تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 33 از 73 اولاول ... 2329303132333435363743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 321 به 330 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

11 thanQ thanX

----- سنتور & گیتار
    ----- با سلام ؛
    لطفا اگر ممکن هست جواب من را در 2 فاز جداگانه بدهید.

فاز اول : صرفا کار رپ ؛ با 100 - 250 ت مقدار مانی ( منظورتون از تفاوت کارت PCI با PCI حرفه ای چیه؟ من فقط سوند کارد آنبودر دارم )
    فاز دوم : اضافه کردن سنتور و گیتار به کار با هر مقدار هزینه و پیشنهاد راه های مختلف ( مهم نیست )

یک سوال خارج از پلن : الان بنیامین که اینقدر آلبومش با کیفیت هست چه لوازمی مگر در خانه دارد که در اتاقش چنین محیا کرده ؟ یعنی از استدیو خانگی فراتر است ؟

با تشکر فراووووووووووووون
    یا علی

داره خودمونی میشه reza_hichi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

1

salam vioman khili mamnon va khili bebakhshid chon man dubai hastam va motasefaneh font farsi nadare va man ham majboram chon mikham az in ja bekharam
    vioman aziz man {2zs} ro khoneh daram havasam nabod .man ghast daram mic bekharam ke be in sound cart bokhore benazaret chi khob hast?? hamin che mic be in sound cart mikhore ????
    va aghar be fantom pawer neyaz hast chand hast ?

va baz ham mamnon

داره خودمونی میشه yzdn_Satrianisolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.من قبلا یه سوال پرسیده بودم این ادامه ی اونه ...
    من با این کارت فقط میخوام صدای گیتارم رو خوب رکورد کنم...کارای دیگم نیازی به کارت نداره....مثلا وقتی صدای گیتار روی clean هست خیلی تاخیر داره طوریکه دیگه نمیشه ادامشو رکورد کرد.......در ضمن یه چراغی داره که وقتی صدارو میزارم رو دیستورشن gainoکه زیاد میکنم قرمز میشه و صدا خیلی کثیف میشه...................خلاصه اگه یه تنظیم خوب همیشگی بهم بدی ممنون میشم....

خیلی گلی به مولا......
    Last edited by yzdn_Satrianisolo; 15-07-2009 at 16:14.

4. این کاربر از yzdn_Satrianisolo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسی .......خیلی خیلی گلی دوست عزیز ....
    وایو من عزیز من واقعا مجبور شدم که فست تراک تهیه کنم چون مسافر تهران بودم و 2 روز بشتر وقت نداشتم ونتونستم از پست شما استفاده کنم و هیچ گزنهای جز این مدل در دست نداشتم .....
    در هر صورت خریدی هست که انجام شده .... و چشمها را باید بست ...... بازم منمون ولی من هنوز کلی سوال دارم که مزاحم خواهم شد
    امید اعف برای همهی زحماتی که تا بحال دادم و در آینده خواهم داد.....

6. این کاربر از nasser.r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض تشکر

مرسی vioman جان-
    واقعا ممنونم ازت به خاطر این وسواسی که توی جواب دادن سوال های بچه ها به کار می بری.
    من که خودم به شخصی تا به حال کاربری را ندیدم که به این دقت به سوالات بچه ها پاسخ بده.امیدوارم که توی تمام مراحل زندگیت موفق باشی.
    تو واقعا بی نظیری.
    یا علی

8. این کاربر از *mhm* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

----- سنتور & گیتار
    ----- با سلام ؛
    لطفا اگر ممکن هست جواب من را در 2 فاز جداگانه بدهید.

فاز اول : صرفا کار رپ ؛ با 100 - 250 ت مقدار مانی ( منظورتون از تفاوت کارت PCI با PCI حرفه ای چیه؟ من فقط سوند کارد آنبودر دارم )
    فاز دوم : اضافه کردن سنتور و گیتار به کار با هر مقدار هزینه و پیشنهاد راه های مختلف ( مهم نیست )

یک سوال خارج از پلن : الان بنیامین که اینقدر آلبومش با کیفیت هست چه لوازمی مگر در خانه دارد که در اتاقش چنین محیا کرده ؟ یعنی از استدیو خانگی فراتر است ؟

با تشکر فراووووووووووووون
    یا علی
    دوست عزیز سلام

فاز اول:

کار رپ در اصل یک کار وکال هستش که اوج و فرود زیادی نداره و میشه اون با یک سری دیوایس های نسبتا مناسب رکود کرد.
    به نظر من میکروفون های داینامیک مناسب مثل مدل هایی از M-Audio و Shur هم میتونند برای کار رپ نتیجه ی مطلوبی داشته باشند.

