برنامه ها را بعدا باید دوباره همه را نصب کنی.
پس بعد از آپدیت هم خود گوشی را فرمت کن هم رم را.
برنامه ها را بعدا باید دوباره همه را نصب کنی.
پس بعد از آپدیت هم خود گوشی را فرمت کن هم رم را.
در موقع آپدیت رم رو دربیارم؟
قربانت... بعد از مدتها ما هم گوشی مدل بالا گرفتیم
آره به فکر خودمم رسید اما فعلا زیاد باهاش کار نمیکنم منتظرم این سرتیفیکیت رو بگیرم بعد برم تو بحرش ... آپدیتش هم نکردم هنوز...
بعد از آپدیت انگیج رو هم نصب میکنم.
از نظر سخت افزار n82 سی پی یو دو هسته ای داره ولی سی پی یو n78 از نوع ساده arm11 ... در ضمن n82 سنسور شتاب سنج داره.منظورم از نظر سخت افزار و نرم افزار هستشو ظاهرا نرم افزار 78 جدید تر از 82 هستش
فاي cer ميخواي چي كار؟؟؟ با نصب انگيج همه برنامه ها بدون ساين نصب ميشن...![]()
جدی ؟ انگیج مگه مربوط به بازی نیست ؟
چرا! ولی واسه نصبش باید گوشی رو هک کنی! بعد که هک کردی! با ریختن 1 فایل تو گوشی دیگه به ساین نیازی نداری![]()
من تو سایت انگیج خوندم که تو آپدیت بعدی به صورت رسمی انگیج برای n78 ارائه میشه. ترجیح میدم اونجوری استفاده کنم. راستی مجتبی جان پروداکت کد فارسی n78 رو نداری ؟
اينجوري اونجوري نداره كه محمد جان...
بايد هك كني..اگه هك نكني بايد بازي ها رو بخري...ميخري؟؟؟نه!
چون بازي ها كرك شده...حالا ديگه خودداني...![]()
درست میکنیم![]()
راستش من یه مدت از دنیای سیمبین ورژن 9x دور بودم .... یه سوال ؟ مگه این هک کردن فقط هدفش دور زدن ساینینگ نیست ؟ خوب وقتی من فایل سرتیفیکیت رو دارم و میتونم ساین کنم چه لزومی داره گوشی رو هک کنم. این بازی های انگیج کرک شده هم آنساین هستن و من ساینشون میکنم و بعد نصب میکنم. بازم نیاز به کرک دارم ؟
کسی نمیدونه این کیفهای گوشی که درشون آهنربایی واسه گوشی مشکلی ایجاد میکنن یا نه ؟ برای gps و بلوتوث و آنتن دهی گوشی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)