سلام
bit rate یه دوربین با کیفیت HD باید چند باشه حدودا؟
bit rate دوربینم (H20) تقریبا 9000 هست / آیا این کیفیت استاندارد هست؟
سلام
bit rate یه دوربین با کیفیت HD باید چند باشه حدودا؟
bit rate دوربینم (H20) تقریبا 9000 هست / آیا این کیفیت استاندارد هست؟
اونچه که بهش میگیم بیت ریت واسه HD اغلب بین 3-10 مگابیت در ثانیه هستش.. بالاترش هم البته هست که مثلا تا حدود 20 هم شاید بره.. مثلاً در مقایسه بلو-ری حدود 40 هستش.
اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در رابطه با مفاهیم مرتبط به بحث کیفیت ببین.
سلام
آقا زیاد نخندیا . . .!
Zoom Wide در دوربین Ixus-200 Is من برابر 24 mm هستش. حالا که تو کیت 500D لنزش 105-18 هستش ، یعنی از Ixus200 هم وایدتره؟ پس چرا به Ixus200 گفته Ultra-Wide ؟
ممنون . .
اون دوربین که شما میگید حرفه ای هست / این Ultra-Wide هم که گفته میشه در بین دوربین های کامپکت هست، نه کل دوربین ها.
سلام
منظورم اینه که کدوم عکسش واید تره؟
Ixus-200 با Zoom Wide = 24 mm
یا
500D با لنز 105-18
ممنون . . .
Last edited by a6l3i; 05-04-2010 at 00:08.
D500 با لنز 105-18 وايد تره
آقا من به جوابم رسیدم. خیییلی حال کردم. ( واسه من جدید بود )
دوربین های SLR دارای ضریب فاصله ی کانونی هستن و وقتی لنز میخریم در اون باید ضرب کنیم تا به استاندارد 35 mm بیان بشه. این ضریب واسه کانن 1.6 و واسه نیکون 1.5 نیمه.
پس لنز 105-18 برای کانن مثل 168- 28.8 میمونه.
ولی تو دوربین های Compact خودشون ضریب رو ضرب کردن.
پس 500D با لنز 105-18 از Ixus-200 IS واید تر نیست!!!
سلام
اگه ممکنه یه توضیحی بدین که چی باعث میشه توی عکس نویز زیاد تر بشه و چطور میشه عکس با نویز کم تری گرفت
من دوربین Panasonic FZ35 دارم .بعضی از عکس ها با اینکه با ISO 80 هم عکس می گیرم نویز دارن ولی خیلی وقت ها هم عکس اصلا نویز نداره !
تا جایی که فهمیدم ISO بالا و گرم شدن سنسور می تونه نویز رو زیاد کنه ولی فکر می کنم عوامل دیگه ای هم باشه
مثلا توی نور کم با ISO 80 که عکس می گیرم عکس حسابی نویز داره ! نمی دونم چرا !
اگه دلیل علمی نویز تصویر رو هم می دونید ،منم خیلی دوست دارم بدونم .
کسی مقاله ای چیزی در این مورد سراغ داره ؟
متشکرم![]()
سلام
آقا این سونی 10های مگی کیفیت دارن؟مدلشو دقیق به خاطر ندارم،دست یکی دیدم،کوچیک بود(قد کف دست)رنگاش هم مشکی و نقره ایه.(خیلی سوالم ساده و مبتدیه؟!)
سلام بر دوستان عزيز
بين مدلهاي Canon G11 و Panasonic FZ 38 به نظرتون کدوم بهتر هست ؟؟
و ديگه اينکه با توجه به مشخصاتي که در ريويووها نوشته ميشه از کجا ميشه فهميد که دوربينهاي عکاسي ديجيتال هنگام فيلمبرداري داراي زوم هستن يا نه ؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)