البته قیمت بعضی از این میکروفون ها بالاست و صرف با تهیه ی میکروفون استاتیک هستش که در صفحات قبل به تفصیل در مورد اونها بحث شده.(مدل های مختلف بهرینگر و ام آدیو)

برای کارت صدا هم میتویند از کارت های مناسب با ورودی های کم که در چند پست قبل به اونها اشاره کردم استفاده کنید.
    یک راه دیگه هم اینه که از باکس های آماده استفاده کنید .

دستگاه بالا کارت صدای Tascam مدل US122L هستش که به همراه یک میکروفون و تجهیزات مورد نیاز با هم عرضه میشه و طوری طراحی شده که بهترین نتیجه رو بهمراه داره. به باکس کامل این دستگاه TNT میگن

البته باکس های آماده ی دیگه هم وجود داره ، اما توجه داشته باشید که این مجموعه ها برای کارهای تک لاین و خانگی مناسبه و I\O بالایی نداره

تفاوت کارت صدای PCI معمولی با حرفه ای رو بدون شرح با یک عکس بیان میکنم
    اگر نیاز به توضیح تخصصی داشتید بفرمایید تا خدمتتون عرض کنم

کارت صدای PCI معمولی

کارت صدای PCI حرفه ای!

کارت های صدای مادربورد یا بهتر بگم چیپ های پردازشگر صوتی مادربورد شباهت و نزدیکی زیادی به کارت های صوت معمولی دارند ، البته در چیپ های جدید قابلیت های خوب و کیفیت مطلوبی ارائه میشه.

فاز دوم:

اضافه کردن سنتور و گیتار در اصل به معنای نیاز به 2 یا 3 ورودی مازاد هستش.
    خانواده ی گیتار ها با تکنولوژی نزدیکی زیادی دارند
    اتصال با پیک آپ کار رو خیلی آسون کرده و شما براحتی میتونید ساز رو به ورودی مورد نظر انتقال بدید.

اما سنتور برای بهترین نتیجه نیاز به 2 میکروفون استاتیک داره که فکر میکنم میکروفون های دوقلوی بهرینگر B2 خوش قیمت ترین گزینه ای هستند که پیش رو دارید.

توضیح بیشتری در مورد اضافه کردن یک ساز به خاطرم نمیرسه ، اگر سوال یا مشکل خاصی وجود داره بفرمایید تا اگر بلد بودم خدمتتون عرض کنم

اما خارج از پلن!

متاسفانه یا خوشبختانه من به آلبوم جناب آقای وحید بهادری گوش ندادم اما میشه حدس زد که چه با چه نوع کیفیتی عرضه شده.
    این دوستان در منزل یک استدیوی نسبتا حرفه ای دارند.
    به این استدیو ها دیگه نمیشه Home Studio گفت
    از طرف دیگه با افراد با تجربه ای در زمینه ی صدا برداری همکاری و همفکری میکنند (منتهی در خانه!) و این باعث میشه که نتیجه ی کار مطلوب بشه.
    دیجیتال بودن کلیت کار هم به این امر کمک میکنه
    معمولا در این آثار ورودی های آنالوگ زیادی وجود نداره (وکال + یک یا 2 ساز) ، و بقیه ی اصوات و افکت ها بصورت کامپیوتری ساخته میشن و روی کار سوار میشن .
    البته دلایل زیادی وجود داره اما بیشتر همین عوامل باعث میشه که کار کیفیت بالایی داشته باشه.
    البته این آثار انقدر در نرم افزار دست کاری میشن که دیگه گرمای یک صدای طبیعی رو ندارند

خیلی از دوستان هنرمند بودند و هستند که خودشون در منزل آثارشون رو ضبط میکنند و سالها طول کشیده تا با آزمون خطا به نتیجه مطلوب برسند.
    از استاد پرویز یاحقی و حبیب الله بدیعی فقید گرفته تا حمید حامی و ... همه و همه خود محور کار کردند و آثارشون رو به ثبت رسوندند ، اما به نظر من در حال حاضر هزینه کردن برای یک هوم استدیوی حرفه ای منطقی نیست.
    چون هم بدست آودن تجربه ی صدابرداری زمان میبره هم تعداد استدیو های حرفه ای به حدی زیاد شده که دیگه نیازی به استدیو های خانگی حرفه ای نیست.

استدیوی خانگی حداکثر باید نیمه حرفه ای باشه تا هم مقرون به صرفه باشه هم خوش کیفیت

بابت پرگویی هام معذرت خواهی میکنم:43:
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

salam vioman khili mamnon va khili bebakhshid chon man dubai hastam va motasefaneh font farsi nadare va man ham majboram chon mikham az in ja bekharam
    vioman aziz man {2zs} ro khoneh daram havasam nabod .man ghast daram mic bekharam ke be in sound cart bokhore benazaret chi khob hast?? hamin che mic be in sound cart mikhore ????
    va aghar be fantom pawer neyaz hast chand hast ?

va baz ham mamnon
    اینار رو هم بازنویسی میکنم فقط بخاطر اینکه تو دیار غربت نگی هموطنام تنهام گذاشتن
    البته همچین غربت هم نیست
    سلام Vioman خیلی ممنون و خیلی ببخشید ، چون من دوبی هستم و متاسفانه فونت فارسی نداره و من هم مجبورم ، چون میخوام از اینجا بخرم.
    Vioman عزیز من ZS2 رو خونه دارم ، حواسم نبود!.
    من قصد دارم میکروفون بخرم که به این کارت صدا بخوره ، به نظرت چی خوب هست؟ و چه میکروفونی به این کارت صوت میخوره؟
    و اگر فانتوم پاور نیاز هست چند هست؟
    و باز هم ممنون
    متاسفانه کارت های ZS2 در عین کارایی خوب فاقد پشتیبانی کامل از انواع میکروفن ها هستند.
    شما براحتی میتونید از میکروفن های داینامیک برای این کارت استفاده کنید ، اگر هم قصد استفاده از میکروفون های استاتیک رو دارید باید پاور مورد نیاز این میکروفون ها رو جداگانه تهیه کنید.

بهترین و به صرفه ترین راه برای این کارت استفاده از میکروفن های داینامیک هستش که البته نتیجه ی کاملا حرفه ای رو بهمراه نداره.

مشخصات کامل کارت های سری ZS2 رو در لینک زیر مطالعه بفرمایید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیشنهاد میکنم وسایل صوتی رو ، اللخصوص لوازم صوتی حرفه ای از ایران تهیه کنید .
    چون هم خرابی این جور دستگاه ها نسبتا بالاست (بعضی خرابی ها در تست اولیه مشاهده نمیشه!)
    هم اینکه اینجا پشتیبانی بیشتری رو خواهید داشت.
    مگر اینکه اوجا دستگاه رو گارانتی کنند ، اون موقع دیگه صرف با خرید از اونجاست

موفق باشید
    Last edited by vioman; 17-07-2009 at 05:29.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام.من قبلا یه سوال پرسیده بودم این ادامه ی اونه ...
    من با این کارت فقط میخوام صدای گیتارم رو خوب رکورد کنم...کارای دیگم نیازی به کارت نداره....مثلا وقتی صدای گیتار روی clean هست خیلی تاخیر داره طوریکه دیگه نمیشه ادامشو رکورد کرد.......در ضمن یه چراغی داره که وقتی صدارو میزارم رو دیستورشن gainoکه زیاد میکنم قرمز میشه و صدا خیلی کثیف میشه...................خلاصه اگه یه تنظیم خوب همیشگی بهم بدی ممنون میشم....

خیلی گلی به مولا......
    دوست من
    راستش رو بگم؟

راستش من سوال قبلیتون رو به خاطر ندارم و در چند صفحه ی پیش هم پیدا نکردم
    اگر لطف کنید دوباره سوالتون رو مطرح کنید بهتر میتونم کمکتون کنم.
    یک سری اطلاعات هم به من بدین تا ببینم مشکل چیه

گیتار رو با چی وصل کردید ؟(پیک آپ یا میکروفون؟)
    با چه نرم افزاری کار میکنید ؟ و چه پلاگین هایی رو نصب کردید؟

از لطفتون سپاسگذارم

یا علی

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

مرسی .......خیلی خیلی گلی دوست عزیز ....
    وایو من عزیز من واقعا مجبور شدم که فست تراک تهیه کنم چون مسافر تهران بودم و 2 روز بشتر وقت نداشتم ونتونستم از پست شما استفاده کنم و هیچ گزنهای جز این مدل در دست نداشتم .....
    در هر صورت خریدی هست که انجام شده .... و چشمها را باید بست ...... بازم منمون ولی من هنوز کلی سوال دارم که مزاحم خواهم شد
    امید اعف برای همهی زحماتی که تا بحال دادم و در آینده خواهم داد.....
    دوست من سلام

من واقعا شرمنده ی شما شدم
    همش بر میگرده به تاخیر بیش از حد من در این تاپیک

واقعا عذر خواهی میکنم و یک بهتون تبریک میگم بابت کارت

بی پرده بگم ، واقعا دستگاه خوبیه(کاملا مجربه) ، اصلا به دلتون بد نیارید
    من برای کار شما به 3 گزینه رسیده بودم که خوش قیمت ترینش Fast track بود ، اون 2 تای دیگه رو قیمت کردم هر 2 بالای 500 هزار تومان بودند

امیدوارم در حدی باشم که بتونم در موارد آتی با شما همفکری کنم

موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 17-07-2009 at 05:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا شما با این معرفت و تواضع و فروتنی که دارین دیگه کلمه ای که بشه ازتون تشکر کرد که لایقتون باشه باقی نمی مونه من واقعا نمیدونم چی بگم .......

vioman عزیز اخیرا متوجه شدم آخر همه پستاتون منویسین یا علی ......

من حقیر فقط میتونم براتون دعا کنم دست مولا علی همیشه یارتو

یا علی

14. این کاربر از nasser.r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •