سايت درسته اما توش خيلي مطلب نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت درسته اما توش خيلي مطلب نداره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه کراسر سایت مشکلی نداره
من الان تست کردم .....راحت باز شد
فقط مربوط به nfsuc هستش؟؟؟
بله درسته نميدونم چرا چند دقيقه پيش هرچي ميزدم نميا ورد نه ظاهرا سايت تر تميز و كاملي هست در مورد اين چند ورژن اخير nfs هم هست و مخصوص Undercover نيست
اينم از سيستم ريكوايرمنت
OS: Windows XP and VISTA with latest service pack installed
CPU: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
RAM: 1GB RAM
Graphics: Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only)
DirectX: DirectX Nov 2007 edition (included)
HDD: 2.0 GB free disk space or more
DVD-Drive: 8x
بگيد بذارنش پست اول
Last edited by Spaniuly; 28-09-2008 at 17:10.
بله ظاهرا يك سوم پرو استريت هست شايدم اشتباه از سايتي باشه كه گذاشته اينو آسف خان شما كه ميفرماييد سايت مال شماست. بفرماييد اين مسئله تاييد ميشه يا نه؟ هارد 2 گيگ مي خواد يا اشتباه چاپيه؟
تو پرسش و پاسخي كه سايت هاي معتبر نيد فور اسپيد گذاشتن..اين طوري ذكر شده...اين پاسخ ها توسط تيم سازنده undercover داده شده و از آنجايي كه همه ي سايت هاي نيد فور اسپيد گذاشتن،پس بايد رسمي باشه
شما يه سر به اين لينك بزن..
nfsplanet معتبرترين سايت نيد فور اسپيد در دنياست..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت نظرت چيه در مورد 2 گيگ بودن حجم بازي؟
معقول نيست قبول مي كني؟
آقا مگه میشه همچین چیزی !!!!
با اون گرافیکی که ما ازش دیدم و البته اون همه کات سنس که قرار بین بازی باشه ! (و البته کیفیت ویدئوها هم باید خوب باشه) فکر کنم demo ش بتونه 2 gb باشه !
سلام.
دقیقا منم همین نظر رو دارم...
احتمالا اشكال تايپي ائن سايت بود كه من ازش استفاده كردم سايتي كه آسف خان فرمود به ايشون تعلق داره (حالا خدا وكيلي آسف تو ادمين اون سايتي؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)