم فریمور دستگاهش چجوری میتونم گیر بیارم و اینکه با چه برنامه ای باید روش بریزم ... ممنون.
    80 درصد موارد این یعنی "دیگه عمرش رو کرده و باهاش خداحافظی کن" ... اگه حوصله داشته باشی می تونی براساس اطلاعات روی چیپ های سخت افزاری اش (باید بازش کنی و مدل روی چیپ رو بخونی) بگردی دنبال firmware مخصوصش ...

14. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •