ولی با این حال تعداد این گشی دست مردم خیلی کمه و با وجود طرفداران پرو پا قرص نوکیا این گوشی هیچ وقت خز نمیشه یا به این زودیا خز نمیشه.![]()
ولی با این حال تعداد این گشی دست مردم خیلی کمه و با وجود طرفداران پرو پا قرص نوکیا این گوشی هیچ وقت خز نمیشه یا به این زودیا خز نمیشه.![]()
منم با آقا مقداد موافقم . حداقل تا موقعی که برند lg بین همه حا بیفته و همه پی به کیفیتش ببرن هیچ کدوم از گوشی هاش خز نمیشه به نظرمن. فقطم به دلیل اینکه زیاد شناخته شده نیست برا همه .
سلام بر دوستان و ویوتی بازها
دوستان من بعد از کلی تحقیق این گوشی را خریدم ke990
نمیدونم در یک مورد چرا انقدر ضعیف هست
کیفیت تصویری که از دوربین روی صفحه نمایش می اید خیلی خیلی ضعیف هست (کاری به عکس گرفتن نداریم )و زمانی که گوشی را جابه جا می کنی تصویر خیلی کند بازسازی می شه
من الان یک v3x دارم با دوربین 2 کیفیت تصویری که از دوربین به صفحه نمایش میدهد چند برابر ویوتی با این دوربین 5 اش هست و همچنین با چرخاندن گوشی تصویر عینا روی صفحه نمایش هست بدون هیچ مکث و کندی!
برای دوستان هم به همین سبک هست
راهی نداره کیفیتی که روی صفحه نمایش می اید بالا بره؟
ممنون دوستان
امکان نداره!! دوربین این گوشی فوق العاده است و همین طور کیفیت صفحه نمایش،Setting هاتون رو بررسی کنید.
سلام lg_990
گوشیتون رو از کجا خریدین ؟
Setting هاتون رو بررسی کنید و نتیجش رو اطلاع بدید .
سلام دوستان
من تهران نیستم و از قم گوشی رو خریداری کردم
راستش گوشی را برای هدیه خریدم و فرصت تست زیادی نداشتم
ولی برای بار دوم که با گوشی ور رفتم تصویر دیگر کند و مکث دار نبود! و یک عکس هم که گرفتم کف! کردم.
توپه گوشیه
ممنون دوستان
موفق باشید
پس همشهری هستیم!سلام دوستان
من تهران نیستم و از قم گوشی رو خریداری کردم
راستش گوشی را برای هدیه خریدم و فرصت تست زیادی نداشتم
ولی برای بار دوم که با گوشی ور رفتم تصویر دیگر کند و مکث دار نبود! و یک عکس هم که گرفتم کف! کردم.
توپه گوشیه
ممنون دوستان
موفق باشید
آقا یه خبر. دوستم روی ویوتیش رم 4 گیگ سیلیکون پاور گذاشته و حتی خودم هم تست کردم از لحاظ سرعت اصلا مشکل نداشت.
آقا مقداد لطفا این رو هم به سرشار ویوتی اضافه کن!
Last edited by Michael Ropy; 10-03-2009 at 20:14.
حسین جان 3 تا سوال این رم microSD یا micoSDHC ؟ و کلاس چنده؟ و چند خریده؟
مقداد جان متاسفانه باید تا بعد عید صبر کنی تا ببینمش! چون فقط تو کلاس میبینمش و شماره ندارم ازش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)